Şimdi Ara

Int Priest

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Oyuna uzun süreden sonra tekrar başlamaya karar verdim baya bi unutmuşum. İnt pri oynamak istiyorum. Hala yaparmı? Yaparsa hesap oluştururken hangi statlara daha sonrasında hangi statlara ve skillere vermeliyim? Hangi itemleri almalıyım ? Kısaca bi açıklarsanız sevinirim.. teşekkürler

• artık oyunda en zor iş int priestlerin çünkü atakerlar çok sağlam +10 atak silahları +9, +10 krowaz setler +3 takılar var amaçsız ve eğlencesiz.
  • oynayacaksan str pri ol eline hb yada ii al +8 gabric set str basılı adam gibi takı diz para basarsın . pkda da zevklidir
  • Yukarıdaki arkadaşında dediği gibi STR priest ol. INT priestlerin kasılması bir dert, görev yapması bir dert. En iyisi STR priest.
  • hazır char alsan kasmasan bıle en az +10 kalkanın +8 krowazın +2 takın falan olması lazım tp magen cok ıyı olması lazım ayakta duramazsın emın ol dblıyken asasın tekı gelır tek bıle atar sana bu saatten sonra o kadar para yatrmayada gerek yok str prı ol bıraz takıl zaten bırakcan yada pvp server bul edıt al daha zevklı bırak uskoyu
  • öncelikle cure, heal atmayı biliyorsan kolay kolay yatmassın db, master skillerini nerede nasıl kullanman gerektiğini bilirsen seni yatırmaları mucize olur tabii karşımdaki adam, class sayısıyla da alakası var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Str ol tek ye oyunu bırak en güzeli başlamadan ... Diez de yıllarca int pri oynadım . ben hala int prinin yatıcagını düşünmüyorum maliyeti düşük elinde kalkan al takıl iş yaparmıyım derken supportliyacaksın. ve sakın buffer falan olma ol party heal gir ventine aç malice db tertemiz hayat sana güzel bas sc ni takıl hocam.
  • Oyunda hiçbir job iş yapmaz şuan
  • int pri koxp sezonunda en yanlış tercih olur hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: odiyus

artık oyunda en zor iş int priestlerin çünkü atakerlar çok sağlam +10 atak silahları +9, +10 krowaz setler +3 takılar var amaçsız ve eğlencesiz.

+10 krowaz set kimde var ??????
  • quote:

Orijinalden alıntı: like.no.other

öncelikle cure, heal atmayı biliyorsan kolay kolay yatmassın db, master skillerini nerede nasıl kullanman gerektiğini bilirsen seni yatırmaları mucize olur tabii karşımdaki adam, class sayısıyla da alakası var

3 asas critic spike atsa tek mi yedim lan diye kendi town da bulur :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ağır Müslümcü

quote:

Orijinalden alıntı: odiyus

artık oyunda en zor iş int priestlerin çünkü atakerlar çok sağlam +10 atak silahları +9, +10 krowaz setler +3 takılar var amaçsız ve eğlencesiz.

+10 krowaz set kimde var ??????

hangi serverda oynadıgını bilmiyorum ama destan ve titan harici serverlarda bulmak mümkün pathosda 3 tane var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ağır Müslümcü

quote:

Orijinalden alıntı: like.no.other

öncelikle cure, heal atmayı biliyorsan kolay kolay yatmassın db, master skillerini nerede nasıl kullanman gerektiğini bilirsen seni yatırmaları mucize olur tabii karşımdaki adam, class sayısıyla da alakası var

3 asas critic spike atsa tek mi yedim lan diye kendi town da bulur :D

yani dediğim gibi class sayısı da önemli :) bu yazdığın şey osko da sıkça oluyordu int takıldığım zamanlar :)

• Ardream base cz oynamana göre item olayı değişir.Ama statlarını hp ye ve takacağın göğüslük ne kadar int istiyorsa onu takabilmek için o kadar da int e vericeksın geri kalanında yine lwl aldıkça hp vericeksin.Skill konusunda buffer olmak istiyorsan örneğin cz bir charda 74 aura 60 heal (party heal ) için ve geri kalanıda master'a verebilrisn. Db için auraya verdiklerini dördüncü seçenek olan db skillerinin olduğu kısma vericeksin. Base ve ardreamın çoğu serverda ölü olduğunu biliyorum.Nispeten cz daha iyi ama onun içinde çok iyi iteme ve sağlam bir ortamı olan clana ihtiyacın var.Bunları yapabilirim diyorsan başla.Yoksa hiç bulaşma derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.