Şimdi Ara

İnt Spear Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar elimde bulunan 80 Full int charı 100 e kasmaya başlıyacağım , şuan toplamda 99 str 336 int verilmiştir . Charı full int yaparsam nasıl olur hybrid yaparsam nasıl olur eğer hybrid yapacak olursam kaça kaç olması gerekir , + lar ve - lerle birlikte cevap verip yardımcı olursanız sevinirim teşşekrler .

• Benim sana tavsiyem yapılandırmanı hybird yapman yönünde. Bu oyunda her şey çok vurmak değildir.

Yapılandırmanı 5/1 şeklinde yapabilirsin. Yani 10 kez daha inte verip geri kalanını sürekli str ye vermelisin.

Kolay kolay yatmazsın. Oyundan daha fazla zevk alırsın. Spear charla hiç oynamadım ama kesinlikle hybrid olmanı öneriyorum.
  • Bir dakika! Önce yapılandırmanı söyle.
  • ^^ Şuanki yapılandırmam light - cold - heuksal 80 max . Kurt Başlı Sancak ilgilendiğin için teşekkür ederim ben tüm görüşleri aliyim sonra pişman olmak istemiyorum . Ophigausun charı light cold force yanlıs bılmıyosam , onunda görüşlerini alıcam bakarsın öyle yaparım .
  • Spear amcamlar hybrid olmaz :)
    s/s amcamlar olur..
    bunu 3 senedir yazıyorum vallaha :P
  • Cold var, Heuksal'dan gelen extra HP var, e bir de güzel bir set dizersen kendine defansın epeyce sağlam olur. Tek ihtiyacın güçlü vurmak. Bence sakın str'ye verme.
  • Kesinlikle hybrid olma.Defans istiyosan al eline sword shield kasmaya başla.
  • Full int mi yapmam daha iyi olur yani ? Atacktan ziyade defans ta önemli kafam çok karışık gerçekten yardıma ihtiyacım var Şimdi umbaba ve husoman nıye oyle dedı sancak niye öyle dedi , birsürü çelişki oluşuyo kafamda ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: husoman

Cold var, Heuksal'dan gelen extra HP var, e bir de güzel bir set dizersen kendine defansın epeyce sağlam olur. Tek ihtiyacın güçlü vurmak. Bence sakın str'ye verme.

tamamen haklsın
  • http://www.youtube.com/watch?v=wSSTFIfy_-U&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Erev6%2Ecom%2F&feature=player_embedded

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt Başlı Sancak -- 24 Temmuz 2009; 13:24:06 >
  • Som +5 ile atack eksiğini kapatıyo oda sanırım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaPuce

Som +5 ile atack eksiğini kapatıyo oda sanırım ?

Dikkat ettiysen Heuksal-Fire-Cold o char hybird olmasa bowculara dayanması imkansız. 2 cirite bakar . X bowları ne sen sor ne ben söyliyeyim .
  • Hybrid olunca dayanıklı arttıgı gıbı atack düşüyo benimde som um olsa bende hybrid yaparım Evt yorumları beklıyorum , kullanıpta pişman olanlar veya memnun kalanlar ..
  • quote:

Hybrid olunca dayanıklı arttıgı gıbı atack düşüyo benimde som um olsa bende hybrid yaparım

Olayı çözmüşsün abi :)
    Wizard'a Str vermek gibi bir şey :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: umbaba

quote:

Hybrid olunca dayanıklı arttıgı gıbı atack düşüyo benimde som um olsa bende hybrid yaparım

Olayı çözmüşsün abi :)
    Wizard'a Str vermek gibi bir şey :)

Pff stafta phy vuruş gücü var mı? Spear sikillerini kullanırken phy vuruş gücü artıcak. Ayrıca oyunda herşey çok vurmak değildir. Wizard çok vuruyorda ne oluyor 10 level altı adamlar wizarda tek atıyor..
  • Hiç mi hybrid spear veya full int spear kullananan bilen yok yaw Her türlü charı kastım bu charı kasmaktan korkuyodum , neyapıcam ne edicem hiç bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.