5060 8 GB 4060 gibi 300 dolar fiyatla çıkarsa dediğiniz gibi b580 için pek tehdit olusturmayacak gibi . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
INTEL ARC Serisi [ANA KONU] | [XeSS-TSMC6N-PCIE4] (16. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Hayırlısı olsun muhtemelen olmaz hocam (cs lol gibi oyunlar hariç tabiki)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
World of tanks oynuyorum genelde, dun oldu sanirim ama bir driver update gelsin sonra bakacagim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
videocardz.com
MaxSun's Arc B580 GPU with two SSD slots has been pictured - VideoCardz.comhttps://videocardz.com/newz/maxsuns-arc-b580-gpu-with-two-ssd-slots-has-been-pictured
-
Birkaç siteye baktım. Türkiye'de de bazı yerlerde b580 stokları bitmiş. Kart gercekten satılıyor.
Not: İncehesap'da stoklar tükenmiş. Sinerji ve İtopya'da hala var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 19 Aralık 2024; 23:23:25 >
hocam sinerjide 17 tane itopyada 15 tane incehesapta 105 tane var
-
-
Arkadaşlar sistem topladım ekran kartı kaldı, şimdilik gpu grafik kartı ile iadere ediyorum işlemci ryzen 7 7700 ekran kartı olarak rtx 4070 düşünüyordum ancak ekran kartına 27k vermek pek mantıklı gelmiyor , zaten pek oyun oynamıyorum 7700 işlemcili sisteme intel arc b580 ekran kartı düşük kalırmı monitör 1080p zaten ayrıca kartı kullanıp deneyen oldumu sessizlik benim için önemli kart sessiz çalışıyormu
-
İhtiyacınızı görüp görmeyeceğini siz bilirsiniz, 1080p için fazlasıyla yeterli, 4060'dan performanslı. Performans noktasında karar sizin lakin sessizlik konusunda; Intel referans model a750 kullandığım en sessiz kartlardan birisiydi. Hatta Intel otomatik fan profili sürekli sessiz kalmasına ayarlanmış gibiydi. B580 için de inceleyen hiçbir editör ses yapıyor demedi, ben duymadım. Satın alıp kullanmış birileri varsa bilgi verirler umarım. Tek önerim sessizlik öncelikse sparkle olanına denk gelirseniz uzak durun, onun da tam tersine ses ve sıcaklıkla ilgili dertleri vardı önceki nesilde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impheatus -- 21 Aralık 2024; 22:20:59 > -
çok teşekkürler
-
Ara sıra oyun oynuyorsunız ve monitör 1080p ise bence ekran kartına o kadar para vermek pek mantıklı değil.
B580 iyi bir seçim olacaktır fakat Piyasa fiyatlarını iyi kontrol etmenizi öneririm. Sinerjide 11.100 liraya satılıyor. Biz 10 bin tlden piyasaya girmesini beklerken biraz yüksek fiyattan girdi . Sakin 12 , 13 bin lira gibi paralar vermeyin.
Nitekim bu kartın esprisi uygun fiyatlı olması.
Intel'in avantajı uygun fiyatlı, yeterli Vram'e sahip ve güncel bir kart olmasindan geliyor . Birde RT konusunda da fena değil. Ancak sürücü konusunda ufak tefek sorunlar yaşayabilirsiniz buda aklınızda bulunsun .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 22 Aralık 2024; 3:34:57 >
B580 eğer A750 kadar ucuz olmazsa bir manası olmayacak benim için. Hali hazırda RX6600 kullanıyorum zaten, her türlü fiyatının düşmesini beklerim. Düşmezse de daha üst seçeneklere yönelirim.
-
1080p için Rx 6600'den B580'e geçmeye değmez. 1440p monitöre geçeceksiniz B580i 10k fiyata yakalarsanız değer.
B580 asla A750 seviyesine inmez. A750 6800 liraya falan satılıyor FP açısından mükemmel bir seviyede ama bunun nedeni Intel A serisi kartlarını felaket derecede kötü fiyatlandırma, kötü performans ve muazzam sürücü sorunlarıyla çıkmış olmasından kaynaklanıyor.
Intel sonradan A750'yi baya toparladı sürücü güncellemeleri ile , performansını baya düzeltti ama bir kez is işten geçmişti.
B580 ise A750nin aksine çok daha olumlu bir çıkış yaptı ve oyuncular tarafından tutulmuş gibi görünüyor yani A750 gibi ölü fiyatına satılacağı hiç düşünmüyorum.
Bütçesi çok kısıtlı olan arkadaşlar B570 10 GB modelini beklemeli .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 22 Aralık 2024; 3:57:34 >
B580 gerçekten efsane bir kart olmuş 2k'da kart akıyor. Fiyat düşer diye beklemeyin bence aksine yükselir.
-
Periah hocama katılıyorum, rx 6600'den B580'e geçmek harcanan para-fayda durumunda pek tavsiye edeceğim bir şey değil. 10 yıl önce dünya genelinde bir görüş oturmuştu; ekran kartı yükseltmek için minimum %40 performans farkı olmalı diye, bence de hala geçerli.
-
ince hesap fiyatı arttırmış...
Kendi çok satanlar listelerinde üçüncü sırada kart, fırsatı kaçırırlar mı hiç...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impheatus -- 22 Aralık 2024; 19:37:47 > -
sinerjide fiyat aynı bence yükselmeden alın oda yarın yükseltir yapacak bir şey yok
www.sinerji.gen.tr
Attention Required! | Cloudflarehttps://www.sinerji.gen.tr/intel-arc-b580-12gb-gddr6-192-bit-ekran-karti-p-53481?utm_campaign=akakce&v=1.42.7 -
Sinerji elindeki 20 kartı da satınca Incehesap fiyatı sinerji ile aynı fiyata düşürmüş :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X