Şimdi Ara

İnt Priest mi Str Priest mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
9.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi günler arkadaşar priest kasmayı düşnüyorum acaba full str mi yoksa full int mi vereyim bazıları diyo int yaparsan adam kesemessız cok sıkılırsın bazıcı diyo str olursan herkes seni keser iki arada bir derede kaldım :D sizce ne yapmalıyım.... yardımlarınız bekliyorum arkdaşlar..

• half paper
  • Paper Olman İçin İtem Sağlam Olması Lazım Yoksa Gelen Geçen Tek Atar Karizmayı Çizer
  • Hocam str de zevk yok ölünce oyunun zevkini alamassın bu böledir.2 kişi rahat alır seni kalabalıkta saniye surmez olmen vs vs vs
    Ama int + debuf olcaksan saglam arkadasların warsa (Playerlik ve itemleri saglam elemanlar) servere göre acarım torment yada 1920 adamların arkasında köşe kapmaca oynarım ben int im ve RONARKTA OSO bana vurmuo 2 kişi isek dier arkadasa dalıo(MANTIK İLK PRİESTE DALINIR) ama adam dalıo kesemeyince :( rezil oluo hele 1 de otur kalk yap :P bi keyf alırsınki

Sahsen ben ölmeyince zevk alıorum.Haa yok cok adam alırım ben diosan bilemem(SONUCA 6 gelcek 25 gitcek)

"Bizim 1 ark gecti 72 asas basına deli adam alıo ks den ama zırt bırt öluo.Baktık 2 k np dusmus :) ama party deki adamlar helal dio hele townda oturan priest :) sonra ben gectim 1 k np kastım aynı surede ama hiç ölmedim :D char sahibi bana sen oynayamıosun dedi 1 k kastım die 2 k düşen ark daha iyi imiş :) yorum sizin"

• quote:

Orjinalden alıntı: XinT

Hocam str de zevk yok ölünce oyunun zevkini alamassın bu böledir.2 kişi rahat alır seni kalabalıkta saniye surmez olmen vs vs vs
    Ama int + debuf olcaksan saglam arkadasların warsa (Playerlik ve itemleri saglam elemanlar) servere göre acarım torment yada 1920 adamların arkasında köşe kapmaca oynarım ben int im ve RONARKTA OSO bana vurmuo 2 kişi isek dier arkadasa dalıo(MANTIK İLK PRİESTE DALINIR) ama adam dalıo kesemeyince :( rezil oluo hele 1 de otur kalk yap :P bi keyf alırsınki

Sahsen ben ölmeyince zevk alıorum.Haa yok cok adam alırım ben diosan bilemem(SONUCA 6 gelcek 25 gitcek)

"Bizim 1 ark gecti 72 asas basına deli adam alıo ks den ama zırt bırt öluo.Baktık 2 k np dusmus :) ama party deki adamlar helal dio hele townda oturan priest :) sonra ben gectim 1 k np kastım aynı surede ama hiç ölmedim :D char sahibi bana sen oynayamıosun dedi 1 k kastım die 2 k düşen ark daha iyi imiş :) yorum sizin"

umarım sende speed hack yoktur.ronark human ardream priestlerin neredeyse hepsinde speed hack var.

• 1 kesnlikle kullanmam
    2 ben orc um
    3 adım 4qint

Bulan warsa yollasın Direk gm lere göndercem g1z resmen oyundan soguttu.Bendeki item g1zde olsa kuleleri gecer towna debuf atar.adamda 3 k can 900 def war bende 6 k can 1.2(300 acli) def war ondakiş resist 60-60-60 iken bendekiFR 100/ice 115/lr130/dierler fresh mind ile 200+ posionlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XinT -- 18 Mart 2008; 10:26:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: XinT

1 kesnlikle kullanmam
    2 ben orc um
    3 adım 4qint

Bulan warsa yollasın Direk gm lere göndercem g1z resmen oyundan soguttu.Bendeki item g1zde olsa kuleleri gecer towna debuf atar.adamda 3 k can 900 def war bende 6 k can 1.2(300 acli) def war ondakiş resist 60-60-60 iken bendekiFR 100/ice 115/lr130/dierler fresh mind ile 200+ posionlarım

