evet arkadaşlar instegram hesabımı kapatma kararı aldım çünkü bıktım yıllardır evli nişanlı çiftlerin sevgililerin paylaştığı resimleri görmekten sevgiye aşka tahammülüm kalmadı artık bu hesabı nasıl kapatabilirim ???
bana sorarsanız instagramı silmek çözüm değil hocam; çözüm, size sevgi ve aşka tahammülsüzleştiren tüm her şeyden uzaklaşmak. Gerçekler ve mantıklı kişilerin bulunduğunu düşündüğünüz yerlere yelken açmak. Belki bu sayede rahatlar ve yeniden aşkın da, sevginin de, tüm duyguların aslında çok güzel olduğunu fark edersiniz.
bana sorarsanız instagramı silmek çözüm değil hocam; çözüm, size sevgi ve aşka tahammülsüzleştiren tüm her şeyden uzaklaşmak. Gerçekler ve mantıklı kişilerin bulunduğunu düşündüğünüz yerlere yelken açmak. Belki bu sayede rahatlar ve yeniden aşkın da, sevginin de, tüm duyguların aslında çok güzel olduğunu fark edersiniz.
30 yaşıma geldim elime kız değmedi daha ne yapim doğru düzgün ne iş nede eş bulamadım .. :( :(
quote:
Orijinalden alıntı: güney-666
30 yaşıma geldim elime kız değmedi daha ne yapim doğru düzgün ne iş nede eş bulamadım .. :( :(
Alıntıları Göster
Önce bir iş bulman lazım, ŞOK marketleri eleman arıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77
Önce bir iş bulman lazım, ŞOK marketleri eleman arıyor