Şimdi Ara

Insurgency Steamde 3,60 tl - 4'lü paket 9,75tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
2.010
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MAXSTAR

quote:

Orijinalden alıntı: Asriell

quote:

Bedava olan bir oyuna ücret vermek ve üzerine çok iyi fırsat demek Sizden fırsatçı olmaz.

Nerde bedava ?

Geçen sene humble kampayasında kapış kapış verildi oyun.

Geçen seneye dönebiliyor muyuz ? Hayır

Bedava deyince şu an bedava gibi izlenim yarattınız.

Size göre öyleyse bedava olmasını beklicez. Enparayla 1,80'e de alınmaz sonuçta !

Bu arada hep takip ederim hiç 1 dolardan aşağı indiğini görmedim bu oyunun, geçen sene nerde bedavaymış ta konu linkini atın madem.

• Evet ücretsiz dağıtılmadı ama ona yakın birşey oldu. 1 dolarlık bundle'ı alınca kişiye 3 adet oyun verildi. Ben de yararlanmıştım o zaman ve şunu söyleyebilirim para verilecek bir oyun değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet ücretsiz dağıtılmadı ama ona yakın birşey oldu. 1 dolarlık bundle'ı alınca kişiye 3 adet oyun verildi. Ben de yararlanmıştım o zaman ve şunu söyleyebilirim para verilecek bir oyun değil.

bu kadar olumsuz şeyler yazdınız,bari yollayın oyunu da ben oynayıp değerlendireyim bir de bakalım öylemiymiş,boşuna para vermeyeyim değil mi sonuçta
  • :Fatih: kullanıcısına yanıt
    Tamam daha fazla vurmayın yaralı zaten fazla uzaklaşamaz.Para verilecek oyunlar listenizi bekliyoruz.
  • quote:

Evet ücretsiz dağıtılmadı ama ona yakın birşey oldu. 1 dolarlık bundle'ı alınca kişiye 3 adet oyun verildi. Ben de yararlanmıştım o zaman ve şunu söyleyebilirim para verilecek bir oyun değil.

battlefield bad company2 ve 3 de 1 dolara satıldı zamanında. o kadar ucuza satılması oyunun çöp olduğu anlamına gelmiyor. ben oyunu grafik yönünden çok iyi bulmuyorum ama gayet eğlenceli ve oynanabilir bir oyun. zaten 3.60'a düşmüş bu kadar yerilmeyi hiç haketmiyor. ben 7.5 liraya almıştım ve verdiğim paraya pişman olmadım. arada sırada oynuyorum hala.
  • Exelente kullanıcısına yanıt
    Hocam, daha önce steam'den parayla oyun almayan birisi olarak soruyorum bu soruyu.

Oyunun dörtlü paketini aldım diyelim. Bir tanesi benim kişisel oyunum oluyor. diğer 3 tane ise envanterimde duruyor ve istediğim kişiye bedava ya da paralı olarak verebiliyorum. Aynı zamanda başka bir kullanıcıdan bir oyun alıp bendeki oyunlardan bir tanesini de ona verebiliyorum. Buraya kadar sıkıntı yok galiba.

Oyun oynamayı severim ama sürekli oyun oynayan bir tip değilim. Dönem dönem sevdiğim oyunları torrent aracılığıyla indirir oynarım. Ama çok uzun zamandır hayatta kalma survival tarzında ve Euro truck 2'yi online oynamak istiyorum. Ama öğrenci olduğumdan dolayı oyuna bu kadar para vermek istemiyorum. Bu söylediğim oyunları bu oyunla takas edebilir miyim? oyunun normal fiyatı 24.00 tl, 10-20 tl aralığında bir fiyata satabilir miyim bu oyunu?

Oyunun 4'lü paketini satın alırsam birini arkadaşıma hediye edeceğim. Diğer ikisini de takas ederim söylediğim oyunlarla, tabi olursa.

Yardımcı olursan sevinirim hocam. Teşekkürler...

• quote:

bu kadar saçma şey duymadım ya. oyun en ucuz 1 dolara satılmış, o da geçen seneymiş. Siz kalkıp bedavaydı diyorsunuz, sonra konuya hakim biri çıkıp hiç bedava olmadı en ucuz 1 dolar oldu dedi, ondan sonra evet 1 dolardı 3 oyundu falan dediniz. Ücretsiz olmayan bir oyuna ücretsiz aldık demek ne kadar saçma
  • Bi ara Humble bundle da bundle alanlara bedavadan vermişlerdi banada bundle alan biri hediye etmişti canım sıkılınca giriyorum takım iletişimi olursa zevkli oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde aldik bakalim haber veren arkadasa tesekkurler insallah turklerde vardir oyunda

• oyunda allahu akbar modu falan varmış alsammıki acaba
  • Freespirit1 F kullanıcısına yanıt
    Yok kardeş o zaman şöyle yap, satış olayınında daha tecrübeli arkadaşlar var onlar daha iyi bilir ama satış işi biraz zor iş,onun yerine oyunu tek olarak al,22 Aralıkta kış indirimleri başlayacak ET2'de büyük ihtimalle indirime girecek 7-12 arası bi fiyat olabilir onu da o fiyattan alabilirsin,he birde enpara olayı var enpara ile yıl sonuna kadar 50tl'ye kadar yaptığın alışverişin 25tl sini geri alabiliyorsun belki 2016'da da devam edebilir diye duymuştum,Steam'den yani yarı fiyatına geliyor sana aylık 50tl harcaman,enpara konusundan daha detaylı bilği alabilirsin,satıcam takas yapıcam diye sıkıntıya girmeye gerek yok yani 22 Aralıktaki indirimleri takip et bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FalconPlot

oyunda allahu akbar modu falan varmış alsammıki acaba

moda gerek yok, insurgent takımı zaten sürekli "AllahAkbar" diye bağırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: apocalypse_now_b

quote:

Orijinalden alıntı: FalconPlot

oyunda allahu akbar modu falan varmış alsammıki acaba

moda gerek yok, insurgent takımı zaten sürekli "AllahAkbar" diye bağırıyor

vazgeçtim yada almicam oyun sıkıcıya benziyor ne kadarda gerçekçi olsada
  • diğer fps'lerden biraz farklı. Öyle hoplayıp zıplayıp ramboluk yapılamıyor. Daha çok operasyon odaklı.
  • apocalypse_now_b kullanıcısına yanıt
    o yüzden sıkıcı işte hoplayıp zıplamalı fps ler daha saçma zaten cod serisi bunu devam ettirerek iyice çöp olmaya gidiyor
  • o zaman fps sevmiyon sen kardeş eledin tüm seçenekleri
  • apocalypse_now_b kullanıcısına yanıt
    fps severim böyle zevksiz fps leri sevmem
  • Exelente kullanıcısına yanıt
    Yardımın için çok teşekkürler...
  • Freespirit1 F kullanıcısına yanıt
    2 arkadaşını daha bulup 4 packin fiyatını bölüşebilirsiniz hem de beraber oynarsınız

• BonzArt kullanıcısına yanıt
    Çevremdeki insanların hepsi harıl harıl ders çalıştıkları için bu pek mümkün gibi gözükmüyor :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.