Şimdi Ara

İnstagram takip ettiklerimi görünmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
6.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar benim sorunum şöyle; hesabım kendiliğinden başka hesapları takip ediyor ve ben kendi hesabımdan baktığım zaman o kullanıcıları göremiyorum. Başkasının hesabından baktığım zaman görebiliyorum takip edilenler listesinde. Kendi hesabımdan o prfillere baktığımda takip etmiyor görünüyor fakat listemde başkasının profili ile bakıldığında görünüyor. ÜStelik 23-25 tane gereksiz hesap. Bende ne alaka bilmiyorum ama hesabı geçici olarak devre dışı bıraktım düzelir gibisinden ama düzelmez büyük ihtimal. Sizden ricam bilen biri lütfen bana yardım etsin :(

İnstagram hesabım şu an aktif değil ama bi kaç saate aktifleşir bir de siz bakın; @zubiiss

• Yapay Zekanın Yanıtı

Instagram Takip Edilenleri Görememe Sorunu ve Çözümleri

"Instagram takip ettiklerimi göremiyorum" veya "Instagram'da takip ettiklerimi göremiyorum" gibi sorunlarla karşılaşıyorsan yalnız değilsin. Bu yaygın bir sorundur ve genellikle aşağıdakiler gibi çeşitli nedenlerden kaynaklanır:

• Uygulama Hatası: Instagram uygulaması bazen geçici hatalar verebilir ve takip ettiklerini göstermeyebilir. Uygulamayı kapatıp yeniden açmayı veya telefonunu yeniden başlatmayı dene.

• İnternet Bağlantısı Sorunları: Zayıf veya kararsız bir internet bağlantısı, Instagram'ın takip ettiklerini yüklemesini engelleyebilir. İnternet bağlantını kontrol et ve gerekirse bir Wi-Fi ağına bağlan veya mobil veri bağlantını yenile.

• Hesap Kısıtlaması: Instagram, topluluk kurallarını ihlal ettiği tespit edilen hesapları kısıtlayabilir. Bu kısıtlama, takip ettiklerini görme yeteneğini de etkileyebilir. Hesabının durumunu kontrol et ve herhangi bir kısıtlama olup olmadığını öğren.

• Takip Edilen Kişi Seni Engellemiş: Takip ettiğin bir kişi seni engellemişse artık profillerini veya gönderilerini göremezsin. Takip ettiğin kişiler listeni kontrol et ve engellenmiş olup olmadıklarını gör.

• Instagram Sunucu Sorunları: Bazen Instagram sunucularında kesintiler veya bakım çalışmaları olabilir. Bu, platformun bazı özelliklerine erişimi geçici olarak engelleyebilir. Bu durumda, sorunun çözülmesini beklemekten başka bir seçeneğin olmayabilir.

Sorunu çözmek için yukarıdaki adımları takip et. Sorun devam ederse Instagram Destek ile iletişime geçebilir veya Instagram'ın topluluk forumlarında benzer sorunlar yaşayan diğer kullanıcılarla bağlantı kurabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • arkadaşlar benim de buna benzer bir sorunum var güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Takip ettiklerimi gizleme
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.