Şimdi Ara

Beşiktaş Forma Koleksiyonum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Beşiktaş'ın yüzüncü yılında kullandığı çubuklu forma.
     Beşiktaş Forma Koleksiyonum Beşiktaş Forma Koleksiyonum

Beşiktaş'ın yüzüncü yılında kullandığı 2002-2003 sezonu kırmızı forması.

Beşiktaş'ın 2005-2006 sezonunda kullandığı üreticisi Umbro olan beyaz forma.

Beşiktaş'ın 2010-2011 sezonunda kullanmaya devam ettiği,forma tanıtımını dünyaca ünlü Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma ile yaptığı beyaz forma.

Beşiktaş'ın 2010-2011 sezonunda kullanacağı çubuklu forması olan bu formanın tanıtımını Real Madrid'in sembol futbolcularından Guti Hernandez yapmıştır.

Ercan Taner'in "Sergen attı.Şampiyonluk geldi" sözü akla geldiğinde gözlerde Sergen'in bu formayı giymiş hali belirir.Beşiktaş'ın yüzüncü yılında kullandığı en özel forma olan nostalji forması, takımın 2002-2003 sezonunun 33.haftasında o yıl şampiyonluktaki en büyük rakibi olan Galatasaray'ı 1-0'lık skorla devirdiği maçta giydiği formadır.

Beşiktaş'ın 2010-2011 sezonunda kullanmaya devam ettiği siyah forma.

Beşiktaş'ın 2008-2009 sezonunda kullandığı siyah-beyaz yatay çubuklu forması.

Beşiktaş'ın 2009-2010 sezonunda kullandığı damalı forması.Siyah-gri renk kombinasyonuna sahip olan bu forma o yıl üretilen formalardan farklı olarak Beşiktaş logosunun üzerinde karakartala sahip.

Beşiktaş'ın 2007-2008 sezonunda kullandığı çubuklu forma.

Beşiktaş'ın 2007-2008 sezonunda kullandığı çubuklu forma.

Beşiktaş'ın yüzüncü yılında kullandığı ve üç büyükler arasında en orjinal yüzüncü yıl forma fikri olarak öne çıkan 2002-2003 sezonu forması.Üreticisi Puma olan forma o yıl kullanılan çubuklu forma modelinin saten kumaşa uygulanması ve formanın üzerine o güne kadar Beşiktaş'ta bir dakika dahi oynamış tüm futbolcuların isimlerinin yazılması sonucu üretilmiş.

Beşiktaş'ın 2009-2010 sezonunda kullandığı kartal pençesi modeli forması.

Beşiktaş'ın 2009-2010 sezonunda kullandığı çubuklu forma.
     Beşiktaş Forma Koleksiyonum Beşiktaş Forma Koleksiyonum Beşiktaş Forma Koleksiyonum Beşiktaş Forma Koleksiyonum Beşiktaş Forma Koleksiyonum Beşiktaş Forma Koleksiyonum Beşiktaş Forma Koleksiyonum Beşiktaş Forma Koleksiyonum Beşiktaş Forma Koleksiyonum Beşiktaş Forma Koleksiyonum Beşiktaş Forma Koleksiyonum Beşiktaş Forma Koleksiyonum Beşiktaş Forma Koleksiyonum Beşiktaş Forma Koleksiyonum Beşiktaş Forma Koleksiyonum Beşiktaş Forma Koleksiyonum Beşiktaş Forma Koleksiyonum Beşiktaş Forma Koleksiyonum Beşiktaş Forma Koleksiyonum Beşiktaş Forma Koleksiyonum Beşiktaş Forma Koleksiyonum Beşiktaş Forma Koleksiyonum Beşiktaş Forma Koleksiyonum Beşiktaş Forma Koleksiyonum Beşiktaş Forma Koleksiyonum Beşiktaş Forma Koleksiyonum Beşiktaş Forma Koleksiyonum Beşiktaş Forma Koleksiyonum

• Çok başarılı bir koleksiyon olmuş emek harcandığı ortada ama toplanması gereken çok forma var
  • nick-imza-mesaj uyumu tam

çok güzel koleksiyon hacı tebrikler
  • 100. yıl beyaz forma var bende sende yok sanırsam ilgilenirsen görüşebiliriz
  • ColaTurka o kadar güzel formalarınıza sı*mış resmen. En çok bağcıklı formanızı beğeniyorum ben de. Bir de şu damalı forma çok güzel ama. Formanın arkasındaki yazı facia ? Orjinali de mi öyleydi ? Tello 14'ten bahsediyorum.
  • hocam orjinal font o şekilde damalı formayı ben çok beğeniyorum
    bagcıklının yeri zaten ayrı 100. yıl formalarının hepsi çok güzel
    samet hocam seninle de bir görüşelim beyaz forma bana lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEŞİKTAŞ 100.YIL FORMASI
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.