arkadaşım voip buster gibi bir programla konuşuluyordu bi ara sınırsız şimdi ne oldu bilemem denemek lazım.En fazla 1 hafta sürer senin sistemin.Ha dersen ki ben kendim kullanırım.onu bilemem.
geldim geldim baktım ilgilenen yok salladım gitti insanlarımız koyun gibi illa ki güdülecekler ben şu an konuşuyorum hiç bi halt olmadı ne fatura ne de başka bi yargı organı... kim ne zaman bulur kim ne zaman bedava konuşur o zaman anlarsınız ben bi zamanlar forumlarda var dı bu konu die kara kara düşünürsünüzzz....
uzun lafın kısası artık UNUTUN BENİ.....!!!
bari bi ipucu ver ki inanalım..çünkü şuana kadar cep telefonuyla bedavaya konuşan bi sistem görülmedi (bazı voipler sınırlı olarak kullanıldı ama o da gitti)...sen de biraz düşün..konuyu başka biri açıor sen de meraktan patlıosun ve o sana nasıl yapıldığını söylemior..sen naparsın??ya inanmazsın yada cewap istersin...
quote:
Orjinalden alıntı: tncylmz
geldim geldim baktım ilgilenen yok salladım gitti insanlarımız koyun gibi illa ki güdülecekler ben şu an konuşuyorum hiç bi halt olmadı ne fatura ne de başka bi yargı organı... kim ne zaman bulur kim ne zaman bedava konuşur o zaman anlarsınız ben bi zamanlar forumlarda var dı bu konu die kara kara düşünürsünüzzz....
seni mi kıracaz hocam unuttuk gitti
quote:
peki diyelim ki yaptın oldu ve bizde sana inandık.. eee bize ne faydası olacak bu işin .. biz uygulayamadıktan sonra bize yararı olmadıktan sonra ne diye buraya yazıp milletin kafasını bulandırıyorsun. madem bir şey yaptın yaz millet uygulasın yapsın yapabilen konuşsun. telekomda kıç üstü otursun bak ozaman fiyatlar nası düşer. ama sen bir şeyler ortaya atıp sonrada ortadan kayboluyorsun.
p.m atınca nasılsa birden ortaya çıkıyorsun..
Fakemisin yoksa anlayalım
arkadas ilgi cekmek istiyor galıba attı ortaya bı konu kactı gıttı.. telekom bole bır seye dur demezzmı adam okadar alt yapı calısmaları yaptı sırf bole ucubeler bedava işlere kalkısmasın dıye...
Forumda bi yerde okumuştum, telekom turkcellin evi işi telekomdan ucuza arama kampanyasını bile mahkemeye taşımış, bırakın artık bedava arama durumunu, öyle bişi olsa dünyayı ayağa kaldırır sanırım :)
quote:
Orjinalden alıntı: Old_Town
quote:
peki diyelim ki yaptın oldu ve bizde sana inandık.. eee bize ne faydası olacak bu işin .. biz uygulayamadıktan sonra bize yararı olmadıktan sonra ne diye buraya yazıp milletin kafasını bulandırıyorsun. madem bir şey yaptın yaz millet uygulasın yapsın yapabilen konuşsun. telekomda kıç üstü otursun bak ozaman fiyatlar nası düşer. ama sen bir şeyler ortaya atıp sonrada ortadan kayboluyorsun.
p.m atınca nasılsa birden ortaya çıkıyorsun..
Fakemisin yoksa anlayalım
bu arkadaş aysonu yok
1. olarak Ziyaaaa 2. olarak da 'Erke dönergeci' diyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: denizhan_
süper özetlemişsin
quote:
Orjinalden alıntı: ufo
quote:
Orjinalden alıntı: denizhan_
süper özetlemişsin
sizin hiç işiniz yok mu yaaa gelip gelip bu konuyu hortlatıyonuzzzz
ERke dönengecini biliyorum da ziyaa ne onu çıkaramadım???
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme