gecen bos bir kasa aldim ve icinden bole bir anakart cikti yanliz anlayamadigim bir nokta var diger anakartlarda ben bole bisi gormedim resim :http://www.sceusa.com/993AN.jpg
islemci yerinin ustunde sanki bir agp yeri var ama oda degil gibi anakart da sli yaziyor tam olarak anlamadim ama bilen varsa birde alttaki yaziyi cevirirse sevinirim
urunun yabanci dildeki ozellikleri
Chipset VIA 693A + 596B CPU Sockets Twin sockets - Slot 1 socket & socket 370 CPU Clock 66~150 CPU Pentium III (133MHz) 533~733+ MHz (SLOT 1 or FC-PGA)
Pentium III (100MHz) 450~800+ MHz (SLOT 1 or FC-PGA)
Pentium II (100MHz) 350~450 MHz
Pentium II (66MHz) 233~333 MHz
Celeron (66MHz) 266~667 MHz (SLOT 1 or PPGA)
Memory 3 DIMM sockets supporting total system memory up to 1.5GB. Support EDO (66MHz Only) & SDRAM (66MHz/100MHz/133MHz)
PCI IDE 4 IDE devices, Support ATAPI CD-ROM, LS-120, ZIP
Ultra DMA 33/66 PIO mode 4 ata 66 I/O, Connectors, Ports 2 NS16C550A-compatable high speed UARTs
2x Serial, 1xParallel(SPP/ECP/EPP), 2xUSB
1xPS/2 MS, 1xPS/2 KB, IrDA connector which supports the IrDA Infrared Drive, 1xWOL, 1xFloopy (720K/1.2M/1.44M/2.88M)
1xATX power
Power Management Support A.C.P.I.
(Advanced Configuration Power Interface)
Wake on LAN, Wake on Ring
Hardware Monitoring CPU Temperature, Voltage, Fan speed
Slots 1xAGP, 4xPCI, 1xISA
BIOS 2MB Award BIOS; Support Full Screen Logo
PC 99 PC'99 Ready & PC'99 Colorful I/O Ports Design
Form factor ATX 305 mm X 190 mm
cvp yazan arkadaslara sistiden tskrler bu pc yi toplayip kardesime amenet edecem yanlis sistemde kullanilan parcalari tam anlayamadim e.k = agp islemci = p3 ram = sdram bunlari anlayabildim baska seyler varsa ltfn yardim
cvp verebilecek yokmu yaw?
Çok çok eski anakart . Ne işlemcisini , ne edo ramini bulabilirsin . Bulsan bile bir işine yaramaz .
o dönemde geçiş sürecinde olan slot----soket cpu lar için seçenek olarak üretilmiş
yane slot cpu yada soket cpu kullanma imkanı tanıyor
bu modeller 99-2000 senelerinde çıkmıştı
quote:
Orjinalden alıntı: Confusion
o dönemde geçiş sürecinde olan slot----soket cpu lar için seçenek olarak üretilmiş
yane slot cpu yada soket cpu kullanma imkanı tanıyor
bu modeller 99-2000 senelerinde çıkmıştı
yorumun tskrler abicim simdi biraz daha arastiralim serkan kardes keske yorumun daha aciklayici olsaydi daha iyi olurdu eski ana kart oldugunu bende biliyorumda o yuzden nese yorumlar icin tskler iyi forumlar....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme