Şimdi Ara

İntel Bay Trail-T Quad Core işlemcili mini cihazlar. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
18
Favori
19.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun iyi günlerinizde kullanmak nasip olsun,incelemeyi bekliyoruz
  • epoxy rıdvan E kullanıcısına yanıt
    Siparişi 16 Mart ta vermemiş miydiniz ?
    Ne çabuk gelmiş, gümrüğe takılmadı mı ? Ben gümrükte kalır endişesiyle siparişi veremedim.
  • Evet çok hızlı geldi (SingapurPost farkı herhalde), bu güne kadar AliExpress'ten 40 parçaya yakın ürün aldım hiçbiride gümrüğe takılmadı. Şans herhalde.
  • m_runo kullanıcısına yanıt
    Zaten 2 haftada geliyor ürün ama aliexpressteki saticilar gec veriyor ben buyincoinsten ne aldiysam kayitli kayitsiz posta 13 günü sekmedi hic

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gooogle96

Bu ürünler pek tutmadı galiba alan kullanan yok.

dolar düşerse alırım artık
  • Cambalkoncu kullanıcısına yanıt
    Buyincoins ten her seferinde 30 gün ve üzerinde ulaşıyor bana.
  • Bende hic 13 günü sekmedi enteresan bi durum belki stoksuz calistiklari urinlerden aldiysaniz ondan olmustur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cambalkoncu kullanıcısına yanıt
    Sorun onlarda değil zaten, ürünün kargolanma süresi normal, hatta paketin fotoğrafını da koyuyorlar sistemlerine.
    Ancak gerek İstanbul'daki Posta İşlem Merkezi gerekse bu bölgeye teslimat yapan şube ve postacı ile alakalı sanırım.
    Buyincoins, Ebay, Gearbest, vs.. hepsinde süre olarak bana ulaşması ortalama 1-1,5 ayı buluyor.
    İncelemeyi merakla bekliyorum.
    Freaktab forumda alıp inceleyen bir kullanıcı, Voyo PC ye kıyasla aşırı ısınmadığını yazmış.
    İşlemci nin jonksiyon sıcaklığının da 3735D de 3735F e göre 90 yerine 105 derece olması da bunda etkili olduğu söyleniyor.
    Ayrıca kasası da aluminyum gibi bir malzeme sanırım, onun da etkisi var deniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_runo -- 2 Nisan 2015; 16:41:31 >
  •  İntel Bay Trail-T Quad Core işlemcili mini cihazlar.

İntel Bay Trail-T Quad Core işlemcili mini cihazlar.

Devasa bilgisayar sistemlerini artık çok küçük donanımlar içinde bulabiliyoruz. Bunlar arasında mayıs ayında bir yenisi daha katılıyor, fakat bu defaki gerçekten çok küçük. Lucoms PC olarak anılan cihaz, yalnızca 11 santimetre uzunluğunda ve 46 gram. İçinde ise Windows 8.1'li bir bilgisayar bulunduruyor.

Güney Kore'de ortaya çıkan Lucoms PC, mayıs ayında tüketicilere sunulacak. 11 cm'lik boyuyla içinde Intel işlemci bulunduran ve Windows 8.1'le çalışma imkanı tanıyan bu küçük cihaz, HDMI'la televizyonunuza bağlanıyor, üzerinde ayrıca tam boyutlu bir USB ve mini USB bulunduruyor. 16 GB ile 32 GB kapasite seçeneklerine sahip olan ve öte yandan microSD kart slotu da sunan Lucoms PC, muhtemelen ülkemizde kendine yer bulmayacak. Ancak bu küçük cihazı ABD'de görmek mümkün olacak.

Not :http://www.chip.com.tr/haber/lucoms-ile-windows-cebe-geliyor_54689.html Alıntıdır.
    http://www.ibtimes.co.uk/windows-10-pc-stick-fits-your-pocket-microsoft-unveils-dongle-built-by-lucoms-daewoo-1492660

Esense Mini PC Stick D1: A colorful Windows PC-on-a-stick

The Esense Mini-PC Stick D1 is a computer-on-a-stick with an Intel Atom Bay Trail processor and up to 32GB of storage. It’s designed to run Windows 8.1 software, but like the upcoming Intel Compute Stick, I wouldn’t be surprised if it can also support GNU/Linux

http://liliputing.com/2015/01/esense-mini-pc-stick-d1-colorful-windows-pc-stick.html

Beelink’s USB 3.0 Pocket P2 stick computer now on sale

The Beelink Pocket P2 has 2GB of DDR3 RAM and 32GB of eMMC internal storage. Using a built-in micro SD reader, you can expand the internal memory to as much as 96GB.

The USB 3.0 port allows for a faster interface with a supposed transfer rate of around 3,200 Mbits per second or 3.2 Gbits per second with the ability to read and write data at the same time.

While nearly $300 seems pretty pricey for a stick PC, keep in mind that this model runs Windows 8.1, features a 1.33Ghz Quad Core Intel Atom Z3735F processor, and a USB 3.0 port for expansion, making it significantly faster than the average stick PC.

It supports Wi-Fi 802.11bgn and Bluetooth 4.0 connectivity. You can store files, like movies and music, or download applications, like Microsoft Office.

The stick has ports for HDMI, Micro SD, Micro USB, and USB 3.0 and the package includes a USB to Micro USB power cable, an HDMI extender cable, and an AC power adapter.

The Pocket P2 measures 10.8 x 3.9 x 1.1m. It’s small. Pocket small.

