Şimdi Ara

intel 3000 devre dışı bırakma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese selamlar acemiyim 2 yıldır aynı pcyi kullnıyorum 6700amd var ve intel 3000 var laptopta 6gb ram var ama pes oyununu hiçbir zaman açmıyor hep rami 64 mb görüyor diğer oyunlarda kasıyor crysis 3 dirext 11 uyumlu değil diyor ama uyumlu ne yapıcaz bu inteli devre dışı bıraksak olurmu olursa nasıl devre dışı bırakıcaz bilgisiyarcı yaparmı?

sağolun

Ezan ile Başlayan Varlığım Sela ile bitinceye kadar Türk milletine armağan olsun

• cevapppppppppppppp
  • İşletim Sistemin ne?
  • Laptopun modeli nedir?Ona göre ekran kartının ne olduğunu öğrenip ona göre birşeyler söyleyelim
  • Windows 7 ekran kartını yazdimya amd 6700 ve i.tel 300o i5. Işlemci 6gb ram ama tüm oyunlar kasiyor ekrana 64 mb diyor inteli devre didi bıraksak amma nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOMPLEOYUN

herkese selamlar acemiyim 2 yıldır aynı pcyi kullnıyorum 6700amd var ve intel 3000 var laptopta 6gb ram var ama pes oyununu hiçbir zaman açmıyor hep rami 64 mb görüyor diğer oyunlarda kasıyor crysis 3 dirext 11 uyumlu değil diyor ama uyumlu ne yapıcaz bu inteli devre dışı bıraksak olurmu olursa nasıl devre dışı bırakıcaz bilgisiyarcı yaparmı?

sağolun

Ezan ile Başlayan Varlığım Sela ile bitinceye kadar Türk milletine armağan olsun

Masaüstü, sag klik,Değiştirilebilir grafikleri yapılandırdan,oyunun yüksek grafik olarak ata.

Bende 7670 m var bu şakilde yapıyorum. Umarım yapabilirsin bu konuda çok sıkıntı çeken var.

• öyle bir seçenek yokki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar kısa devre oldu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.