İntel chipsetli anakartın driverleri çok acil lazım arkadaşlar elinde olan ya da link verebilecek olan varsa sevinirim. driverguide de arattım yok. intelin sitesinde de kayboldum walla . yolumu zor buldum.
intel FW82801DB L325NB58 SL6DM chip te aynen böle yazıyo 3 satıur halinde. bi zahmet bakıverin arkadaşlar. şimdiden teşekkürler.
bu anakart ile ilgili hangi driverlara ihtiyacın var.. ses-vga-lan-usb vs...... full driver cd'si istiyorsan nette işin biraz zor.. asıl ihtiyacın olanı belirtirsen yardımcı olmaya çalışalım..
aslında hepsi bi arada olan bi setup olsa. ya da tek tek de olabilir fark yapmaz. bana lazım olan USB,LAN,VGA,AUDİO onboard ne varsa artık :D msn den ulaşabilirsiniz. l3eter_l3ocek@hotmail.com , adnan_sonmez@hotmail.com
www.google.com adresine girip arama çubuğuna intel 82801 vga driver +download şeklinde yazıp arama yapıp önce vga , sonra diğerlerini de aynı yöntemle tek tek arayıp bulabilirsiniz..
çok saol da oralarda vakit kaybı olcak bana çok çok acil lazım. eğer direkt bi link bilen varsa lütfen. bu arada işletim sistemi winXpProfessional .
anakartinin marka ve modelini yazarsan cok kolay bir sekilde yardimci olabilirim
arkadasimhttp://www.driverguide.com burda istedigin hertürlü driver i pat diye bulursun. Üye ol gerisi cok kolay.
derdimi anlatamadım galiba. driverguide de yok. o siteyi ben yıllardır biliorum ama yok işte. markasına da n gerek anlamadım arkadaşım . bana sadece driverler lazım. chipseti ni sölemem yeterli olacaktır bence.
intel FW82801DB L325NB58 SL6DM chip te aynen böle yazıyo 3 satıur halinde. bi zahmet bakıverin arkadaşlar. şimdiden teşekkürler. bana direk lik lazım. tıklıcam indircem. iki gündür arıyorum yok yok yok.
bu sanırım senin ses sürücün ama farklı olma ihtimali de var tabi..