Mi Box Mini is the smallest TV box you’ve ever seen ($33 in China)

23 Inch All-in-One Desktop/Stick PC Bundle - Hannspree Micro PC (SNNPDI1B) with HannsG Touchscreen Monitor (HT231HPB)

http://www.stickpcstore.com/stick-pcs/23-inch-all-in-one-stick-pc-bundle-hannspree-quad-core-micro-pc-snnpdi1b-hannsg-touchscreen-monitor-ht231hpb-with-keyboard-mouse.html

http://liliputing.com/2015/01/windows-pc-stick-touchscreen-monitor-one-desktop-pc.html

Asus VivoMini is a $149 barebones PC

Each model features 4 USB 3.0 ports, HDMI and DisplayPort, and Ethernet jacks. There are full and half-sized PCIe card slots inside the case and an m.SATA connector for storage and wireless cards. The system supports up to 16GB of RAM and has 2 SODIMM slots.

• Hayırlısı ile başladım. Öncelikle işletim sistemi ingilizce. 2 adet 2 tb WD hdd lerin ikisinide görmedi. Youtube videoları güzel.
     İntel Bay Trail-T Quad Core işlemcili mini cihazlar. İntel Bay Trail-T Quad Core işlemcili mini cihazlar. İntel Bay Trail-T Quad Core işlemcili mini cihazlar.

• Sistem bilgisi
  • Türkçe dil paketi yüklemeye çalışıyorum inşallah sorun olmaz.
    Olmaması gerekiyor biraz bekletebilir ama yüklenir,stabilite hız nasıl
  • Hız olayı iyi programlar arası geçiş hızlı şimdilik herhangibir takılma olmadı. Türkçe dil paketini kurdum şu an gayet güzel. video konusunda ; VLC Player m2ts formatlı 1080p 3 dakikalık videoyu kesik kesik oynattı, XMBC kodi yükledim, full hd 1080p filmleri sorunsuz ve akıcı bir şekilde oynattı. Birtek sorun şu an kodi'nin ara yüzünü Türkçe yaptıktan sonra hata vermeye başladı, kaldırıp yeniden yükleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epoxy rıdvan -- 3 Nisan 2015; 9:52:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: epoxy rıdvan

Hız olayı iyi programlar arası geçiş hızlı şimdilik herhangibir takılma olmadı. Türkçe dil paketini kurdum şu an gayet güzel. video konusunda ; VLC Player m2ts formatlı 1080p 3 dakikalık videoyu kesik kesik oynattı, XMBC kodi yükledim, full hd 1080p filmleri sorunsuz ve akıcı bir şekilde oynattı. Birtek sorun şu an kodi'nin ara yüzünü Türkçe yaptıktan sonra hata vermeye başladı, kaldırıp yeniden yükleyeceğim.

İnternetteki sitelrden film izleme nasıl denermisin ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hddler 2.5 mi yoksa 3.5' miydi .?
  • Televizyona hdmi ile baglayip sopcast aracigiliyla 1080p ve 50fps yada herhangi bir kalitedeki canli mac performansini merak ediyorum acikcasi.Suan online film sitelerinden 720p yada 1080p filmleri sorunsuz izleyebiliyorum lakin bir türlü telefondan sopcasttaki canli mac yayinlarini izleyemedim chromecast ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: yabanci_ch

Televizyona hdmi ile baglayip sopcast aracigiliyla 1080p ve 50fps yada herhangi bir kalitedeki canli mac performansini merak ediyorum acikcasi.Suan online film sitelerinden 720p yada 1080p filmleri sorunsuz izleyebiliyorum lakin bir türlü telefondan sopcasttaki canli mac yayinlarini izleyemedim chromecast ile

Minix Neo Z64 android alıp, windows 8.1 pro yükledim ve bu şekilde kullanıyorum. Sopcast denemedim ama simple tv üzerinden iptv sorunsuz izleniyor. Digiturk play 1200K, 720pizle.com ve Youtube 1080p sıkıntısız.. Kodi ile izlediğim 4K ve 1080p filmlerde de gayet akıcı iyi bir performans aldım. Logitech PS3 mediaboard klavye-mouse ile BT bağlanarak kullanıyorum. Ben almayı düşünenlere gönül rahatlığıyla öneririm.
    Syg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasangul -- 11 Nisan 2015; 11:28:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler bir şey dikkatimi çekiyor by miniPC deki yüklü W8 ler normal Lisanslımıdır?? ya da tam esprisi nedir W8 in?

sanırım bu meretler yakında MediaPlayer kutularının yerinemi geçecektir?

şahsen benim Desktop PC den tek yaptığım;nete girmek-dolaşmak/netten video içeriklerini izlemek/beğendiğim içerikleri HDD ye kaydetmek+USB-Ext.HDD ye kayıt etmek
    ve Player olarak kullanmak>panele veriyorum görüntüyü;PC den bu yazdıklarım dışın da başka hiç bir şey yapmıyorum!

MP cihazlarından bıktım gari,6 tane aldım hepsini şutladım

Gördüğüm kadarıyla bu bit kadar cihazlar bana uyarsa valla tadından yenmez,zira Desktop toplıyayım diyorum bir çuval para iyi bir sistem
    Notebook larda aynen öyle ve benim yapacaklarımı yukarıda yazdım,haybeye bir sürü para vermek istemiyorum artık PC ye!

ne dersiniz sizler? ve sanırım bu iş yeni trend olmaya başladı ve elini sallasan yakında bunlara değecektir hangi marka veya nasıl bir config.v.s olmalı??
    fiyatı da gördüğüm kadarıyla ucuz alayım bir tane deneyeyim diyorum

++

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.