Bencede 180 lik intel al derim.En sorunsuz o gözüküyor şu anda.Sandiskin neweggteki yorumlarında çok ölenler gördüm durduk yere,hangilerini düşünüyosanız neweggin ve başka sitelerin yorumlarına gözatıp alın derim 5 dkkanızı almaz.
quote:
Orijinalden alıntı: redoracle
Bencede 180 lik intel al derim.En sorunsuz o gözüküyor şu anda.Sandiskin neweggteki yorumlarında çok ölenler gördüm durduk yere,hangilerini düşünüyosanız neweggin ve başka sitelerin yorumlarına gözatıp alın derim 5 dkkanızı almaz.
Valla bencede en hesaplısı kalitelisi bu derim iyi yapmışınız newegge vs. bakmakla bende araştırıp söyledim zaten kendime bakmıştım bi ara umarım şansınızda yaver gider çünkü elektronik işi birazda şans işi.Hem bende alsam 180 gb lık intel alırdım bana uzun ömürlü olsun azda hızlı olsa hdden yeter diye araştırdım intelin problemleri diğerlerine göre daha az sandiskten korktum açıkçası yorumlardan sonra umarım hayırlı günlerde kullanmak nasip olur kardeşim.Hem ssd ne kadar büyük kapasiteliyse iops değeri daha fazla yani daha hızlı oluyo şu an bence vatandan alınabilecek en f-p ssd bu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme