Şimdi Ara

Instagram hikayeleri Facebook'ta da paylaşılabilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Instagram hikayeleri Facebook'ta da paylaşılabilecek

Facebook'un zaman zaman sosyal platformuna yeni özellikler kazandırdığına şahit oluyoruz ancak şirket Hikayeler özelliğiyle istenilen başarıyı elde edememiş görünüyor. Bu durum sosyal medya devini yeni bir arayışa itmiş durumda. Şirket, Instagram kullanıcılarının hikayelerini her iki platformda da eşzamanlı olarak paylaşmalarını sağlayacak yeni bir özellik sunmaya karar verdi.

Ayrıca Bkz.Fujifilm'den yeni aynasız fotoğraf makinesi: X-E3
    Yayınlanan yeni bir rapora göre Facebook, Instagram kullanıcılarına hikayelerini hem Instagram hem de Facebook'da aynı anda paylaşabilecekleri bir seçenek sunmaya başladı. Bildiğiniz üzere şu anda kullanıcılar hikayelerini her iki platforma da ayrı ayrı göndermek zorundalar. Ancak test sürecindeki özellik genel kullanıma sunulunca bu durum ortadan kalkacak.

Yeni özelliğe sahip olan kullanıcılar Instagram'ın uygulama içi kamerasıyla çektikleri hikayeleri Facebook ve Instagram'da eşzamanlı olarak paylaşabilecekleri bir seçenek görmeye başlamış durumdalar. Kaç kullanıcının bu özelliği test edebileceği ve şirketin gelecek planları henüz belli değil. Bir Instagram sözcüsü testi onayladı ancak şirketin planları hakkında daha fazla bilgi paylaşmayı reddetti.

• Kapatın rahatlayın.

• Hikaye falan görmek istemiyorum. Bunu gizleme seçeneği eklemek zor olmasa gerek. Ama illa dayatacaklar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RIP Snapchat

• her yerden çıkan reklamlar, saçma sapan özellikler, içeriklerin kalitesizliği, vıcık vıcık hayatlar, kapattım ikisini de kafam çok daha rahat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl olmuş 2017 hala facebo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisini'de kullanmıyorum. Tekel olup firma insanları bir bir izliyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bkaakco kullanıcısına yanıt
    bende ikisini de kapattım. çok lazım olursa telefonun tarayıcısından açıyorum ne hikaye ne başka birşey görmüyorum. tavsiye ederm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.