Şimdi Ara

INSTALLER BOZULDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sabah ınstaller a girdım problem yoktu sımdı gıremıyorum ınternete baglıyken veya baglı degılken denedım tam gırıyo atıyo ana menuye donuyo acaba porblem bendemı yoksa genel bır sorunmu kafayı yemek uzereyım

• Bilinen boyle bir sorun yok, buyuk ihtimalle sorun size ait.
    Tekrar Restore yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xman958

Bilinen boyle bir sorun yok, buyuk ihtimalle sorun size ait.
    Tekrar Restore yapabilirsiniz.
    ayni sorun bende de var. Installer update yaptiktan sonra bozuldu installer i tikladigimda ana ekrana donuyor benim
    versiyon 1.0.2
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgnk

ayni sorun bende de var. Installer update yaptiktan sonra bozuldu installer i tikladigimda ana ekrana donuyor benim
    versiyon 1.0.2

Alıntıları Göster
    installer la ilgili bi başlık açılmışken birşey sorucam installer ı donate liyip satın aldığımızda ne işimize yarıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaR0NiaC

installer la ilgili bi başlık açılmışken birşey sorucam installer ı donate liyip satın aldığımızda ne işimize yarıyor ?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: PaR0NiaC

Yardım için o,maddi destekte bulunmak isteyenler için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thujonn

quote:

Yardım için o,maddi destekte bulunmak isteyenler için...

Alıntıları Göster
    neye maddi destek ? apple amı

• quote:

Alıntıları Göster
    Installer update yapınca bozuldu, restore işlemini nasıl yapabilirim, işlem nelere ihtiyacım var, jailbreak işlemi bozulmuş olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafkaf1

Installer update yapınca bozuldu, restore işlemini nasıl yapabilirim, işlem nelere ihtiyacım var, jailbreak işlemi bozulmuş olurmu?

Alıntıları Göster
    ya gercekten gıcık bir duruum bilen yada ilgilenen de yok konuyla hani nerde dh yardımlasması
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Tabiki Apple'a degil. Insatller i yazan cocuklara yardim edeceksiniz.

• quote:

quote:

Tabiki Apple'a degil. Insatller i yazan cocuklara yardim edeceksiniz.

Alıntıları Göster
    arkadaslar benımkıde bozuldu yaw ne yapcaz soylesenıze

• quote:

Orijinalden alıntı: virgil

arkadaslar benımkıde bozuldu yaw ne yapcaz soylesenıze

Alıntıları Göster
    xman kardeş installer bozlabılen enkolay yerlerden bırı benım cevremdekı her kesın bozuldu sahsen :) sen nasıl hıc duymadın ılgınc. takıp edıyorsun dıye soyledım ...

ben cozumu bılıyorum arkadaşlar winscp ıle gırıp ınstaller ı aplıcatıon ıcıne attınız mı sorun ortadan kalkarç. . benım versıon 1.1.3 su an 1.1.2 olan bı rarkadas koyarsa dedıgımı yaparsanız sorun ortadan kalkar. herkese gecmıs olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: enginguzelsoy

xman kardeş installer bozlabılen enkolay yerlerden bırı benım cevremdekı her kesın bozuldu sahsen :) sen nasıl hıc duymadın ılgınc. takıp edıyorsun dıye soyledım ...

ben cozumu bılıyorum arkadaşlar winscp ıle gırıp ınstaller ı aplıcatıon ıcıne attınız mı sorun ortadan kalkarç. . benım versıon 1.1.3 su an 1.1.2 olan bı rarkadas koyarsa dedıgımı yaparsanız sorun ortadan kalkar. herkese gecmıs olsun

Alıntıları Göster
    Gercekten de duymadim,
    Cevremde cok iphone kullanan var, sirketimizde de baya bir sayida iphone var.
    Bugune kadar hic birinde installer sorunu olmadi.
    Olursa da basit olarak cozumu olur.

• quote:

Gercekten de duymadim,
    Cevremde cok iphone kullanan var, sirketimizde de baya bir sayida iphone var.
    Bugune kadar hic birinde installer sorunu olmadi.
    Olursa da basit olarak cozumu olur.

