s.a arkadaslar ben 59 lv im suan full int yim 1 kez dahi str yer basmadım bazı arkadaslar 2 lv daha full int ye ver diyolar ,sonrada 80 e kadar full str ye ver diyolar sizce nasıl olur bu char ?
2 int 1 str hybrid hiç iyi olmaz 7 int 2 str ya da 8 int 1 str yapsaydın ama alchemy yapman faln da lazm oluomus bence full int git
BENCEDE EN İİSİ FULL İNT SAKIN STR YE WERİYİM DEME 1000 HP İÇİN DEĞMEZ
str ye vericene heuksa skillini aç el atta hp artıran skill var 80 lvlde sanırım 1024 hp armış oluyor
lvl 80 deil 60 ta maxlanıo ve 1000 ksur hp verio ewt en mantıklısı böle ama oda sp ister yani heuksalı 60 yap snora sikll maxla faln blmm sen bilirsin ama sakın str verme
quote:
Orjinalden alıntı: lordofsilkroad
BENCEDE EN İİSİ FULL İNT SAKIN STR YE WERİYİM DEME 1000 HP İÇİN DEĞMEZ
1000 hp için değmez demişsin 70-80 arası full str verince 3500 can geliyo artık 60 dan 80 e de kendin karar ver
benim bildiğim en sağlam hybrid 70 e kadar full int 70ten sonra ise full str verince oluyor(full alchemy ile beraber tabiki) eldoradoda EvilSoul ve AngelSoul kullandılar bu hybridleri felaket sağlamdı charları tavsiye ederim.
Sakın ama sakın str verme Charın balansını bozarsın.. Sen full int devam et güzel bir shield ve armor elbiseler ++ Cold buff skillerini maxlarsan veya Heuksel'in alttaki pasifini maxla 60 lvl'de maxlaniyor ordan HP geliyor zaten.. Bütün itemlerine Full str bas .. Ve korkma Int böyle olur.. Full INT Nuker başkası hikaye...!
Bu son zamanlarda hep görüyorum millet birbirinden görerek özenti bir şekilde bilmem kaç lvl'e kadar int sonra Str bi daha int 3 int 1 str yaww Allah aşkına nedir bu çorba gibi ya nukersin ya intsin.. Bu ikisinin arasında bozuk bir balans nereye kadar.?? Saçmalık.. Yazık günah charlarını bozduklarının farkında değiller..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme