Şimdi Ara

İnt Pri Show Time xD (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ardreamda wariorun işi zor işte her türlü anti def illaki war yine ardreamda en çok rogue oldugunu war sayarsak coğununda ske taktıgını düşünürsek awedon bence yine mantıklı seçim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sound_of_silence! -- 25 Eylül 2010; 11:24:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

quote:

Orijinalden alıntı: BrightDaggers

quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

quote:

Orijinalden alıntı: IRomst3r

Ronark ardreami sağlam ama genelde.İtemleri biraz daha geliştirmen lazım

Suanki hali idare eder gibi 1 pt koşturabiliorm arkamdan buda 10dk önceden bi ss
     İnt Pri Show Time xD

Biz boşa demioruz ardream wariorda xtrem item olmadıkça bi nane olmaz die

axe veya spear kullanan warriordan bi nane olmaz asıl neredeyse herkeste dread shield var neyine gidip insan avedon takar ki? Bu devirde alacağın silahlardan biri sword olacak -ki malesef asaslarda sherion sword def veriyor bunuda eledik, geriye club kalıyor. ii yada hell breaker akar

bir priest oynayacaksan 69 lvlda mümkün olan şeyi yapacaksın, db + hb + chitin set

cold da clup veriyor nolacak şimdi

Hadi oyunu bırakalım

• @Devastation
    Dostum bugunku yardımların için saol :) inş en yakın zamanda bi in eklenicek chara
  • quote:

@Devastation
    Dostum bugunku yardımların için saol :) inş en yakın zamanda bi in eklenicek chara

Ne demek lafı olmaz, benim işime yaramıyordu zaten hem de sana yardımcı olmuş oldum işte. :)
  • Ardreamda karşına çıkacağım günü zevkle bekliyorum. | Dknz4u ^^

Bu arada char çok güzel.Ve evet arkadaşlar Ronark o kadar sağlam değil +9 itemli 2-3 char var.Ayrıca defansı zaten beni bağlamaz ben mageyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

o lwlda ölmezsin zaten bdwde.. 59 ol göreyim seni gerçi bdw değilde ardreamde ayaklı np oluyor int priestler

akara ardreamde legal int priest ayaklı np... Legal 2 clan var. geri kalan playerlarin %90'ı hf.. Ben priestimle gezerken herhangi int mageyi çok rahat kesiyordum. Aşırı sağlam olmadıkları sürece..

Asasın arkasına dizdigim ds7, 8set ,iron set ,dual rol ,dual sse,'li db 1party hf'li adam arasında çok rahat ölüyor.ne heal atabiliyorum ne db.. şimdi söve söve çıktım oyundan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haLit.

Ardreamda karşına çıkacağım günü zevkle bekliyorum. | Dknz4u ^^

Bu arada char çok güzel.Ve evet arkadaşlar Ronark o kadar sağlam değil +9 itemli 2-3 char var.Ayrıca defansı zaten beni bağlamaz ben mageyim

Zaten şuan için tek sorunum paper mageler bide debufla geziolar 54-51le 480-550 arası yiyorum

@TaMaM MaRiQuAnTe
    Benim bahsettigim server ronark ve sen 4.5k hpli 1300defli her türlü joba karsı en az 30-40anti defli chara ayaklı np diyosan bence bu oyundan pek bişey anlamıosunBana maliceli en kral asas 500vuruyor suan (+9shard +8Chd ws.)Sen gidip 2-3 oartynin üstünden geçmesini beklersen tabi ayaklı np olursun ölümsüz deiliz sonuctaAma orta halli bi ptyi rahat 25-30sn koşturabilirsin

• quote:

@TaMaM MaRiQuAnTe
    Benim bahsettigim server ronark ve sen 4.5k hpli 1300defli her türlü joba karsı en az 30-40anti defli chara ayaklı np diyosan bence bu oyundan pek bişey anlamıosunBana maliceli en kral asas 500vuruyor suan (+9shard +8Chd ws.)Sen gidip 2-3 oartynin üstünden geçmesini beklersen tabi ayaklı np olursun ölümsüz deiliz sonuctaAma orta halli bi ptyi rahat 25-30sn koşturabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_42829369/tm.htm

oyundan anlamıyorum zaten. akaradaki karakterim bu.. burada karşına 2 çar gelsin ne heal atabilirsin ne kaçabilirsin... (koxperlardan ve oto magelerden başka kimse olmadığı için serverda) Priestimde var. 8chitin set 7ds ironset dd7li. 45dd var çarda.. 2kişi Sc'li olarak db'si olan 1 party legal adamı rahatlıkla kesebiliyoruz... Fakat 1 tane oto mage geldiği anda biz ayaklı np oluyoruz onların karşısında.. Ayrıca party ile gezerken benim atack yaptığım int priestin kurtulmak için 10 saniyesi vardır max.. Ronark serverini bilmiyorum atackerları nasıldır clanları nasıldır. Ama organizasyon meselesi.. mesela senin karşındaki party (legal ve)herkes kendi kafasına göre atack yapıyorsa kendinde yatmazsın partyden kimseyide yatırmazsın..

