Int priestler hakkında bi sorum olacak CZ de 1vs1 de iş yaparmı ? Int priest ile cz de takılmış olan falan varmı?Cz için en iyi char hangisidir.
int ve 1vs1? iş yapar yapmaz olur mu?
np kaybetmezsin asla
ama kazanabilirmisin bilniorum
İnt priest=defansif priest yani savaşmaya yönelik olmayan priest tipidir ya bi kenarda durup buff atacaksın yada heal yapacaksın 1 vs'de ise şansın çok düşüktür anca eziklerle 1 vs yaparsın alırsın
Int priest bana göre değil gibi yaf.Ya öyle bi char istiyorumki hem sağlam olsun özellikleri vuruşları kodumu oturtsun hertürlü yaratığı keseyim cz de adam kesebileyim eğleneyim.kesemeyeceğim hiçbir yaratık olmasın istiorm.Şimdi diceksinki o iteme bakar lvl e bakar.İtemdi lvl inde değilim kasarım yaparım bulurum gerekli olan tek şey kendimi bulabilmem :)
Oyle ıntler var kı adama 500-500 sekdırıo.
quote:
Orjinalden alıntı: knight_bagımlısı
int ve 1vs1? iş yapar yapmaz olur mu?
np kaybetmezsin asla
ama kazanabilirmisin bilniorum
diesde Zike cok iyi ıs yapıoyor 80 lwl ınt hell breaker takıyor bı cakıo 1000
quote:
Orjinalden alıntı: ßlackrose
Int priest bana göre değil gibi yaf.Ya öyle bi char istiyorumki hem sağlam olsun özellikleri vuruşları kodumu oturtsun hertürlü yaratığı keseyim cz de adam kesebileyim eğleneyim.kesemeyeceğim hiçbir yaratık olmasın istiorm.Şimdi diceksinki o iteme bakar lvl e bakar.İtemdi lvl inde değilim kasarım yaparım bulurum gerekli olan tek şey kendimi bulabilmem :)
Str priest aç 62 ye kas ondan sonra 72'ye.Vurduğun inlesin
str priest te çabk ölüomş auhua
70 + int priest olcak we elinde güzel 1 item olcak hem attacklı hemde hpli biraz o zmn hellish skili ile dagıtır hatırlarsanız bi ara 4 int priestin ne yapabileceğini gördünüz 4 kişi 10larca adamlarla sawaşıyo benim görüşlerim bu qadar saygılar DH!
Saglam char istiyosan warrior. eger int prieste saglam item yaparsan bir de malice atarsan vurdugun inler.
Str Oluncada canın çok az oluyo ölmen kolaylaşıyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme