Şimdi Ara

İnstagramın zengin çocukları ss li (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
8
Favori
8.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sarı Çiyan

Acaba mutlular mı? Asıl mesele o.

Parayı kendileri kazanmadıkları için, bütün şirket dertlerini babaları çektiği için mutlular bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknomnyak_37

adamlar 16 yaşında lamborghini aventador a bniyolar beyler

Yaşla alakası yok hocam biz 90 yaşınada gelsek binemeyeceğiz
  • Para harcamaktan başka amacı olmayan asalaklar.
  • aga şimdi arabada vergi var. içki de vergi var. evde vergi var.

türkiyede 45 000 liralık araba, 25 000 dolarlık araba = opel Astra

Amerikada 25 000 dolarlık araba = dodge challenger 6.1 motor , mustang gt full, shelby cobra vs vs ...

anladın mı şimdi kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theon Greyjoy

quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

sorarlar adama bizde niye yok diye

ben bu hayatta bunları yaşayamayacaksam ölünce cennette mi yaşayacam ya

O işin sindirme kısmı.Çokta başarılı.

Ulan vizeler yaklaştı iyice çalışıyoruz,bilmediğimiz yerlerde kendinimizi zengin gibi havalı gibi hissediyoruz.Bunlar gibi neden olamıyoruz abi neden ?

Edit:Adaletini seveyim.

sorma ya şunları gorunce insanin vizelere calışası gelmiyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crcrcr54 -- 29 Mart 2013; 13:39:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  İnstagramın zengin çocukları ss li
  • Bunlar zengin ise ben neyim ulan
  • Herkes sağlık olmadıktan sonra bunlar olsa ne olacak yazmış. Tamam haklısınız da kimse sağlığımız yerini bunlar olsun demiyorki. Hem sağlıklı olalım hem de bunlar olsun fena mı. Kim istemez bunları. Tabi kalkıp da aldığım şeylerini fişlerini asla yayınlamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: SİNEQ

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ybeedrekk

Zengine bakip isyan edecegine fakire bakip sukret . Simdiye dilenen biri olabilirdin

Tamamda hocam anladık bizim durumumuz iyi ama daha iyi bir hayat istemek suçmu?

zengin bir özürlü de olabilirdin

İşte teknoloji olmadan çok zenginlerin nasıl yaşadığı hakkında hep şunu düşünürdük : adam zengin ama kesin sorunları vardır , acaba mutlumu ki? Falan filan ama adamlar gayette mutlu ve çatır çutur yaşıyolar tek söyleyeceğim şey adaletsiz dünya

herkes hakettiğini bu dünyada alsa nasıl yaşanırdı la anlatsana bana..

Gayet yaşanırdı ama bi taraf çok fakirken bi taraf çok zengin eskiden sovyetlerde mesela herkez aynı parayı alıyomuş eşit yaşıyomuş yasam standartları yüksekmiş yanlış anlamayın komunist falan deilim

Herkes aynı parayı almıyordu babamlar o düzende yetişti.Kafası çalışan adamlar çalışmayan farkı vardı ancak fark uçurum değildi yaşam standartları yüksekti.

Benimde annemle babamlar komunist bulgaristanda yetiştiler onlarda yaşam standartlarının yüksek olduğunu söylüyolar.ama bakan çocukları falan torpilliymiş herşekilde

• Onu bunu bilmem kendi fakirhanemde mutluyum
  • şükürcülerin kafalar iyi heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lothier

şükürcülerin kafalar iyi heralde

koyun sürüsü işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Benim gözüm tok hacı halime şükürler olsun. Milletin malına bakıp ne iç geçiririm ne arkadasından zengin **çi diye küfrederim ne de isyan ederim. Zenginse zengin beni alakadar etmez. Nazar etme nolur çalış seninde olur diye bir söz vardır.

+1 maşallah de geç

• Gerçeklerle yüzleşin ve kendinizi avutmayın beyler. Kim böyle bir hayata hayır diyebilir ki? 5 senede çalışıp kazanabileceğim parayı 1 haftada yiyor adamlar. Bence isyan edip hepsini kılıçtan geçirelim.
  • cok luks arabalar surekli eglence insan bundan da bikar... ayrica buyuk miktarda paranin buyuk sorumlulugu olur obur tarafta... bunlar acaba bu kadar ac insan varken bu abartili eglencelerin bedelini nasil odeyecekler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 29 Mart 2013; 16:16:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

İnstagramın zengin çocukları ss li

İnstagramın zengin çocukları ss li

•  İnstagramın zengin çocukları ss li
  • Bu dünyada herkes hakettiğini alır bence.Bunların babaları bizimkiler gibi aza kanat etmeyip çalışıp zrngin olmuşlar!Bizdeki mantık Allaha şükür karnımızı doyurduk bukadarı kafi mantığı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tüylü Kedi

Umrumda değiller

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Benim gözüm tok hacı halime şükürler olsun. Milletin malına bakıp ne iç geçiririm ne arkadasından zengin **çi diye küfrederim ne de isyan ederim. Zenginse zengin beni alakadar etmez. Nazar etme nolur çalış seninde olur diye bir söz vardır.

+∞
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.