Neyse güzel çar.hayırlı olsun .

• quote:

quote:

@TaMaM MaRiQuAnTe

oyundan anlamıyorum zaten. akaradaki karakterim bu.. burada karşına 2 çar gelsin ne heal atabilirsin ne kaçabilirsin... (koxperlardan ve oto magelerden başka kimse olmadığı için serverda) Priestimde var. 8chitin set 7ds ironset dd7li. 45dd var çarda.. 2kişi Sc'li olarak db'si olan 1 party legal adamı rahatlıkla kesebiliyoruz... Fakat 1 tane oto mage geldiği anda biz ayaklı np oluyoruz onların karşısında.. Ayrıca party ile gezerken benim atack yaptığım int priestin kurtulmak için 10 saniyesi vardır max.. Ronark serverini bilmiyorum atackerları nasıldır clanları nasıldır. Ama organizasyon meselesi.. mesela senin karşındaki party (legal ve)herkes kendi kafasına göre atack yapıyorsa kendinde yatmazsın partyden kimseyide yatırmazsın..

Bu olay item meselesi değil heleki bu piyasada itemi olan oyunu iyi biliyo diye bişey yok dedigğin gibi yatmak yatırmak organizasyon meselesi bu şekilde kaçmak ve kaçırmakta senin işin oyunu bilen her kişi suan benim sahip oldugum priestleri çok rahat dediklerimi yapabilir ha sen yapamıosan o senin sorunun veya senin sorununda deil senin bulundugun ardreamdaki playerler işini çok iyi yapıo o zaman ama bu char ronark ve benim playerlıgımla olay bu illa +9itemli char tanıtımı istersen onuda yaparız zor deil 3.5 senedir ronarktayım elimden neler geçti bilemessin

• İstediğiniz gibi sağlam bir priestınız olsa da karşınızda saldırısını iyi planlamış bir party varsa yatmanız kaçınılmaz.
    Bu durumdan sizi kurtaracak iki şey var. Birincisi işini iyi bilen bir tp mage, ikincisi saldırısını ve savunmasını iyi planlayan bir partiniz olması.
    Bdw gibi oyuncuların ve itemlerin dalgalandığı bir pk alanında sağlam bir priest iseniz kolay kolay yatmazsınız. Çünkü partiniz organize bile olmasa karşı taraf organize değildir.
    Ama ardream ve base gibi yerlerde bu pek geçerli olmuyor çünkü birbirini tanıyan oyuncularla kurulan partilerle karşılaşıyorsunuz.
    Hatta buna ek olarak team speak ventrilo tarzı programlarda ve party konuşmalarında zaten en çok geçen "önce priestta dalın" cümlesidir.
    İtem meselesine gelince eğer sağlam bir priestınız varsa heal atmak, pot basmak vb. anlamda yatmamak için daha çok zamanınız oluyor sıkışıtığınız anlarda. Yoksa zaten 2 ye bir de sizi alıyorlar.

İşin özü aslında şu priest için: Bulunduğunuz partiyi iyi organize etmeli ve karşı partiyi iyi tanımalısınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Advanced

İstediğiniz gibi sağlam bir priestınız olsa da karşınızda saldırısını iyi planlamış bir party varsa yatmanız kaçınılmaz.
    Bu durumdan sizi kurtaracak iki şey var. Birincisi işini iyi bilen bir tp mage, ikincisi saldırısını ve savunmasını iyi planlayan bir partiniz olması.
    Bdw gibi oyuncuların ve itemlerin dalgalandığı bir pk alanında sağlam bir priest iseniz kolay kolay yatmazsınız. Çünkü partiniz organize bile olmasa karşı taraf organize değildir.
    Ama ardream ve base gibi yerlerde bu pek geçerli olmuyor çünkü birbirini tanıyan oyuncularla kurulan partilerle karşılaşıyorsunuz.
    Hatta buna ek olarak team speak ventrilo tarzı programlarda ve party konuşmalarında zaten en çok geçen "önce priestta dalın" cümlesidir.
    İtem meselesine gelince eğer sağlam bir priestınız varsa heal atmak, pot basmak vb. anlamda yatmamak için daha çok zamanınız oluyor sıkışıtığınız anlarda. Yoksa zaten 2 ye bir de sizi alıyorlar.

İşin özü aslında şu priest için: Bulunduğunuz partiyi iyi organize etmeli ve karşı partiyi iyi tanımalısınız.

Ben zaten bu chara ölümsüz demiormki benim can sıkıntısına ticaretle sadece ramazan ayında düzdüğüm bi charbelki 15.ye söylüorm ama ben ronarkta ilk ds cıktıgı zamalardan beri (1450apli asasımla bu prilere 500-gördüğümden beri)hep aklımın bi ucunda vardı simdi onu yaptım diorm hepsi bu millet ytl basıp reklam yapmaya bayılıyor ama(Tabi hepsi el Emegiyse boynum kıldan ince)Ben hiç bi charıma gb cashı bırak bronze pre dahi çekmeişimdir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Advanced

İstediğiniz gibi sağlam bir priestınız olsa da karşınızda saldırısını iyi planlamış bir party varsa yatmanız kaçınılmaz.

