SELAM ARKADASLAR. ONCELIKLE IYI KOTU OLUMLU OLUMSUZ YORUM YAPAN ZAMAN HARCAYAN HERKESE TSKLER..
enıstemın 4 yılldır ınternet cafesı var ve sureklı musterı kaybet mekte bunun sebebı olarak da makinlerın 4 senedır aynı olmasıdır. benden yardım ıstedı. yenı 15 makıne alacakmıs ve sen burada oynananları bılıyorsun. ne kadara makına cıkar dedıı
AMD OLDUGU ICIN DE UCUZA 430 DOLARA DA BUNU TAVSIYE ETTI
YARDIMLARINIZ ICIN TSK EDERIM
BENIM KENDI YORUMUM benım kendımce yorumum AMD yı secemem nedenım olarak ısınması. ucuz olması kabul ama oyunlarda kendımce daha gerıde kalması ekran kartında da. mıcrasoft genelde Nvıdıa deseklı oyunları cıkarmasından dolayı secme gereyı duydum ...,
SAYGILAR
EGEMEN BEDER.......
bende amd pek tavsiye etmem çizim/grafik ve kararlılık gerektiren işlemler için intel işlemci tavsiye ederim ve satarım oyun için kişisel bilgisayarlarda amd kullanılabilir ama yinede biraz daha para verilip intel alınmalı
internet kafe gibi işletmelerde işlemcinin yüksek olması gerekmeyebilir ram ve ekran kartına masraf yapılmalıdır
hdd olarak 320gb fazlasıyla yetecektir (160gb ile 320gb arasında 2-3 dolar fark olduğu için 320 alırdım) 320 ile 500 arasındaki fark hiçde az değildir
ram için diyeceğim 2gb 1066 yerine 3-4gb 800 alırsanız daha mantıklı olur
monitör olarak samsung veya philps yerine 19" daha ucuz modeller var ve görüntüleri de oldukça kaliteli böyle her parçadan bir kaç dolar kar edilirse toplamda yüksek bir para elde kalır iyi araştırmak lazım
tskler abıcım yorum ıcın okuyorum mantıklı
samsungun o modelını tavsıye etme nedenım bıır cok lcd den 3 4 w daha az yakması bu bırıncı neden
ramlarda da 1 tane 1066 2 gb takma nedenım ıse ılerde upraget kolay olur yanına 1 tane daha 2 gb 1066 olur dedım ama sız 4 gb 800 ıle 4gb 1066 makıne arasında ınt cafede fark etmez dersenız dusunurum. ve olumlu olabılır derım..
bır de arkadaslar YAZMAYI UNUTTUM BENIM EN EN KARARSIZLIKTA KALDIGIM NOKTA EKRAN KARTI
9500 1 GB 128 BIT ILE 9600 GB 512 MB 256 BIT ARASINDA 50 YTL YE YAKIN FARK VAR YORUMLARINIZI EN COK BU KONU UZERINDE BEKLEYEBILIRMIYIM
aslında 1066 alınabilir elbette sonuçta arada pek fiyat farkı yok
samsung'a 3-4w az yakacak diye fark verilmemeli aslında o markayı severim fakat ürünleri sanki pahalı
ekran kartlarında ise ram pek önemli değildir, bit çok daha önemlidir 256 bit ekran kartı daha iyi çalışır sadece bununla bitmiyor, markası ve üzerindeki soğutucunun işlevi de önemli
Ekran kartına para verirken bonkör olmakta fayda var.İşlemci olarak amd öneriyorum ben yeni çıkan x3 ler olabilir x2 de fazlasıyla görür işini ama biraz yüksegini almak faydalı olucaktır.
herkese yardımlarından ve yorumlarından dolayı tskler. lakinn biraz daha fazla yorum bekliyorum ozellikle abilerim sizden sistem hakkında yardım. ve onerierinzi bekliyorumm...
aklinizdaki int cafe icin uygun olan int cafede gormek istedigniz kısıtlı butcedeki makineleri yazarsaniz seviniirim..
AKREPmt. nickli abiim yorumlar icin saoll. ben cok int cafeye gitmeme de sence cbox 19 lcd monitor ile 19lcd samsung arasında musterı farkı olmaz mı yanii ilgi alaka hoslanma tarzıı....
SAYGILAR EGEMEN BEDER
Arkadaşım işlemci intel ekran kartı ağırlıkta olmalı sonuçta oyun oynanacak ram lerde 4 GB olsa daha iyi olur diye düşünüyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme