arkadaşlar ben geçen akşam teli güncelledim 4.1 olan sürümü 4.2.1 yaptım ve lanet ettim keşke yapmasaydım eski versiyon daha güzeldi ve artık onada dönemiyorum. Benim şuanki derdim bu versiyonu jb yapıyorum ekrana cydia geliyor fakat bunun içinden installous programını yükleyemiyorum(oda zaten installous 4 olmuş). Bu programı yüklemeye çalıştığımda telefon göçüyor ve tekrar baştan restore etmek zorunda kalıyorum. Bunu tel göçmeden nasıl yükleyebilirim veya ne yapmalıyım bilgisi olan arkadaş var mı?
Cydia source larına cydia.hackulo.us ve repo yu yukle... onun ıcındeki 4.2 app ekleri ve installous calısıyor. (ben kullanıyorum)
telefona jailbreak yaptım zaten hackulodan yüklemeye çalıştığım installous çalışmıyor zaten o telefonu göçertiyor :(
sorunumu çözdüm installousu yüklemeden önce appcakeyi yüklemek gerekiyomuş bu sürümde böyleymiş onu yükledim ardından installousu yükledim ve şuan sorunsuz kullanyorum telefonum 4.2.1 jailbreakli ve installous 4 var bu konuda benimle aynı sorunu paylaşan arkadaşlar olursa her türlü yardımcı olmaya hazırım çünkü benim 3 günümü aldı bilgisayar başında tekrar versiyonda düşüremedim ama bu versiyonu sorunsuz şekilde jbli kullanıyorum
hocam en bastan tane tane yazar misin? hackulo.us yukledin sonra naaptin?
ben de aynı sorunu yaşıyorum app cake yükledim sonrainstallousu yükledim ama yine sonuç alamadım neyapmamgerekiyor burak kardeş?
Bendede aynı sorun var appcake yukledim installousu kurdum ama yinede olmadı ekrana simgesi gelmiyo ipodu kapatıp açıyorum açılmıyor elma işareti çıkıyor orda kalıyor kimse yokmu bu sorunu halledicek 1 haftadıt bununla ugrasıyorum....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme