Az önce yanlışlıkla bir kişiyle olan konuşmamın hepsini sildim ama benim için çok önemliydi. Geri getirmek için bir yol var mıdır acaba. Verileri indir bölümünü biliyorum ama bana uygulamanın içinde yeniden görünüyor olması lazım. Tabii eğer varsa yardımcı olabilir misiniz? |
Instagram silinen mesajları geri getirme
-
-
U.fone: iPhone kullanıcısıysanız, Instagram mesajları geri getirme programı olarak U.Fone’u indirebilirsiniz. Windows ve Mac için indirilebilen program, Instagram’da silinen mesajlarınız, fotoğraflarınız ve videolarınız dahil tüm verileri kolayca kurtarmanıza yardımcı olur.
FoneLab: Android kullanıcısıysanız, Instagram’da eski mesajları görme programı FoneLab’i tercih edebilirsiniz. Fonelab, Instagram silinen DM’leriniz dahil tüm verilerinizi geri getirmenize yardımcı olur.
Instagram’da silinen mesajları geri getirme programlarını indirirken dikkatli olmanızda fayda var. Reklamı yapılan birçok seçenek, dolandırıcıdır. Hackerlar, kişisel bilgilerinize ve sosyal medya profillerinize erişmek için bu uygulamaları kullanır.
Instagram, silinen mesajları 30 gün süreyle tutar. Instagram’da mesajların silinmesi ya da kaybolması durumunda Instagram Veri İndirme aracı ile silinen mesajları geri getirebilirsiniz. Ancak, Instagram’da eski mesajları geri getirmek istiyorsanız, yukarıdaki üçüncü parti uygulamaları kullanmalısınız.
Not: Ben çok önermiyorum ama internette bu uygulamalar yaygın. (Hiç denemedim)
Benzer içerikler
- tekrar denemeden önce lütfen birkaç dakika bekle
- instagram bulunabilirlik kapatma
- instagram kendi kendine takipçi siliyor 2024
- fake hesabın kime ait olduğunu bulma
- instagram bot takipçi
- afk nedir
- instagram hikaye gizleme
- türk yayıncılar
- instagram takip isteği attıklarım
- instagram okundu bilgisi kapatma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X