alabilmek icin bizden 3. sinif goblin armor istiyor goblin parcalarini topluyorum ama blacksmith in verdigi goblin armorlar tutmuyor ve scroll u alamiyorum sansa bagli birseymi bu her parcadan 20 30 tane yapip dememmi gerek cikana kadar
pazara item koyan insanlar insani fiyatlar verseler tabiiki alinabilir ama bi scroll a 100-200m arasi fiyat veriliyorsa ben ve benim gibi dupe ile alakasi olmayan insanlarin yapicak baska hic birseyi yok
Bencede pazardan al daha iyi.Fiyatı Beramus'ta 100-150m felan.
pazardan aL yada 3.derece goblinlerden set lazım önce 3 parcayı weriyon sana goblin armor gibi bişi weriyo sonra onla kalan 2 parcayı alıyon en son bi goblin şekli weriyo sonra o goblini bide 5m weriyon 57'yi weriyor sana bu kadar kolay
şansa bağlı o goblinler bence pazardan al görevle daha pahalıyo alıyon
Bende de para yoktu görevle yapmaya çalıştım.Kasa 1 v 2. sınıf goblinlerle doldu.Hala onları satmaya çalışıyorum.
walla ben ugrasamadım direk aldım pazardan once denedim bi kere sadece bot cıktı 3. sınıf sora deidm olamyacak bi gezeyim dedim adama 3 parca +7 rogue fp verdim 57 kağıdı aldım :D:D
3. grade goblin seti tamamlaman lazım(hani şu truncu olanlar) yoksa alamazsın. eğer eski bi serverda oynuyorsan ugrasma direk pazardan al yoksa bu görev çok ugrastırıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme