Şimdi Ara

İnt Pri Show Time xD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zamandır istedigim ama kısmet olmayan int priestime kavustum :) sabahtan beri güzel bdwler geçirioruz 1 pt adamı c yebasıp oturarak sadece hp potla idare etmek falan tam hayalimBunun yanına birde smiteyle adam almak gelince tadından yenmio
     İnt Pri Show Time xD

• helal pri kasma isteği oluşturdun içimde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crimex

helal pri kasma isteği oluşturdun içimde.

suan in ve dual rol eksik sadece eğer db ve malice yoksa daha pres ok görmek nasip olmadı bdwde
  • o lwlda ölmezsin zaten bdwde.. 59 ol göreyim seni gerçi bdw değilde ardreamde ayaklı np oluyor int priestler
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

o lwlda ölmezsin zaten bdwde.. 59 ol göreyim seni gerçi bdw değilde ardreamde ayaklı np oluyor int priestler

Şaka?
  • bak pri ye özendim gittim 0 dol aldım 7 ya bastım :D satarsa fena.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tracy-Mcgrady -- 24 Eylül 2010; 13:29:46 >
  • Guzel eglenmisin anlasilan :) Char fena degil itemlari tam sayabilirmisin? Ayrica daha 55 lvl da boyle BDW lar kazanmak oldukca dogal basit, mesele 58 de basliyor cunku 58-62 lvl olanlar ayni bdw da yer alabiliyor. Dolayisi ile kafana inen Nova lar yada yicecegin SD lardan sonra eminim olayin ciddiyetini farkedeceksin.
    Yalniz benim anlamadigim. Bu INT pri ler icin iyi saldiri yada kullanim silahi hangisi? Lupus,Lycoan,Lobo,Holy Animor,Smite Hammer? Birkac cesit daha var ama onlari bilemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Guzel eglenmisin anlasilan :) Char fena degil itemlari tam sayabilirmisin? Ayrica daha 55 lvl da boyle BDW lar kazanmak oldukca dogal basit, mesele 58 de basliyor cunku 58-62 lvl olanlar ayni bdw da yer alabiliyor. Dolayisi ile kafana inen Nova lar yada yicecegin SD lardan sonra eminim olayin ciddiyetini farkedeceksin.
    Yalniz benim anlamadigim. Bu INT pri ler icin iyi saldiri yada kullanim silahi hangisi? Lupus,Lycoan,Lobo,Holy Animor,Smite Hammer? Birkac cesit daha var ama onlari bilemiyorum.

En çok atak veren smite 118ap charda +7ds +7smite ske +7dd15 +0sse +1sse war +1amulet of goddes
    evet 2gündür güzel eğleniorm bdwlerde ques yüzüğünün teki yok onunla beraber 70fr 70 gr 70lr olucak benimde suan tek düşüncem resistte sorunu olurmu.Ardreama bi ayak basalım olmassa dual +1c.e falan yaparız
    suan 1180civarı def toplamda 35dd war o ayaklı np diğen arkadaş bu halde bi char ayaklı np ise bpler mage ve asaslar teke gidior o zaman ardreamda

• bende de priest var, bdwde 1 party 'i abartısız potla idare ediyorum :)
    (lv 52)
  • Bendede bir priest var ama birakin party i kendimi bile potla idare edemiyorum :D Malum Warrior a alistim illaki bende dalicam diyorum ama ben dalarken party nin HP si veya buff i gozden kaciyor hatta arada kendimki bile :D
  • Ronark ardreami sağlam ama genelde.İtemleri biraz daha geliştirmen lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRomst3r

Ronark ardreami sağlam ama genelde.İtemleri biraz daha geliştirmen lazım

Suanki hali idare eder gibi 1 pt koşturabiliorm arkamdan buda 10dk önceden bi ss
     İnt Pri Show Time xD

Biz boşa demioruz ardream wariorda xtrem item olmadıkça bi nane olmaz die

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sound_of_silence! -- 24 Eylül 2010; 20:03:31 >

• Seni 1 party kesemiyorsa ya Ronark ardreami hic gelismis degil ya da sana dalan party hic saglam degil.

