Daha satışa sunulmamış prototip olarak geçen 12.nesil Intel i7-12700H işlemcili Lenovo Legion 5 Pro dizüstü bilgisayar tanıtım konusudur. Özellikle Intel mobil işlemcilerin gücüne hayran kaldım açıkçası. Güç tüketimi ve ısı değerleri yüksek gözükmesine rağmen yoğun kullanımda kasa asla ısınmıyor. Intel'in 12.nesillerde kullandığı hibrit mimari günlük kullanımlarda enerji tasarrufu sağlıyor. Oyun dışı şarj tüketimi çok çok az. Dış Görüntü Teknik Özelliklerimiz Intel 12.Nesil Core i7-12700H İşlemci. 4.7GHz, 14 Çekirdek (6 Performans + 8 Verimlilik Çekirdeği) Nvidia GeForce RTX 3060 6 GB (130W Maksimum güç, 1,702 MHz boost) 16GB DDR5 4800MHz RAM (32 GB'a kadar yükseltme yapılabilir) 1 TB m2 Samsung SSD 16-inch WQXGA 2560 x 1600 IPS Ekran , 165Hz , 500-nit X-Rite Pantone Teknolojisi Intel Wi-Fi 6E Teknolojisi Üç adet Type-A USB 3.2 Gen 1, İki adet USB-C 3.2 Gen 2 port with DisplayPort 1.4 (Bir tanesi 135W'a kadar güç aktarımı destekliyor) 2 adet Thunderbolt 4 USB-C USB Portu Bir adet HDMI 2.1 (120 Hz destekli 4K Çıkış ) Ethernet Portu Şarj Portu Benchmark Testleri Cinebench r23 Time Spy Fire Strike Extreme Cpu Profile Test Crystal Disk Mark Oyun Testleri Şimdilik test etme imkanı bulduğum en rekabetçi oyun Valorant oldu. İsteğe göre farklı oyunlar bende mevcut ise testlerini yapıp konuya ekleyebilirim. VALORANT (2K Medium Ayarlar) PUBG (2K ULTRA Ayarlar) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syberias -- 25 Mayıs 2022; 12:48:21 > |
Intel 12.Nesil i7-12700H Lenovo Legion 5 Pro Laptoplar (Benchmark Testleri)
-
-
Harika bir inceleme olmuş. Emeğinize sağlık. Merakla beklediğim 12. Neslin tüm soru işaretleri giderilmiş bence. Gerek Oyun performansı gerek benchmark testleri fazlasıyla umut verici. Bu segmentteki en iyi işlemci modeli 12700H :)
-
12.Nesil yeni mimariyle çok güçlü , i7 12700H ve 3060 la 2K ultrada iyi değerler çıkarmış
-
12.Nesil Intel işlemcileri merak edenler için güzel bir konu olmuş. Anlatım için teşekkürler.
-
Son kullanicinin merak ettigi, edebilecegi cogu yere deginmissiniz elinize emeginize saglik muthis bir inceleme olmus. 12. Nesil bangir bangir geldi her haliyle mukemmel gorunuyor :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel ve 12. nesil mobil tarafında merak ettiğim bir iki sorunun da yanıtı olmuş.
-
ebay ustunde 3070 olanini lenovo kendisi %35 indirimli satiyordu baya uyguna siparis verdim bakalim gelince test ederiz tesekkurler inceleme icin.
-
%35 indirimle bu performansta bir intel işlemcili laptop için çok iyi fiyattan aldığınızı tahmin ediyorum. Güle güle kullanın şimdiden.
-
suradan aldim hocam. hala bekliyorum kargolanmasini umarim fiyat yanlis falan deyip yamuk yapmazlar
ebayLenovo Laptop Legion 5i Pro 16, 16" WQXGA, i7-12700H, 16 GB DDR5-, 1 TB SSD M.2 | eBayhttps://www.ebay.co.uk/itm/384912306407
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarkaryan -- 13 Ağustos 2022; 17:34:55 > -
Çok çok iyi fiyata almışsınız. Yurtdışında mı yaşıyorsunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet hocam ingiltereden siparis verdim. bence de cok iyi fiyat, tek sikinti fiyatta yanlislik var deyip iptal etmelerinden korkuyorum :D 2 gun oldu hala hareket yok beklemedeyim
-
Ülkeye bu fiyat bandından giriş yaparsa bile bu senenin fiyat performans bilgisayarı olabilir.
-
benim pc hala kargolanmadi ustune yatacaklar heralde :D cok iyi ozellikleri vardi umarim guzel fiyattan ulkeye giris saglar
-
üzerine yatmamalarını umut ediyoruz hocam bu fiyata böyle bir cihazı almak muhteşem bir detay olur çünkü ahahha
-
yolladilar :) bugune yetistiremedi kargo ama yarin elimde olur sanirim. bi kac gun once yine indirime girdi hatta ustune ebay indirimiyle 1065£ fiyatlara kadar dustu yine hemen stoklari bitirdiler.
-
hocam gümrük masrafları ne kadar?
hangi kargo ile geliyor?
ödeme konusunda sıkıntı oldu mu ?
paypal kapandıktan sonra ebaydan hiç alış veriş yapmadm.
şuan benzer özellikte laptop bakıyorum ama doğru düzgün bir laptop bulamadım.
cevap verirsen sevinirim.
-
HP victus i7 12700 h rtx3060 almayı düşünüyorum bilgisi olan var mı?
Özellikleri ve fiyatı için güzel cihaz ddr5 omenler Türkiye de pek yok. Ancak victusun kasa kalitesi kötü diyorlar. Ekranı yüzde yüz srgb değil. Thunderbolt girişi yok. Tek m2 ssd yuvası var
hocam ben ingiltereye siparis verdim normal kart ile alisveris yaptim. lenovouk sattigi icin sanirim turkiyeye yollamiyorlar.
-
Hayırlı olsun hocam ilk teslim aldığınızda bir ürünün deneyimini sizde anlatın tasarım ve hafiflik olarak muhteşem buldum ben.
Benzer içerikler
- 4060 laptop önerisi
- acer mi asus mu
- rtx 3050 laptop alınır mı
- monster klavye çalışmıyor
- iets gt600
- amd radeon 780m
- freedos bilgisayara windows 11 kurma
- en iyi oyun bilgisayarı
- hx işlemci nedir
- sıvı soğutmalı laptop
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X