Şimdi Ara

Insurgency Steamde 3,60 tl - 4'lü paket 9,75tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
2.009
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Severek oynadığım insurgency oyununu hem tavsiye hemde ilk kez bu kadar indirim aldığı için %85 bu tarz oyunları seven ve takip edipte indirimden haberi olmayan forumdaşlarımla paylaşmak istedim.tek oyun 3,60tl 4'lü paket 9,75tl.
    http://store.steampowered.com/app/222880/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Steamin indirimler başlığı varken buraya yazmanın amacı?
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=112840093
  • Exelente kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler haber verdiginiz icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Orada araya kaynayabiliyor. Baya iyi bir fırsat olduğu zaman sıcak fırsatlara da açmak yararlı bence. Bu arada 1 dolara 4'lü paket alanlar gelir birazdan.
  • Oyunun FantasticCore oldugunu belirteyim kafanizi cikarir cikarmaz kendinizi yerde bulabilirsiniz.

• Geçen ki indirim de 7-8 lira civarındaydı almadım.. oyunu merak ediyorum açıkçası.. burda oynayan arkadaşlar biraz anlatabilir mi acaba .

• quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Steamin indirimler başlığı varken buraya yazmanın amacı?

bu kafa hep ayni hocam takmayin ben steam indirimlerini takip eden, ki oyunlarinsatan biriyim bu indirimden haberim yok ve steam indirimler basliginida hic takip edemiyorum. ama burayi hergun kontrol ediyorum. sayenizde cok merak ettigim icin birtane kaptim tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon prime 6 aylık 20 TL 1 adet
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tesekkurler kaptim bir adet. Humblebundle kampanyasindan sonra en iyi fiyat.

• oyundaki tek güzellik silah çeşitleri modifikasyonları ve sesleri. modern silahların yanında mosin sks gibi silahlar da var onlara dürbün susturucu ve daha bi çok şey ekleyebiliyorsunuz. silah modellemeleri de iyi ama geri kalan grafikler vasat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Steamin indirimler başlığı varken buraya yazmanın amacı?

bizim gibi oraya bakmayanlar için yazmış iyide yapmış hadi bb
  • Bedava olan bir oyuna ücret vermek ve üzerine çok iyi fırsat demek Sizden fırsatçı olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAXSTAR -- 19 Aralık 2015; 13:10:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAXSTAR

Bedava olan bir oyuna ücret vermek ve üzerine çok iyi fırsat demek Sizden fırsatçı olmaz.

Nerde bedava ?
  • :Fatih: kullanıcısına yanıt
    Fatih oyunun indirme boyutu 4GB ve bu fiyata bu aralar bir daha düşeceğini sanmıyorum,belki kış indiriminde görür bu fiyatı tekrar ama 3,6 tl değerinin altında bu oyun için ,youtube'da baya bi video var oyunla ilğili,zor oyunları seviyorsan yine al derim,olmadı iade edersin :),konuyu sıcakfırsatlara neden açtım arkadaşlar cevaplamış zaten tekrar cevaplayıp konuyu kirletmeye gerek yok,fırsatınız bol olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asriell

quote:

Bedava olan bir oyuna ücret vermek ve üzerine çok iyi fırsat demek Sizden fırsatçı olmaz.

Nerde bedava ?

Geçen sene humble kampayasında kapış kapış verildi oyun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Asriell

quote:

Nerde bedava ?

Geçen sene humble kampayasında kapış kapış verildi oyun.

peki şu an nerede bedava?
  • MAXSTAR kullanıcısına yanıt
    Evet aynen keşke babam dedem şöle bi arsa çevireydi İstanbul'dan ahh ahh,paylaşsaydın da alsaydık o zaman kardeş senden de sıcak fırsatçı olmaz demek ki,konuyu kirletmenin anlamı yok.
  • @Exelente
    Ücretsiz dağıtıldığında onlarca konu açıldı belki siz görememiş olabilirsiniz.

Şu an bedava olmayabilir, fakat zamanında ücretsiz dağıtılan bir oyuna 1 yıl sonra para vermek saçma.

• Beyler buoyun alınır mı nasıl güzel mi bir de four pack paketi ne oluyor
  • RiorraW R kullanıcısına yanıt
    Alınır güzel oyun dostum,4 pack paket 1 tanesi kendinde kalacak şekilde 4 adet Insurgency oyununa sahip oluyorsun,diğer 3 tanesi envanterine ekleniyor,ister arkadaşlarına hediye ediyorsun,istersen takas yada satan arkadaşlar gibi satabilirsin,oyun için de çok soran olduğundan bir video ekliyeyim bari bilmeyenler için ne tarz bir oyun olduğuna dair

• quote:

@Exelente
    Ücretsiz dağıtıldığında onlarca konu açıldı belki siz görememiş olabilirsiniz.

Şu an bedava olmayabilir, fakat zamanında ücretsiz dağıtılan bir oyuna 1 yıl sonra para vermek saçma.

Oyun ücretsiz dağıtılmadı dostum. 1 dolardı. Bir daha da olacak birşey değil zaten.

Bu arada ben de o zaman oyunu almıştım. Ama pek oynamadım arkadaşlar. CS:GO kadar hafif ve optimize bir oyun değil. Zayıf bilgisayarlarda pek keyifli olmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkon -- 19 Aralık 2015; 13:49:55 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.