Şimdi Ara

Bildirimsiz mesaj silme açığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkes tarafından yetkilerini kötüye kullandığı bilinen malum şahıs forumda devamlı üyelerin mesajlarını silmektedir. Üyeye bildirim gitmesini engellediği için üyelerin mesajların silindiğinden haberi dahi olmamaktadır. Forumdaki bu açığın kapatılması gerekmektedir.

Örnek olarak şu konuyu inceleyebilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/cogu-eski-dh-uyesi-nerde--160206197

@gun

• Alıntı

metni:
    Herkes tarafından yetkilerini kötüye kullandığı bilinen malum şahıs forumda devamlı üyelerin mesajlarını silmektedir.

İsim verir misiniz hocam? Bizler de bilgilenelim.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Nickini yazdığım için daha önce 4 gün ban yedim. Bu yüzden nikini yazamıyorum. Zaten forumda sen hariç herkes biliyor.

• Why Shy kullanıcısına yanıt

Beni niye dışladınız    

Ötekileştirildim, dışlandım. Öyleyse Allah a emanet diyorum.  

• O konuda mesaj yazmış görünen yönetici orada herhangi bir işlem yapmamıştır. Bunu söylüyorum çünkü kendisine olumsuz yansıyabilecek herhangi bir yanlış algının oluşmasını istemem. Bildirim konusunda gerekli aksiyonlar alınacak; merak etmeyin. Ancak, yetkililerle çatışır gibi algılanmak yerine destek hattını kullanmanız tercih edilir.

Alıntı

metni:
    Herkes tarafından yetkilerini kötüye kullandığı bilinen malum şahıs forumda devamlı üyelerin mesajlarını silmektedir.

Mesela destek hattına başvurmak yukarıdaki ifadeyi silindiği halde tekrar yollamaktan daha etkili ve daha yapıcı bir tutum olur. Herhangi bir yetkili bu anonim negatif ifadeyi üzerine alabilir. Kendi ön incelememle başlamış olmakla birlikte orada yapılan işlemlerde kötü niyet var mı, yok mu incelenecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.