Herkes tarafından yetkilerini kötüye kullandığı bilinen malum şahıs forumda devamlı üyelerin mesajlarını silmektedir. Üyeye bildirim gitmesini engellediği için üyelerin mesajların silindiğinden haberi dahi olmamaktadır. Forumdaki bu açığın kapatılması gerekmektedir. Örnek olarak şu konuyu inceleyebilirsiniz. https://forum.donanimhaber.com/cogu-eski-dh-uyesi-nerde--160206197 @gun |
Bildirimsiz mesaj silme açığı
-
-
Alıntı
metni:Herkes tarafından yetkilerini kötüye kullandığı bilinen malum şahıs forumda devamlı üyelerin mesajlarını silmektedir. İsim verir misiniz hocam? Bizler de bilgilenelim.
-
Nickini yazdığım için daha önce 4 gün ban yedim. Bu yüzden nikini yazamıyorum. Zaten forumda sen hariç herkes biliyor.
-
Beni niye dışladınız
Ötekileştirildim, dışlandım. Öyleyse Allah a emanet diyorum.
-
O konuda mesaj yazmış görünen yönetici orada herhangi bir işlem yapmamıştır. Bunu söylüyorum çünkü kendisine olumsuz yansıyabilecek herhangi bir yanlış algının oluşmasını istemem. Bildirim konusunda gerekli aksiyonlar alınacak; merak etmeyin. Ancak, yetkililerle çatışır gibi algılanmak yerine destek hattını kullanmanız tercih edilir.
Alıntı
metni:Herkes tarafından yetkilerini kötüye kullandığı bilinen malum şahıs forumda devamlı üyelerin mesajlarını silmektedir. Mesela destek hattına başvurmak yukarıdaki ifadeyi silindiği halde tekrar yollamaktan daha etkili ve daha yapıcı bir tutum olur. Herhangi bir yetkili bu anonim negatif ifadeyi üzerine alabilir. Kendi ön incelememle başlamış olmakla birlikte orada yapılan işlemlerde kötü niyet var mı, yok mu incelenecektir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X