Ben zaten bu chara ölümsüz demiormki benim can sıkıntısına ticaretle sadece ramazan ayında düzdüğüm bi charbelki 15.ye söylüorm ama ben ronarkta ilk ds cıktıgı zamalardan beri (1450apli asasımla bu prilere 500-gördüğümden beri)hep aklımın bi ucunda vardı simdi onu yaptım diorm hepsi bu millet ytl basıp reklam yapmaya bayılıyor ama(Tabi hepsi el Emegiyse boynum kıldan ince)Ben hiç bi charıma gb cashı bırak bronze pre dahi çekmeişimdir

Amacım ortada bir tartışma varsa taraf olmak değil yanlış anlaşılmasın.
    Ben de yaklaşık 4 yıldır priest oynuyorum. Açıkcası asas oynarken çok tuş kombinasyonu var diye kaçarak priesta geçmişti. Ama buff heal bir priestlarda hiç de az basmıyor tuşlara.
    Para ile item almak konusuna gelince iş yoğunluğu sebebiyle oyuna haftada ancak 4-5 saat ayırabiliyorum stres atmak için. Bu sebeple itiraf etmek gerekirse ben de para ile item aldım.
    Priest oynamak gerçekten zevklidir ama iyi olmuş priesta geçmeniz.

• quote:

quote:

quote:

@TaMaM MaRiQuAnTe

Bu olay item meselesi değil heleki bu piyasada itemi olan oyunu iyi biliyo diye bişey yok dedigğin gibi yatmak yatırmak organizasyon meselesi bu şekilde kaçmak ve kaçırmakta senin işin oyunu bilen her kişi suan benim sahip oldugum priestleri çok rahat dediklerimi yapabilir ha sen yapamıosan o senin sorunun veya senin sorununda deil senin bulundugun ardreamdaki playerler işini çok iyi yapıo o zaman ama bu char ronark ve benim playerlıgımla olay bu illa +9itemli char tanıtımı istersen onuda yaparız zor deil 3.5 senedir ronarktayım elimden neler geçti bilemessin

Biraz geç oldu ama cevap vermek istedim.. Benim item dizme maceramın konusu vardı bi ara forumda.. geçelim o kısmı.. Demişsin party ile kaçmak partyi kaçırmak.. yaklaşık 4 senedir hem asas hemde priest oynadım. bi onu bozup diğerine geçmek şeklinde değil.. 2 çar kardeşim ve ben ortak şekilde oynadık... Koxpun az olduğu dönemlerde, herhangi bir priestin ardream townunda topladığı party senin dizdiğin çara yada benim priestime hiçbirşey yapamaz. Aksine dalga geçersin bu konuda sorun yok... Fakat ben şu anda bulunduğumuz şartlara göre konuşarak (kendi bulunduğum şartlarda akara ardreamde) demek istediğimi anlatayım.. 2 tane royal ardream clanı var. Normalde akşam 22-23 arasında karşı clan ile konuşup yaklaşık 3'er party pkya çıkardık.. yaklaşık 2 saat boyunca birbirimizle kapışarak 10k rank'ı görürdük... Fakat en çok yatanlar mageler ve priestler oluyordu.. Venti olan bir clanın pk sırasında yapacağı iş nedir? partynin dbsini-heallerini bulur kitlen der ve doldurur.. En azından bizde böyle oluyor.. Daha sonra party'i keseriz.. Ee biz çok iyi biliyoruzda karşı taraf bilmiyor değil mi? onlardan bizim dblerimizi doldurup ilk ona yükleniyorlar... Dediğim itemlerle db yemiş priestin hp'si 2300 civarı kalıyor.. En sağlam asasda 400-450 vuruyor. her partyde 4atacker 1mage 3priest olduğunu düşünürsek ve vent ile adamları görmeden bile ilk kesilecek kişinin kim olduğu bilindiğine göre 10-12 tane sağlam atackerin saldırdığı db yemiş bir priestin dayanabileceği süreyi sen düşün... Ha bu demek değildir ki sürekli ölür priest.. bufferımız iyi gününde olurdu kaçırmazdı buff'ı. magemiz çekerdi healler iyi çalışırdı en az yatanın priestler olduğu günler olurdu.. Sen ardreame çıkıp party toplayıp pkya çıkmak olarak düşündüğün için daha önce dediklerim sana saçma gelmiş olabilir... Legalliğin bittiği hflerin birbiriyle kapıştığı şu günlerde ise okçularla karşılaştığım zaman 2 okçu bana kilitlendiği anda ne db atabiliyorum ne de heal.. town atmayı pek beceremediğim için kaçınılmaz son ile karşılaşıyorum.. Mageler ise mübarek adamlar seri 33 ile 3 party adamı etkisiz hale getirip acı çektirerek öldürüyorlar.. Biliyorlar işlerini.. Umarım demek istediğimi anlamıssındır.Yoksa senin çarın kötü hemen ölürsün yada senin dediğin gibi itemin var ama oynamayı bilmiyorsun gibi birşey demedim..

Biraz uzun oldu kusura bakmayin. İyi akşamlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.