arkadaslar su anda izmir disindayim. bir yakinim internjet cafesi var.. adsl ve kablo net gibi nimetler yok..
adam her ay mecburen 300-400 milyon tel faturasi oduyo cafe icin.. neyse
skystar2 alip teskilati kursak. bi de uydu servis saglayicisindan abonelik alsak. uploadu dial-up modemle, download'u da uydu ile yapsak nasil olur? becerebilirmiyiz? bunu yapan arkadaslar varsa bana ulasirlarsa sevinirim.. burdaki musteriler cogunlukla (%99) webde sorf yapiyolar.. acaba sorfu hizlandirirmi? yani bilgisayar basindaki adam internetin hizlandigini farkedermi??
ve bunu butun int. cafeye paylastirabilirmiyiz????
yardimlarinizi ve onerilerilerinizi bekliyorum....
0536 888 61 99
Tek Yönlü Hizmet veren bi şirketin sayfasında okudugum kadarıyla bu sistem kafe tarzı yerler için calısmıyormus desteklemiyormus.
sadece 1 bilgisayarda calısıyormus bu sistem.
Merhaba,
Şimdi yazına başlarken dial-up ile 300-400 milyon fatura geliyor demişsin. Eğer şikayetin telefon faturası ise uydu sana göre bir çözüm değil. Neden mi? Zaten anlatmışsın bu sistemlerde up-load dial-up ile down-load ise uydudan oluyor. Bu durumda internete bağlandığın zaman mecburen dial-up bağlantıyı da açman gerekecek demektir. Bu da uydu bağlantı ücretine ek olarak yine 300-400 milyon fatura ödemek demektir. Uydunun senin için tek anlamı hızı olmuş oluyor bu anlamda.
Hız için de bir açmaz var. Firma sana belli bir data için hız garantisi veriyor. Aylık bilmem kaç GB sınırın oluyor. Eğer bu sınırı aşarsan DL hızın düşüyor veya kesiliyor. O DL sınırı da kafede hemen aşılır emin ol.
Sonuç olarak bu uydu çözümü senin aradığın ekonomik ve verimli çözüm bence olamaz.
Saygılar..
bende int cafe işletiyorum ve faturadan yakınıyorsan uydu hiç sana göre değil ben çift yönlü uydu hizmetini sormuştum superonline (skyrunner2 bana verdikleri fiyat karşısında dudaklarım ucukladı kurulum 4200 euro aylık ise 800 euro :)) tek yönlü uydu ise sana ekstra yukten baska bişey olmaz fiberoptik kablo cektir verdiğin paraya deysin balii..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme