Şimdi Ara

Instagramda orijinal gs forma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hikayeleri gezerken birden onume cikti ne kadar galatasaraylisin adi altinda bir test vardi neyse testi gectim sonrasinda forma secimi falan yaptırdı numara isim alip forma ucretsiz deyip kargo ve kdv fiyatlari ile birlikte 49 tl forma ucreti dediler ben de siparis ettim ama kargonun gs store ile anlasmasi olmayan mng kargo ile gelmesi beni tedirgin etti ayrica bazi insanlar gonderenin bir insaat firmasi oldugunu soyluyor sizce kargoyu alayim mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abingasi -- 16 Temmuz 2018; 11:49:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gsstore bir açıklama yapmıştı o test bize ait değil itibar etmeyin diye keşke sipariş vermeseydiniz. Açıklamayı bulursam eklerim.
    Edit:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vitriyol -- 16 Temmuz 2018; 12:4:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cok sagol hocam urun teslimatta almayacagim once siparis verdirip sonra almiyorum ama nedeni onlar boyle olmasini istemezdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abingasi -- 16 Temmuz 2018; 12:8:33 >
  • Instagramda satilan her urun (resmi hesaplardakilerin disinda) sahtedir.. Inanmayin almayin

• Rica ederim umarım sorun çıkmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Galatasaray sayfalarinin da takipcisiyim herhalde gs duzenlemis diye dusundum sonra mng kargoyu mesajda gorunce flash patladi

• Insaat firmasi sıkıntı, 50kglik 1 cuval cimento 25-30 tl, kargoya koysalar kârdalar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • instagramdan alışveriş yapma mantığını hala çözebilmiş değilim. Mağazalardaki fiyata çakma ürünleri satıyorlar. Madem alacak paran var git mağazadan al niye instagramdan alırsın? Ve İnsanoğlu da deli gibi alıyor sanırım sürekli türüyor bu sayfalar.
  • eve böyle bir şey gelirse şaşırma

Instagramda orijinal gs forma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.