Bu yaz kuzenimle pathos ardreaminde asas + priest olarak takildik, o debuff atiyordu ben kesiyordum. Cogu int priesti tek basima kesebiliyordum, cok saglam olanlara da 2 asas yetiyordu.
  • la birakin adam böbürlensin :)
    ne güzel char yapmış işte...
    umarim daha iyi si olur dostum :)
  • Güzel Char Hayrını gör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A1E0DA5D4 -- 18 Aralık 2010; 17:04:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoneOfLife

la birakin adam böbürlensin :)
    ne güzel char yapmış işte...
    umarim daha iyi si olur dostum :)

böbürlenmekle alakası yok dostum tamamen zevk için oynuorm bu aralarzaten
    2yıl önce 1400+apli ardream asasım warken çok özeniodum şu int prilere şidmi oynaması nasip oldu
    Ronark ardream geçrekten güzel 1 partyden kastım dual 7shardlı 3-4 asas ve 1-2 warior db malice yedimi pek yapıcak bişey kamıor bizede ama yinede tek asasa kesilmiorm

• quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

quote:

Suanki hali idare eder gibi 1 pt koşturabiliorm arkamdan buda 10dk önceden bi ss
     İnt Pri Show Time xD

axe veya spear kullanan warriordan bi nane olmaz asıl neredeyse herkeste dread shield var neyine gidip insan avedon takar ki? Bu devirde alacağın silahlardan biri sword olacak -ki malesef asaslarda sherion sword def veriyor bunuda eledik, geriye club kalıyor. ii yada hell breaker akar

bir priest oynayacaksan 69 lvlda mümkün olan şeyi yapacaksın, db + hb + chitin set

• İnt priestların ayaklı np olması fikrine katılmıyorum çünkü organize olmamış bir parti genelde mage, bp, rogue ve sonra priest olarak sıralama yaparak saldırı.
    Ama şu açıdan bakarsak; organize olan bir parti karşı partiyi indirmenin temel unsurunun önce tp mage i sonra da int priestı i susturmanın esas olduğunu bilir.
    Bu durumda tp mageniz yoksa partinizde bir int priest olarak ilk hedefsinizdir. Bu durumda ayaklı np olursunuz ne kadar sağlam olsanız da.
    Ama akıllı bir partiniz varsa ve birbirlerini sürekli kontrol eden 2 priest iseniz kolay kolay yatmazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Advanced

İnt priestların ayaklı np olması fikrine katılmıyorum çünkü organize olmamış bir parti genelde mage, bp, rogue ve sonra priest olarak sıralama yaparak saldırı.
    Ama şu açıdan bakarsak; organize olan bir parti karşı partiyi indirmenin temel unsurunun önce tp mage i sonra da int priestı i susturmanın esas olduğunu bilir.
    Bu durumda tp mageniz yoksa partinizde bir int priest olarak ilk hedefsinizdir. Bu durumda ayaklı np olursunuz ne kadar sağlam olsanız da.
    Ama akıllı bir partiniz varsa ve birbirlerini sürekli kontrol eden 2 priest iseniz kolay kolay yatmazsınız.

Ardream'de tp mageleri kesmeye de gerek olmuyor cogu zaman. Oynayan mage cok iyi bir mage degilse tp mageleri en sona birakmasi bence en iyisi. Siz adamlari kesersiniz sonra tp mage adamlari cektikten sonra yeniden kesersiniz. En sonunda mage dayanamaz town atar.

• quote:

Orijinalden alıntı: BrightDaggers

quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

quote:

İnt Pri Show Time xD

axe veya spear kullanan warriordan bi nane olmaz asıl neredeyse herkeste dread shield var neyine gidip insan avedon takar ki? Bu devirde alacağın silahlardan biri sword olacak -ki malesef asaslarda sherion sword def veriyor bunuda eledik, geriye club kalıyor. ii yada hell breaker akar

bir priest oynayacaksan 69 lvlda mümkün olan şeyi yapacaksın, db + hb + chitin set

cold da clup veriyor nolacak şimdi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.