Son zamanlarda instagram'da çoğu hesap yemek sipariş uygulamaları için indirim kodu paylaşıyor. Siz hiç denediniz mi ver gerçekten indirim kodu alabildiniz mi ? Merakım benim gördüğüm kadarıyla zaten uygulamada olan mevcut ve herkese verilen indirimleri " benim verdiğim linkten alabiliyorsunuz" diyen sayfalar vardı. Sadece birkaçında özellikle fiyat belirten uygulamada olmayan linkler gördüm ve linke tıkladığımda indirim gelmedi. |
Instagram Hesaplarının Paylaştığı Yemek Kuponu Linkleri Nasıl Kullanılır?
İndirimli yemekler için Instagram'da paylaşılan yemek kuponu linklerini kullanmak, lezzetli yemekleri uygun fiyatlara edinmenin harika bir yoludur. Bu bağlantıları kullanarak %50'ye varan indirimlerden ve özel promosyonlardan yararlanabilirsin.
Instagram Yemek Linklerini Kullanma Adımları
- Trendyol Yemek uygulamasını indir: Yemek siparişi vermek için Trendyol Yemek uygulamasını telefonuna indirmen gerekiyor.
- Instagram'da kupon linkini bul: İndirim kodları paylaşan Instagram hesaplarını takip et veya "instagram yemek kuponu", "trendyol yemek indirim kodu instagram" gibi anahtar kelimelerle arama yap.
- Linke tıkla: İstediğin kupon linkine tıkladığında otomatik olarak Trendyol Yemek uygulamasına yönlendirileceksin.
- Kodu uygula: Uygulamada, kupon kodunu "İndirim Kodu" alanına gir.
- Siparişini ver: Kupon kodu uygulandıktan sonra, siparişini her zamanki gibi verebilirsin.
Önemli İpuçları
- Son kullanma tarihlerini kontrol et: Kuponların genellikle belirli bir son kullanma tarihi vardır. Kodu kullanmadan önce geçerliliğini kontrol et.
- Kullanım koşullarını oku: Bazı kuponlar, belirli restoranlar veya yemek türleri için geçerli olabilir. Kullanmadan önce kullanım koşullarını dikkatlice oku.
- Uygulamayı güncel tut: Uygulamayı güncel tutmak, en son kupon kodlarından ve özelliklerden yararlanmanı sağlar.
- Trendyol Yemek'in sosyal medya hesaplarını takip et: Trendyol Yemek, Instagram ve diğer sosyal medya platformlarında düzenli olarak kupon kodları ve özel promosyonlar paylaşır.
Instagram'daki yemek kuponu linkleri, uygun fiyatlı ve lezzetli yemekler sipariş etmene yardımcı olabilir. Yukarıdaki adımları takip ederek, bu fırsatlardan en iyi şekilde yararlanabilirsin.