Şimdi Ara

İntel anakartlarda mikrofon problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Intel anakartlarda mikrofon çalıştıramıyorum. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..

Saygılar herkese

• microfonu taktınmı öncetaktıysan ses özelliklerinden seçenekler özellikler kısmına gel oradan microfonu sec tamam de.sonra microfon ayarının altında sessiz işaretini kaldır.microfonun bozuk değilse çalışır.microfonuda arkada pembe girişe tak
  • İşin garip tarafı ;

Ses özelliklerinde mikrofon sessizde işaretli hep. İşareti kaldıramıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahony007

Selamlar;
    Intel anakartlarda mikrofon çalıştıramıyorum. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..
    Saygılar herkese

anakart intel de olas aüzerinde AC97 vs bir ses kartı vardır. bu anakartın modeli ile alakalı degildir
    sanırım ses kartı driverinin dogru yüklemediginden olabilir.
    ayrıca şunu kontrol et. ses bağlantılarının üçünüde çıkış yaptıysan microfon kullanamazsın. kayıt yapacagında çıkışı sterioya cevir
  • Yok sadece ses çıkışına kulaklık bağlı o kadar. Yani standart şekliyle kullanıyorum. Ama dediğim gibi nedense mikrofonu ve ses özelliklerinde mikrofonun ayarlarını kullanamıyorum.

Bir internet cafede bu bilgisayarlar ;

10 tanesi intel anakartlı, geri kalanı Gigabyte anakartlı. Sadece intel anakartlı makinalarda mikrofon çalışmıyor ( 10 tanenin hepsinde )
  • işaret pasifse doğru driver yüklü değildir, anakart modeliyle internette ara, doğru driveri bul ve yükle
  • benim sorunumda bu ya.çalışan mikrofonlar çalışmıyor.iki tane mikrofon denedim çalışmıyor.
  • S.aleyküm , arkadaşın dediği gibi kardeş, 10 tanede taksan çalışmaz, doğru veya eksik driver yüklemişsiniz,

İntelin boardlarıyla bi alakası yok,www.intel.com <<<< buraya bakıp gerekli sürücüyü bulabilirsiniiz. Hayırlı günler
  • Ben de intel anakart kullanıyorum, intel-865 perl.. Sound max adlı bir programı var. Sound max digital integrated olarak görüyor ses kartı aygıtını. Doğru sürücü ve program yüklüyse, sound max programı sihirbazından hoparlör ve mikrofonu ayarlayabiliyorsun. Öncelikle ses kartı sürücüsünün doğru olup olmadığını kontrol et..
  • saolun arkadaşlar. Yarın bi deniycem. Bilgi veririm sizlere
  • arkadaşlar bende intel kullanıyorum ama mikrofon ayarlarını bi türlü beceremedim. sesi kaydedemiyorum pcyi aldığım yere götürdüm yaptılar nasıl yaptıklarını sorunca sölemediler geçen gün format attım gitt o ses ayarları hep oraya gitmeyede üşeniyorum bilen biri anlatırsa çok iyi olur şimdiden teşekkürler
  • bendede intel 945 var. onboard ses kartı anakart üzerinde.
    arka taraftaki ses girişleri çalışıyor ön taraftaki alternatif kulaklık-mikrofon girişleri çalışmıyor.

bununla ilgili birşey yapılabilirmi? düzelirmi acaba bu sorun. gece fln film izliyom.arkadan uzanmıyo kulaklıkta.öne takmam lazım. hallolabilecek bir sorunmu. en azından ben yapabilirmiym?
  • Abi benim dediğin sorun wardı ön kulaklıklar çalışmıyordu AM2 benim de anakartım.Bios ayarlarında front audio type HD audio seçiliydi onu AC97 olarak değiştirince düzeldi.Sende Biostan biraz kurcala.
  • eyw. kanka. ondan deil. anakart üzerine takınca girişleri hoparlörü kapıyo çıkarınca hoparlör çalışıyo. birbirinin elektrigini kesiyolar gibi bişey sanırsam
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahony007

saolun arkadaşlar. Yarın bi deniycem. Bilgi veririm sizlere

bilgi vermeye kalmadan yemiş heralde
  • arkadaşlar soundmax vista problemi çözdüm kendi yapımım alıntı felan değil buyrun indirin ve fotoğrafları takip edin

http://rapid+share.com/files/140815789/soundmax__oezuem_korty.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korty06 -- 31 Ağustos 2008; 23:49:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.