Bildirim
İnt Priestin yapabilecekleri..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
upupupupup -
server olympia -
İntci priestler intcilkten çıkıyor elinde smite hammer alınca ki hele birde 72 varsa o zaman tam bp olmasa da yarım bp oluyor (Ne diyorum ben )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @Majesty -- 10 Şubat 2008; 12:35:20 > -
Bu değilde Aresde 8 Tane int. pirest 8indede CS var .4 ü debuff 3ü heal 1ide buffer aynı anda gidiyorlar kendi townlarından karşı ıkrın townlarına kadar gittiler . -
72 LvL üstü bi int priest gercekten cok saglamdır
Ben Arkadasın Oly'deki 76lık Int Priestiyle Oynuordum Bir Zamanlar
Adamda Undy Ile 9k Can Var 350 Ac ile 1650 Def Var +8 DD Chitin Helmet var
65-68 LvL Arası 8-10 Asasla Vs Yapıp Onları Aldıgımı Bilirim
Zaten Ne Kadar Koyabilecekler ki Bana 1650 Def Var 200-400 arası Damage Alıorm Pot Heal vs ile Direk Canım Fulleniyor
Ben Girmeye Baslıyorum Adamlara En Az 500Smite Hammer +7 Var Elimde
Seri Seri 500 Koyunca Adamların Pot Minor vs. Basmaktan KAcmaya Şansları Kalmıyor Xaten Ne Kadar Can Var ki 65lik bir Asasta -
quote:
Orjinalden alıntı: N!ghTM@sTeR
Bu değilde Aresde 8 Tane int. pirest 8indede CS var .4 ü debuff 3ü heal 1ide buffer aynı anda gidiyorlar kendi townlarından karşı ıkrın townlarına kadar gittiler .
Dediğin videoyu koyarmısın merak ettimde. Dediğin herhalde AHM değildi -
quote:
Orjinalden alıntı: llOuSll
quote:
Bu değilde Aresde 8 Tane int. pirest 8indede CS var .4 ü debuff 3ü heal 1ide buffer aynı anda gidiyorlar kendi townlarından karşı ıkrın townlarına kadar gittiler .
Dediğin videoyu koyarmısın merak ettimde. Dediğin herhalde AHM değildi
Yok onu demeye çalışmıştım .İzlemeyeli uzun süre olmuştu .Bir kaç yeri yanlış demiş olabilirim .Ama CS li pirestelr vardı .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stay Away From Me -- 10 Şubat 2008; 13:40:57 >
-
süper videoymuş buda -
quote:
bayağı bi karıştırmışsın 4 priest var ayrıca server dies -
ya walla int priest açasım geldi birden tek kişilik party ilk video
2. video daha başka bişi kesmedikleri adam kalmadı vlla ne imiş int priest ööle yaff -
forumdan bi arkadaş vermişti bu video u arkadaşının charıymış pk yapmış video koymuş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X