Şimdi Ara

İntel 82801 Driver (Çok Acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İntel chipsetli anakartın driverleri çok acil lazım arkadaşlar elinde olan ya da link verebilecek olan varsa sevinirim. driverguide de arattım yok. intelin sitesinde de kayboldum walla . yolumu zor buldum.

intel FW82801DB
    L325NB58
    SL6DM
    chip te aynen böle yazıyo 3 satıur halinde. bi zahmet bakıverin arkadaşlar. şimdiden teşekkürler.

• bu anakart ile ilgili hangi driverlara ihtiyacın var..
    ses-vga-lan-usb vs......
    full driver cd'si istiyorsan nette işin biraz zor..
    asıl ihtiyacın olanı belirtirsen yardımcı olmaya çalışalım..
  • aslında hepsi bi arada olan bi setup olsa. ya da tek tek de olabilir fark yapmaz. bana lazım olan USB,LAN,VGA,AUDİO onboard ne varsa artık :D
    msn den ulaşabilirsiniz. l3eter_l3ocek@hotmail.com , adnan_sonmez@hotmail.com
  • www.google.com adresine girip arama çubuğuna intel 82801 vga driver +download şeklinde yazıp arama yapıp önce vga , sonra diğerlerini de aynı yöntemle tek tek arayıp bulabilirsiniz..
  • çok saol da oralarda vakit kaybı olcak bana çok çok acil lazım. eğer direkt bi link bilen varsa lütfen. bu arada işletim sistemi winXpProfessional .
  • anakartinin marka ve modelini yazarsan cok kolay bir sekilde yardimci olabilirim
  • arkadasimhttp://www.driverguide.com burda istedigin hertürlü driver i pat diye bulursun. Üye ol gerisi cok kolay.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • derdimi anlatamadım galiba. driverguide de yok. o siteyi ben yıllardır biliorum ama yok işte. markasına da n gerek anlamadım arkadaşım . bana sadece driverler lazım. chipseti ni sölemem yeterli olacaktır bence.

intel FW82801DB
    L325NB58
    SL6DM
    chip te aynen böle yazıyo 3 satıur halinde. bi zahmet bakıverin arkadaşlar. şimdiden teşekkürler. bana direk lik lazım. tıklıcam indircem. iki gündür arıyorum yok yok yok.
  • bu sanırım senin ses sürücün ama farklı olma ihtimali de var tabi..

http://www.driverfiles.net/Sound-Cards/Intel/AC'97-Intel-82801-AA/download/page,show,16986,904,7,.html

sistemin kurulu ise everst home adlı programla gdriveri olmayan donanımın modelini öğren ara yada ver biz sana bulalım..
  • anakartin marka ve modelini yazmassan sana yardimci olamam eyer bilmiyorsan EVEREST i kur ordan ogren ondan sonra iki dakikalik isi var
  • AC'97-Intel-82801 çok acil xp driver çalışır durumda ? yardım edin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.