Şimdi Ara

Insurgency DonanımHaber [TEAM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kitmaker -- 30 Haziran 2016; 18:58:14 >

• Ne zaman indirim oldu, kaça düştü?
  • Bansai! kullanıcısına yanıt
    4lü paket halinde aldık, kişi başı 2,25 falan verdik diye hatırlıyorum. Parayı öden ben değildim ondan hafızamda değil.

https://steamdb.info/app/222880/

Burdan tekli paket olarak 27 Mayıs'ta indirime girdiğine baktım şimdi.
  • benide ekleyin oyunu almıstım biraz oynadım takımsız olmuyor :D pek ne yapıcagımı anlayamadım pusu kurup rakipleri öldürüyordum sadece
  • Cja kullanıcısına yanıt
    Ekledim bir sürü farklı mod var, bölge ele geçirme var bölge koruma var malzeme koruma var malzeme yok etme var checkpoint ile sırasıyla bölge ele geçirme ve malzeme yok etme var, var oğlu var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende şu üniversite sınavlarından sonra girebilirim. Humble bundle verdiği zaman almıştım oyunu. Baya zor gelmişti. Zaten silmiştim sonra. Ama grup kalabalık olursa zevkli olur gibi.

• Oyun alıştıkça çok kolaylaşıyor ve kolaylığı sıkmaya başlıyor zorlu modlara yöneliyorsun İlk günün kendi adamlarını vurarak geçebilir, sonradan oyunun tamamına alışıyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyundaki FPS droplarının haddi hesabı yok. Düşük sistemlerde rahat çalışıyor, yüksek sistemlerde FPS drop var. Saçmalık.
  • Antocio kullanıcısına yanıt
    Bozuk 2.5 inch HDD ye kurulu benim steam oyunları, ilk oynarken aksiyon sahnelerinde oyun donuyordu 1-4 fps veriyordu. SSD ye aldım sıfır takılma ile yüksek donanımda oynuyorum. Sizin HDD nin de miladı dolmaya başlamış olabilir.

• Kitmaker kullanıcısına yanıt
    Laptop yeni hocam. HDD'de denedim 5400rpm açıkçası hiç önemsemedim. SSD'ye kurup deneyebilirdim. Diğer pc'de hdd hiç kasmıyordu. Neyse sağlık olsun. Rainbow oynuyorum zaten daha zevkli oluyor. Insurgency kurunca konudaki arkadaşları etiketlerim. SSD'ye deneyeyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.