Merhaba, Instagram'a yeni başladım. İyi de üye olmuşum ki sevdiğim dostlarımı eklemek haberdar olmak hoşuma gitti. Buraya kadar her şey iyi güzel ama harbi Instagram çok BUG'lı sorunlu bir şeymiş sanki ya. Sürekli hata ile karşılaşıyorum ama neyse ki bir hata dışında hepsi düzeldi. Sorunlu, sorunu geçmeyen problemim şu: Çok sevdiğim bir kareyi hikaye olarak paylaştım müzikte ekledim, sonra onu çıkanlara ekledim. Güzel kapak yazı falanda ekledim. İlk tıkladığımda açıyordu sonra aradan 2-3 geçti tesadüfen profilden bir bakayım dedim; tıklıyorum sağ üst köşede daire dönüp duruyor video donuyor ses yok. Arşivden kontrol ediyorum orda da açmıyor donuyor. İkinci hikaye paylaştım aradan günler geçince onda da aynısı oldu yine donuyor müzik yok. Arşivde de açmıyor. Bazen telefon sessizde olunca donmuyor müziği duymak için ses açıyorum donuyor. Android kullanıyorum Androidler de mi böyle bir sorun var çözümü var mı? Bazı şeyleri denedim olmadı. |
Instagram Öne Çıkanlar Donuyor, Ses Yok Açılmıyor: Nedenleri ve Çözümleri
Instagram'daki Öne Çıkan özelliği, kullanıcıların hikayelerini profil sayfalarında kalıcı olarak öne çıkarmalarına olanak tanır. Ancak bazı kullanıcılar, Öne Çıkanlar'ın açılmadığı, donduğu veya seslerinin gelmediği sorunlarla karşılaşmaktadır.
Instagram Öne Çıkanlar Açılmıyor veya Yüklenmiyor
Bu sorun, genellikle geçici bir ağ sorunundan kaynaklanır. Aşağıdaki adımları takip ederek sorunu çözmeyi deneyebilirsiniz:
- İnternet bağlantınızı kontrol edin.
- Instagram uygulamasını yeniden başlatın.
- Cihazınızı yeniden başlatın.
Instagram Öne Çıkanlar Donuyor
Öne Çıkanlar'ın donması, yavaş bir internet bağlantısı veya aşırı yüklenmiş bir Instagram sunucusundan kaynaklanabilir. Bu sorunu çözmek için şunları yapabilirsiniz:
- İnternet hızınızı test edin ve gerekirse hızlandırın.
- Instagram'ın güncel olduğundan emin olun.
- Öne Çıkanlar'ı silin ve yeniden oluşturun.
Instagram Öne Çıkanlar'da Ses Yok
Öne Çıkanlar'da sesin olmamasının nedeni, orijinal hikayenin sessiz olması veya cihazınızın sesinin kapalı olması olabilir. Şu adımları deneyin:
- Cihazınızın sesinin açık olduğundan emin olun.
- Hikayenin sesinin açık olduğundan emin olun.
- Instagram uygulamasını yeniden başlatın.
Instagram'da Öne Çıkanlar Eksiliyor
Öne Çıkanlar'ın kaybolması genellikle, bunların silinmesi veya arşivlenmesiyle olur. Öne Çıkanlar'ınızı geri yüklemek için:
- Arşiv sekmesini kontrol edin.
- Hesabınızın çalınıp çalınmadığını kontrol edin.
- Instagram Destek ile iletişime geçin.
Yukarıdaki adımları uygulayarak Instagram Öne Çıkanlar'la ilgili sorunlarınızı çözebilirsiniz. Sorun devam ederse, Instagram Destek ile iletişime geçmenizi öneririz.