[ Ben oso nun human a geçtiğini unutmuşum.bu arada bende g1z ın speed hackli videosu var.anlattıkların doğruysa epey sağlammısında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZikkiM -- 18 Mart 2008; 10:59:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Full İnt Bow
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • işte artık oso human and g1z speed hack kulanması tam bir felaket video olması henüz 1 sey ifade etmio kardes yoksa o videoy ilk ben senden isterdim KO da video yollama yok anca ksc resim oda KSC ile speed hack belli olmuo :( olması %000.1 ihtimal ki zaten program deil speed hack sadece TBL benim bildigim ve o acıgı Gm ler bilselerde kapatamıolar :( pachler sadece 1 saat etkili (ADAMIN YAPMASI DOSYAYI ZIPTEN CIAKRTIP DATALARA GERİ KOPYALASI YETERLİ tabi resette sonra) o yuzden bu ggidişle oyunu bırakcam :S Sell GB diecme simdiden 3-4 müsterim war zaten okulu ii ce astım artık boş zamanlarımda işte calısıp para kazancam :D
  • bence fll str
  • quote:

Orjinalden alıntı: lanparty16

bence fll str

Yani ölümüne damage vurcam ölümünede yicem :) diosun (Bir cok yerde İron set bile iş görmüo) dd 25 kesin lazım oluo spear bot tabi birde bunlar paper olcak 65+ ise olur STR ama (ASAS ın en önemli skili SPİKE 55 de acılıo ve en az 70 e kadar da spike o yuzden absolutlar acılınca anca paper priest iş görür)
  • bence int ol ardreamda iki tane priest impack tak eline tormentide at iş yapıo ben denedim en az ardream warriorlar kadar vurabiliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: OoBLack_PearLoO

bence int ol ardreamda iki tane priest impack tak eline tormentide at iş yapıo ben denedim en az ardream warriorlar kadar vurabiliyor

NOT:2 tanede taksan 3 tanede taksan AP 1 tek sag elide verir prieste(İnanmayan cift maul ile deneye bilir) ama smite +7 yada dragon tooth alırsa 112+ ap li bir silah harbiden deli iş yapar debuf ol torment attıgın +7 citinli asas a 350 vurursun en az :) (ACIKCASI ben kacmasam ardreamda 1 priest kecekti beni :)) Cichulata gibi birsey tekken bile birsey yapamıodum ona
  • str ci hemen yatar intci adam kesemez diosan priest açma başka bi karakter kas
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrinceOfRebeL

str ci hemen yatar intci adam kesemez diosan priest açma başka bi karakter kas

• benim 74 lvl priestim vardı xigenonda ne str ci nede intci idi hybrid çardı

+8 fp ve giyecek kadar int e gerisini str ye vermiştim
    ske belt dd 25 fp + 8 str li fp set + 8 iron impact dual roc dual we +1 wp 40dd kalkan + 8 grahm

dd kalkan ve grahm ile asas lara maliceli 900 1000 çakıyordum hikaye oluolardı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakkimtr -- 18 Mart 2008; 12:57:41 >
  • 70+ da olur evet haklısın fakat adreama olmuo str yetmio :( fll str 76 priestle 70 lvl asas a tormentle 2 k vurdugumu biliorum :) hb +7 ile bende FP ciyim ardreamda 6 k can war def de gayet hoş :)
  • Ben str priestim pek de memnun deilim cok kolay yatiorum xinT arkadasimin dediklerinden sonra stat sifirlamaya karar verdim elimde 3gb para var logos serverindayim item hakkinda yardim edebilirmisiniz tekrar tesekkur ede4rim
  • evet katılıyorum 80 düşünüyorsa STR mantıklı daha çok has alınabilir.
    ama 80 olmıcaksan bence int daha mantıklı,
    ya da yine 80 olunmıcaksa ama item gb çok ise STR yine mantıklı olabilir..
    bunun adı bi kere PRİEST ;)
  • Dostum 2 Sene öncesinin konusu Hakkında Yorum yapmışsın

quote:

Orijinalden alıntı: Hanzar

evet katılıyorum 80 düşünüyorsa STR mantıklı daha çok has alınabilir.
    ama 80 olmıcaksan bence int daha mantıklı,
    ya da yine 80 olunmıcaksa ama item gb çok ise STR yine mantıklı olabilir..
    bunun adı bi kere PRİEST ;)
  • ya bende yeni görüyorum da ALLAH ALLAh nasıl oldu bu iş :D ama ben forumları yukarıdan aşağı süzüp okuya okuya iniyorum yardımcı olabilceğim kişlilere topiclerimi yazıyorum baktığımda bu topic üst sıralardaydı tarihini ne bakmadım hiç :(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.