Şimdi Ara

İnstagram kazançları hakkında bilgisi olan var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
8.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla 10-20k lık sayfalar organikse reklam başına 50 istiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞenapCenabettin

Tipsizsen 5 kuruş kazanamazsın
    Hocam fenomen olmakla alakalı değil başka bir konu üzerine olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63340B9F6

Valla 10-20k lık sayfalar organikse reklam başına 50 istiyor.
    vay be 10-20k lık sayfalar içn bayağı iyimiş hocam ben 10 20 tl görmüştüm internette.
  • uppidi
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilalgoregen

Dostum benim arkadaşımın Instagram'da YKS ile ilgili sayfası var 350k civarı. Story aracılığıyla reklam yapıyor ve her storyden 150-250 TL arası alıyor. Çekiliş yaparken de kendi cebinden vermiyor, yayınevleri yolluyor. Aylık ortalama 4500 lira falan geliri var.
    Modellik yapanlar ?

10k takipçili biri ya da bildiğin varsa direkt oradan da örnek verebilirsin

Atıyorum kıyafetleri giyiyorsun iyi fotoğraflar çekiyorsun yüklüyorsun. Markalar sana kıyafet yolluyor hem beleşe kıyafetin oluyor hem de markalar sana para yolluyor foto başı ya da story başı. Fotoğrafçı parasını senin cebinden.

Ya da nasıl oluyor bu işler biliyorsan anlatır mısın ya da bilen başka bir arkadaş

Öncelikle yakışıklı olman lazım cool olman lazım vs bunları bilinen şeyler bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

Modellik yapanlar ?

10k takipçili biri ya da bildiğin varsa direkt oradan da örnek verebilirsin

Atıyorum kıyafetleri giyiyorsun iyi fotoğraflar çekiyorsun yüklüyorsun. Markalar sana kıyafet yolluyor hem beleşe kıyafetin oluyor hem de markalar sana para yolluyor foto başı ya da story başı. Fotoğrafçı parasını senin cebinden.

Ya da nasıl oluyor bu işler biliyorsan anlatır mısın ya da bilen başka bir arkadaş

Öncelikle yakışıklı olman lazım cool olman lazım vs bunları bilinen şeyler bu arada

Alıntıları Göster
    Aynen hocam o tarz bir sayfa açacaksanız onlar gerekli. Bizim fikir farklı tabi alakasız bununla.

• quote:

Orijinalden alıntı: riaz

250.000 üyeli bir sayfam var,
    aylık ortalama aldığım reklam fiyatı 500 TL
    şuanda 29 tane düzenli reklam veren firma var
    almadığım/anlaşamadığım sırada bekleyen 20 tane var.
    sayfa ne üzerine
    troll paylasimlar vs mi

• Genelde çok uçmaz fiyatlar ama reklam verdiğin sayfanın gösterimine bakmak önemli, reklam vermeden onu da isteyen oluyor sayfa etkileşimi yani. 100k ve üstü sayfa için ortalama 150tl diyebiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: SHADOW

sayfa ne üzerine
    troll paylasimlar vs mi

Alıntıları Göster
    bu seni hiç ilgilendirmez.
  • Aslında uğraşılsa instagramdan çok güzel gelirler elde edilir. Özellikle öğrenci olan kişiler için internetten böyle yerlerden para kazanma şansı çok daha yüksek. instagram sayfa önerileri vs araştırıp güzel bir sayfa açıp reklamlar ve satış yaparak para kazanılabilir. Blog yazarlığı yapıp siteye hit çekerekte para kazanılabilir ancak en garanti ve hızlı yöntem reklam almak olur. Burada biraz bilgiler var okuyabilirsiniz

bakiye.org
    İnstagram Sayfa Önerileri - İnstagramdan Para Kazanmak Çok Kolay - Bakiye.org
    https://bakiye.org/instagram-sayfa-onerileri-instagramdan-para-kazanmak-cok-kolay
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.