Bildirim
INTEL 11-10. Nesil İşlemciler [ANA KONU] (17. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hayırlı olsun nerden aldınız yada geittirttiniz -
2933 mhz elinizdeki rami son hız test videolarınız bekliyorum. BF5 ,AC Oddsey ,Far Cry, Total War TKO oyunlarında biri varmı? HT kapalı açık testi de güzel olur -
10600K Vatan fiyatı kaç para olarak görmüştünüz hocam -
2550 lira.quote:
Orijinalden alıntı: zhee
10600K Vatan fiyatı kaç para olarak görmüştünüz hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O kadar bi' anda bulmayabilir ama artışlar olacağı kesin tabii.quote:
Orijinalden alıntı: sakiri
Intel 14 nm de böyle ise 7nm gecince nasil olur acaba 10 ghz bulur.
Alıntıları Göster
Intel tarafında 7nm öncesi 10nm hamlesi de gelebilir. -
-
Konum yurt dışı olması lazım.quote:
Orijinalden alıntı: asko56
hayırlı olsun nerden aldınız yada geittirttiniz -
şimdi fark ettim bakalım inş arkadaşta iyi ekran kartı vardır da test vs yapar :) -
Daha önce de burada yazmıştı, ekran kartını hatırlayamadım. İmzasındaki GTX 1060 olabilir şimdilik.quote:
şimdi fark ettim bakalım inş arkadaşta iyi ekran kartı vardır da test vs yapar :)
Merakla bekliyoruz tabii. -
imzasında GTX1060 3Gb yazıyor :) -
Bende 10600k almayı düşünüyordum elim gitti geldi ancak 10700, 10700k'nın fiyatına göre hareket edeceğim gibi vazgeçtim o yüzden.quote:
Orijinalden alıntı: Six Feet Under.
Vatan'da 10600k vardı bi aralar çok düşündüm almayı ama 6 çekirdek kurtarmaz konsollar çıkınca. Aldım mı 2-3 sene arkama bakmak istemiyorum. 4770k 6 sene oldu bugüne kadar yaptıgım en iyi yatırımlardan biriydi tık demedi şimdiye kadar. Intel farkı işte.
@ThePlakumat
Alıntıları Göster
Bu arada İntel'de genelde i7 alan zararlı çıkmayı bırak uzun vadede kar ediyor gibi bir durum var 2600k, 4790k bunlara birebir örnek
8700k'yı ayrı tutuyorum üstüne toprak atılamıyor meretin, zamanında ilk çıktığında 1700 gibi fiyatlardan alanlar şuan yeni nesil işlemciler ile ilgili konuları gülerek okuyorlardır eminim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppio -- 27 Mayıs 2020; 18:43:37 >
-
Hocamıza hayırlı olsun bizimkide dhl kargoyla yola çıktı . Cuma teslim edilecek , olmadı bende arkadaşın konusu içiniden ilerlerim konu kirliliği olmaz hem 9900K testide bırakrız aradaki farkları arkadaşlar görmüş olur . 10700K , 9900K ve 10900K gibi -
3600 civarına çıkar 10700k. 1000 lira üstü olur 10600k'nın.quote:
Orijinalden alıntı: Doppio
Bende 10600k almayı düşünüyordum elim gitti geldi ancak 10700, 10700k'nın fiyatına göre hareket edeceğim gibi vazgeçtim o yüzden.
Bu arada İntel'de genelde i7 alan zararlı çıkmayı bırak uzun vadede kar ediyor gibi bir durum var 2600k, 4790k bunlara birebir örnek
8700k'yı ayrı tutuyorum üstüne toprak atılamıyor meretin, zamanında ilk çıktığında 1700 gibi fiyatlardan alanlar şuan yeni nesil işlemciler ile ilgili konuları gülerek okuyorlardır eminim
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: nothingtodeclare
Hocamıza hayırlı olsun bizimkide dhl kargoyla yola çıktı . Cuma teslim edilecek , olmadı bende arkadaşın konusu içiniden ilerlerim konu kirliliği olmaz hem 9900K testide bırakrız aradaki farkları arkadaşlar görmüş olur . 10700K , 9900K ve 10900K gibi -
8. nesil i5 işlemciden 10. nesil i5'e geçmeye gerek var mı sizce
Tsk ederim. Yurt disindayim.quote:
hayırlı olsun nerden aldınız yada geittirttiniz
Tsk ederim. Daha güzeli arkadaslarimizin olsun. Şuan format atip sifir kurulum yapiyorum. Bitince herkese bilgi veririm.quote:
Orijinalden alıntı: REDSTONE
Hadi bakalım hayırlı olsun.
Darısı diğer arkadaşların başına artık.
Testleri buraya da bekliyoruz.
Alıntıları Göster
İ5 10400f fiyatı ne olacak ?
uplay'den ücretsiz ac odyssey discovery tour indirip belli başli ayarlarla benchmark yapmanız mümkün mü?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X