Karazhana pug bir groupla girdim önceden bir boss kesmişler ancak 2. bossu kesemedik ve ben instance a kaydoldum önceden boss kesilirse instance a kaydoluyorduk diye hatırlıyorum artık daha önceden kaydedilmiş instance kim girerse girsin o kişi de mi kaydoluyor?
eğer istancede daha önce boss kesilmisse sen instanceye girer girmez kaydoluyorsun. Kaydolmaman için daha önce hiçbir bossun kesilmemiş olması lazım.
Bu kaydolma konusu nedir? Instanceler farklımı yüksek levellarda? Ben level 37 yim, bir parti kurup tavşan gibi giriyoruz hemen.
quote:
Orjinalden alıntı: ULYSES
Bu kaydolma konusu nedir? Instanceler farklımı yüksek levellarda? Ben level 37 yim, bir parti kurup tavşan gibi giriyoruz hemen.
Kaydolma kural raid ve heroic tip zindanlar için geçerli. Yoksa guildler atıyorum istediği kadar gruul keser.
peki ben başka bi grupla girmeyi denesem hiç biri saveli olmayan bir grup ben raid leader olsam başlangışta o boss kesilmiş olarak benim kaldıgım yerden mi başlar yoksa ben farklı diğer oyuncular farklı instance a mı girer?
quote:
Orjinalden alıntı: SINIRYOK
quote:
Orjinalden alıntı: ULYSES
Kaydolma kural raid ve heroic tip zindanlar için geçerli. Yoksa guildler atıyorum istediği kadar gruul keser.
Hmm bu iyiymiş. Demekki quest gibi bir raid gurubu bir defa bitirebiliyor ve kaldığı yerden devam edebiliyor yarım bırakırsa. Doğru anladım umarım.
evet doğru anlamışsın kurulan raid karazhan instanceını ister bir günde ister 6 günde bitirir kestikleri bosstan devam ederler ertesi gün. Ta ki çarşamba gelipde blizzard raid dungeonlarına reset atana kadar.