Şimdi Ara

Installous dan indirdigim yukledigim programlar Itunese baglayinca siliniyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
6.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Installous dan indirdigim yukledigim programlar Itunese baglayinca siliniyor? bu neden oliyor bi turlu anlamadim. Gozunun yasina bakmadan siliyor. telefonum iphone 4 4.0.2 bb 1-59 jb li . bilgisayara indirip yuklersem silmiyor. bunu daha once yapmiyordu. senkronlarken findign purc. items yaziyor sonra direk removing diyor en son yuklediklerimi. ne yapmam gerek lutfen yardimci olun arakdaslar.......:(

• Instalous ayarlarında iTunes Sync seçeneğini açın.
  • o da olmazsa sürüm yükselt ya da restore et. olmadı installous 2.5 i kullan bende de aynı sorun vardı yaptım bunları düzeldi.

ya da ifunboxla telefonun içinden indirdiklerini manuel olarak at itunesa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarolious -- 23 Ekim 2010; 12:13:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

Instalous ayarlarında iTunes Sync seçeneğini açın.

hocam bende sync seçeneği aktif olmasında rağmen siliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilot23

quote:

Instalous ayarlarında iTunes Sync seçeneğini açın.

hocam bende sync seçeneği aktif olmasında rağmen siliyor.

bende de öyleydi.

quote:

o da olmazsa sürüm yükselt ya da restore et. olmadı installous 2.5 i kullan bende de aynı sorun vardı yaptım bunları düzeldi.

ya da ifunboxla telefonun içinden indirdiklerini manuel olarak at itunesa

uygulayın olacaktır.

• aynı sıkıntı bendede oluyr bazen
  • installous dan indirdiğin uygulamaları transfer et itunes e silinmez sağ tıkla iphone itunes dan tranfer vardır bas atar hepsini itunese
  • İtunes e nasıl transfer edicez bı aciklarmisin ?
  • itunes daki iphone var data kablosunu taktığında çıkıyo solda ona sağ tıklayıp transfer falan birşey yazıyo ona tıkla atıyo hepsini
  • peki,2.5 sürümünü nasıl yüklüyoruz cydia da son sürümü var sadece?
  • Biraz anliyamadim galiba kusura bakma. Şimdi iphone U baglicam bilgisayara sonra i tunes açılıyor otomatik sonra sync yapıyor zaten nerden olicak bu ipa larin transferi?
  • iPhone'u iTunes'e bağlayınca otomatik eşleştirme yapıyorsa iptal edip, iPhone bölümüne gelin. Summary altında "Open iTunes when this iPhone is conneted" seçeneğini kaldırın. Sol sütündan iPhone'a sağ tıklayıp "Transfer Purchases" deyin. iPhone'daki uygulamalarınız iTunes'e aktarılır.
  • Sagol :)
  • quote:

iPhone'u iTunes'e bağlayınca otomatik eşleştirme yapıyorsa iptal edip, iPhone bölümüne gelin. Summary altında "Open iTunes when this iPhone is conneted" seçeneğini kaldırın. Sol sütündan iPhone'a sağ tıklayıp "Transfer Purchases" deyin. iPhone'daki uygulamalarınız iTunes'e aktarılır.

marikan çok sağol yaa.
  • aynı soruyu N-Hakan a sormustum , sagolsun cevap yazdı:

bunun için ilk olarak store seçilir authorize thi compter yapılır. ve daha sonra cihaza sağ tıklayıp transfer purchases seçilerek yedeklenir.son olarak itunes menü den Apps seçilir(Ortadaki büyük yer)sync apps tik i işaretlenir ve apply veya sync (sağ alt) yapılır. ve bundan sonra kurulan her programda transfer purchases yaparsan artık hiç silinmez.
  • ne gerek var bunlara

installous ayarlarından iTunes Sync kapatı yani orası kapalı durumda olucak

sonra istediğiniz kadr sync edin sorun olmaz
  • Mesajim bulunsun
  • Çook teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.