xman kardeş installer bozlabılen enkolay yerlerden bırı benım cevremdekı her kesın bozuldu sahsen :) sen nasıl hıc duymadın ılgınc. takıp edıyorsun dıye soyledım ...
ben cozumu bılıyorum arkadaşlar winscp ıle gırıp ınstaller ı aplıcatıon ıcıne attınız mı sorun ortadan kalkarç. . benım versıon 1.1.3 su an 1.1.2 olan bı rarkadas koyarsa dedıgımı yaparsanız sorun ortadan kalkar. herkese gecmıs olsun
arkadaslar benım ınstaller calısmıyo ben telefona reset atmak ıstıyorum bunu nasıl yaparım ve ayrıca nelerı kaybederım bıseylerı yedeklemem gerekırmı ???????
Installer bendede calısmıyo gecen gunku update ten sonra installer dan hıcbısey yukleyemez oldum
evet yaa napjazz
quote:
Orjinalden alıntı: a.candemir
Installer bendede calısmıyo gecen gunku update ten sonra installer dan hıcbısey yukleyemez oldum
Valla kendı kendıne duzelmesını bekliycez genel bir sorun olmadıgı ıcın pek umursanmıyo bazılarında sorunsuz calısıyo bazılarında hıc calısmıyo kendı kendıne duzelır inş.
resetle ılgılı ne yapabılırım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme