Şimdi Ara

Whatsapp hesabını sildiğimde mesajlarda siliniyor mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
72
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi anlık sinirle birine hakaret ettim whatsapptan, o da dava açmış, karakolda whatsapp kullanmıyorum dedim, hesabı silsem karşı tarafa attığım mesajlarda siliniyor mu veya sahte numarayla değiştirsem, nasıl bir yol izlemem gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Harun] -- 23 Şubat 2025; 9:22:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mesajı bulup herkesten sil seçenegine basarsan karşıdanda sendende silinir whatsappı silsende whatsaap belli periyotlarla yedek alıyor.Önce spesifik olarak o mesajı bulu herkesten sil yapmalısını sonrada tüm sohbetleri yedekleri silip whatsappı kaldırabilirsin.Ancak karşı taraf ekran görüntüsü almıştır muhtemelen.

Sahte numara olayı olmaz whatsapp mesajlarında numara yazıyor zaten numara hat senin üstünedir muhtemelen.

Fazla uğraşma mesajı silip çamura yatabilirsin sonrada ekran görüntüleri için bunlar fake olarak oluşturulabiliyor fln diyebilirsen ama whatsapptan verileri alma işine girerlerse şansın yok.Konuda uzman avukkatlarla görüşebilirsin.Uzlaşmada senden fazla fazla rakamlar isteyebilirler ödersen dava kapanır ödemezsen uzar ceza alacağını hiç sanmıyorum maksimum hagb olur.Uzman değilim uzmanıyla görüşebilirsin dava açılırsa dava masrafları fln sorun oluyor en iyisi dava açılmadan çözmek şikayeti geri çekilmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rayli82 -- 23 Şubat 2025; 10:18:0 >

• rayli82 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, konuşma ekranını silmiştim, geri getiremiyoz mu, sahte numara üreten siteler var, ekran görüntüsüne photoshopla yapmıştır demiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Harun] -- 23 Şubat 2025; 11:26:57 >
  • Hesabı silsen bile karşıya attığın mesaj görünüyor. Attığın mesajı herkesten silerek bunu çözebiliyorsun. Ama belli bir süre eskidikten sonra bu seçenek atılan mesaj için kapanıyor.

• sniper23 kullanıcısına yanıt

Peki whatsapptan telefon numarası değiştirsem, attığım mesajta hala eski numaram mı gözükür yoksa yeni numaramı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.