Şimdi Ara

Mage 57 Scroll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • alabilmek icin bizden 3. sinif goblin armor istiyor goblin parcalarini topluyorum ama blacksmith in verdigi goblin armorlar tutmuyor ve scroll u alamiyorum sansa bagli birseymi bu her parcadan 20 30 tane yapip dememmi gerek cikana kadar

• hiçgerek yok.onu toplucağına paranla pazardan al...
  • pazara item koyan insanlar insani fiyatlar verseler tabiiki alinabilir ama bi scroll a 100-200m arasi fiyat veriliyorsa ben ve benim gibi dupe ile alakasi olmayan insanlarin yapicak baska hic birseyi yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: selim356000

hiçgerek yok.onu toplucağına paranla pazardan al...

Bencede pazardan al daha iyi.Fiyatı Beramus'ta 100-150m felan.
  • pazardan aL yada 3.derece goblinlerden set lazım önce 3 parcayı weriyon sana goblin armor gibi bişi weriyo sonra onla kalan 2 parcayı alıyon en son bi goblin şekli weriyo sonra o goblini bide 5m weriyon 57'yi weriyor sana bu kadar kolay
  • şansa bağlı o goblinler bence pazardan al görevle daha pahalıyo alıyon
  • Bende de para yoktu görevle yapmaya çalıştım.Kasa 1 v 2. sınıf goblinlerle doldu.Hala onları satmaya çalışıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warrior Master 20 skili??
    17 yıl önce açıldı
    S> 69 lvl mage itemli 50TL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • walla ben ugrasamadım direk aldım pazardan once denedim bi kere sadece bot cıktı 3. sınıf sora deidm olamyacak bi gezeyim dedim adama 3 parca +7 rogue fp verdim 57 kağıdı aldım :D:D
  • 3. grade goblin seti tamamlaman lazım(hani şu truncu olanlar) yoksa alamazsın. eğer eski bi serverda oynuyorsan ugrasma direk pazardan al yoksa bu görev çok ugrastırıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.