Alıntıları Göster
    Xman iyi geceler, bir konuda danışmak fikrini almak istiyorum; benim iphone araştırmalarım devam ediyor, gg de birisi 1 şubatta amerikadan aldığı 1.1.3 ü satıyor.Bu cihaz turkcell ile sorunsuz çalışırmı(gerekli hackleme veya diğer yöntemlerii kabul edermi cihaz)
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: airconnect

Xman iyi geceler, bir konuda danışmak fikrini almak istiyorum; benim iphone araştırmalarım devam ediyor, gg de birisi 1 şubatta amerikadan aldığı 1.1.3 ü satıyor.Bu cihaz turkcell ile sorunsuz çalışırmı(gerekli hackleme veya diğer yöntemlerii kabul edermi cihaz)
    teşekkürler

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: airconnect

teşekkürler

Kutudan 1.1.3 cikan cihaza su an icin ilac yok. Ancak ipod seklinde kullanabilirsiniz.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: airconnect

teşekkürler

Kutudan 1.1.3 cikan cihaza su an icin ilac yok. Ancak ipod seklinde kullanabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Xman Teşekkür ederim.
    Bu aralar arkadaşım Amerikaya gidecek, kendisinden sipariş etmeyi düünüyorum, daha önce aldığım bilgilere göre 1.1.2 versiyonu almam gerekiyor sanırım.Ancak üretim haftasının ne olması gerektiği konusunda bir fikrin-bilgin varmı?

• quote:

Xman Teşekkür ederim.
    Bu aralar arkadaşım Amerikaya gidecek, kendisinden sipariş etmeyi düünüyorum, daha önce aldığım bilgilere göre 1.1.2 versiyonu almam gerekiyor sanırım.Ancak üretim haftasının ne olması gerektiği konusunda bir fikrin-bilgin varmı?

Alıntıları Göster
    <=47 alirsaniz garantili olur.
    Ammma gecen hafta bir tanidigim USA'dan 33. hafta aldi. Surprizzz icinden 1.1.3 / 04.03.13_G cikti.
    Bu demektir ki apple elindeki stoklari update edip oyle satiyor.
  • quote:

<=47 alirsaniz garantili olur.
    Ammma gecen hafta bir tanidigim USA'dan 33. hafta aldi. Surprizzz icinden 1.1.3 / 04.03.13_G cikti.
    Bu demektir ki apple elindeki stoklari update edip oyle satiyor.

Alıntıları Göster
    Dostum şu an gg de bir ilan okuyorumhttp://urun.gittigidiyor.com/8GB-IPHONE-1-1-3-Turkce-Mutlaka-Okuyun_W0QQidZZ8064257 vatandaş diyoki ben bu 1.1.3 sorununu hallettim ve cebini falan da vermiş.İnceleme şansın varmı şu an

• quote:

Dostum şu an gg de bir ilan okuyorumhttp://urun.gittigidiyor.com/8GB-IPHONE-1-1-3-Turkce-Mutlaka-Okuyun_W0QQidZZ8064257 vatandaş diyoki ben bu 1.1.3 sorununu hallettim ve cebini falan da vermiş.İnceleme şansın varmı şu an

Alıntıları Göster
    Incelememe gerek yok. Inanmayin bu sarlatanlara.

• quote:

Incelememe gerek yok. Inanmayin bu sarlatanlara.

Alıntıları Göster
    Dostum sonuç olarak biz 1.1.2 almak zorundayız.Sanırım kutuyu açmadan versiyonu anlamanın bir yolu vardı ama unuttum hatta haftasını bile anlayabiliyorduk..sen hatırlıyomusun?Arkadaşıma bunu ezberletmek zorundayımki yanlış bişey almasın taa amerikadan
  • quote:

Dostum sonuç olarak biz 1.1.2 almak zorundayız.Sanırım kutuyu açmadan versiyonu anlamanın bir yolu vardı ama unuttum hatta haftasını bile anlayabiliyorduk..sen hatırlıyomusun?Arkadaşıma bunu ezberletmek zorundayımki yanlış bişey almasın taa amerikadan

Alıntıları Göster
    Artik o da ise yaramiyor. Simdi alinacak her yeni telefon 1.1.3 geliyor. Eski haftalar dahil.
    (Sayet apple dan alinirsa tabiki)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.