Şimdi Ara

İntegra bilgisayar Laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepsiburada üzerinden bir laptop beğendim, satıcı olarak İntegra Bilgisayar yazıyor. Forumda İntegranın eski yorumlarına baktığımda dua ürün satıyor deniliyor.Ama hb üzerinde herhangi birşey belirtmemiş.
    Bu konuda deneyimi olan var mıdır? Satıcı güvenilir mi ?

• Bazı firmalarda Dua yada teşhir ürünleri satıyor.Ama çoğu firma bunu satarken belirtiyor.

Tereddütünüz varsa kendi sitesine girip aynı ürüne varsa bakın.Oradaki bilgilerde tatmin etmediyese telefon edin vede size düzgün cevap vermedilerse almaktan vazgeçin.
  • bamorex kullanıcısına yanıt
    Kendi sitesine girdim çok yakında sizlerleyiz yazıyor. Hp üzerinde telefonu fakat internette olan telefonu aradım santral açmadı.
    Gittigidiyorda aynı adlı kullanıcının aynı ürünü var orada kapalı kutu sıfır yazıyor fakat hp den 300 lira daha pahalı.
    O yüzden arada kalıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: servanvetes

Kendi sitesine girdim çok yakında sizlerleyiz yazıyor. Hp üzerinde telefonu fakat internette olan telefonu aradım santral açmadı.
    Gittigidiyorda aynı adlı kullanıcının aynı ürünü var orada kapalı kutu sıfır yazıyor fakat hp den 300 lira daha pahalı.
    O yüzden arada kalıyorum

Şu anda bir çok tenoloji firması mağazalarını hatta bağzıları online alışverişi kapattı.Olağanüstü durum nedeni ile satış yapmıyor.Aceleniz yoksa biraz bekleyin.İllaki alacağım diyorsanız Hepsiburadayı arayıp bu firma vede ürün satışları hakkında bilgi alın.Kendileride aynı edere bu ürü satıyorsa alabilirsiniz.
  • Aynen durum şu an olağanüstü , şansa biligayarımı sattım , yazılım ile uğraştığımdan şu an gerekiyor.Dediğiniz gibi yaptım.Hepsiburada da beni ara yaptım ararlarsa firmayı soracağım.
  • dua derken hayır duası mı arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİLGİSAYAR PARÇALARI
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.