Şimdi Ara

İntel Bay Trail-T Quad Core işlemcili mini cihazlar. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
18
Favori
19.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mz2403

acaba meegopad t01 ürününü tamir edebilecek bir servis var mıdır?

Cihazdaki sıkıntı nedir ?
  • caprice C kullanıcısına yanıt
    cihazı açmaya çalıştığımda mavi ışığı yanıyor. birkaç saniye sonra sönüyor, ama cihaz açılmıyor
  • Bu ürünler pek tutmadı galiba alan kullanan yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• herkese merhaba!

Elimdeki 2 cihazdan birini satmak istiyorum.Ürünler sadece test amaçlı kullanılmıştır. Kutularıyla birlikte gönderilecektir.

1- Pipo x7 siyah (maliyeti ve satış fiyatı 115 usd)) windows aktive edilmiş olarak geldi

2- MeLE PCG03 (maliyeti ve satış fiyatı 150 usd-- windows trial olarak kurulmuş olarak geldi.

pm ile ulaşabilirsiniz.
  • Arkadaşlar, yedi yıllık bir masaüstü PC'im var ve bundan sonraki dönemde kendisini torrent yükleme/indirme, dosya depolama için kullanmayı düşünüyordum.
    Bilgisayarın bir hafta kesintisiz açık kalma durumu olabilir. Bu yüzden, acaba o sistemi elden çıkarıp üzerine biraz ekleme yapıp ASUS'un VivoPC modellerini mi düşünsem? Sizce mantıklı olur mu? Monitör, klavye ve fare sorunum yok.

Bu, yukarıda belirttiklerimi rahatlıkla Mini PC'de de yapabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonofrhye -- 13 Mart 2015; 3:28:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonofrhye

Arkadaşlar, yedi yıllık bir masaüstü PC'im var ve bundan sonraki dönemde kendisini torrent yükleme/indirme, dosya depolama için kullanmayı düşünüyordum.
    Bilgisayarın bir hafta kesintisiz açık kalma durumu olabilir. Bu yüzden, acaba o sistemi elden çıkarıp üzerine biraz ekleme yapıp ASUS'un VivoPC modellerini mi düşünsem? Sizce mantıklı olur mu? Monitör, klavye ve fare sorunum yok.

Bu, yukarıda belirttiklerimi rahatlıkla Mini PC'de de yapabilir miyim?

ben tablette yaptııma göre tabiki yaparsın + daha az enerji tüketerek.
    ama win10 lu modelleri yada yeni atom işlemcileri bekleme taraftarıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 13 Mart 2015; 11:25:13 >

• Cevabınız için teşekkür ederim

Bu son bahsettiğinizle ilgili bir fikrim yok; ama böyle bir durumda, benim baktığım modellerin fiyatları düşer ve bu benim işime gelir açıkçası. Windows 10 ve Atom işlemcilileri beklemek mantıklı ama; ''para, para, para...''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonofrhye -- 13 Mart 2015; 13:03:22 >
  • Bu yüz dolarlık cihazlardan bir tane alıp lcd monitöre bağlasak klavye mouse ekleyip pc olarak kullanılmaz mı?
    Sonuçta full hd de kasma yapmıyorsa iyidir tek sıkıntı düşük hdd Onuda harici hd çözer lakin bu mini kutuların içindeki ses çıkışı nasıl acaba yada anakartta ses çıkışı varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 1 aydır bu tarz cihazları inceliyorum, benimde tek isteğim 1080p'leri VLC vb. programlar ile takılmadan oynatması ama gördüğüm kadarı ile biraz sıkıntılı. Ancak Kodi ile bu işi becerebiliyormuş, bende sadec ona bağımlı kalma istemiyorum açıkcası.
    voyo minipc video playback
  • quote:

Orijinalden alıntı: epoxy rıdvan

Son 1 aydır bu tarz cihazları inceliyorum, benimde tek isteğim 1080p'leri VLC vb. programlar ile takılmadan oynatması ama gördüğüm kadarı ile biraz sıkıntılı. Ancak Kodi ile bu işi becerebiliyormuş, bende sadec ona bağımlı kalma istemiyorum açıkcası.
    voyo minipc video playback

8" Voyo Mini PC yi TV nin arkasına sabitledim. Pot player ile veya kaliteli başka player ile açamayacağı 1080p vidyo yok. Çok yüksek bitrate filmlerde ne yapar bilmiyorum. 7GB lık 1080p de sıkıntı görmedim. Online 1080p lerde de akıcı çalışıyor.

İki android TV stick ve bir tv-box var. Nasıl işkence çekmişim windows a geçince daha iyi anladım. Android şu aşamada asla windows ile kıyaslanamaz, dengi değil.

2GB RAM ve 32GB SSD den altına düşünmeyin. Mümkünse bunları boykot edelim Türkiye piyasasından yok olsunlar.

• Selam arkadaşlar, bugün AliExpress'ten 1 Adet Ainol Mini PC Siparişi vermiş bulunmaktayım, tahminen gelmesi 1 ayı bulur. Ürün elime geçince inceleyip görüşlerimi burada paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: epoxy rıdvan

Selam arkadaşlar, bugün AliExpress'ten 1 Adet Ainol Mini PC Siparişi vermiş bulunmaktayım, tahminen gelmesi 1 ayı bulur. Ürün elime geçince inceleyip görüşlerimi burada paylaşırım.

Sabırsızlıkla bekliyoruz.

• Rikomagic MK35 Mini PC Windows

İntel Bay Trail-T Quad Core işlemcili mini cihazlar. İntel Bay Trail-T Quad Core işlemcili mini cihazlar.

• En ucuzlardan tavsiye verebilecek var mi

Ucuz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Geekbuying'den Minix Neo Z64 android versiyon sipariş ettim. Aynı donanıma sahip Windows versiyonu 30 USD pahalıydı ve elimdeki legal lisansla bir şekilde kendim yüklerim diye düşünmüştüm. Aynen düşündüğüm gibi ürün henüz buraya varmadan Freaktab forumda (http://www.freaktab.com/showthread.php?24050-Minix-Neo-Z64A-to-Z64W-and-reverse ) her 2 versiyondan diğerine giriş için gerekli bios ve proğramlar yayınlandı. Ürün 6 Martta kargolandı, hayırlısıyla haftaya gelmesini bekliyorum. Elime ulaştığında önce windows yükleyip incelemesini paylaşırım. İyi forumlar.

• meegopad t01 almak isteyen varsa focalprice da kargo dahil 89.90 dolara .yalnız 6 saat kadar vaktiniz var indirimli almaya .Bence gayet uygun.

http://www.focalprice.com/EH0476W/MEEGOPAD_T01_Quad_Core_Windows_8_Mini_PC_TV_Dongle_2G_32G_WiFi_BT_US_Plug_White.html
  • İşte Google'ın yeni mini bilgisayarı: Chromebit!

Bir USB cihazı düşünün... Kalem kadar boyu var ve bağlandığı her ekranı bilgisayara çevirebiliyor. İşte bin liralık bilgisayarlara ihtiyacı ortadan kaldıran Google'ın 250 liralık 'devrim' sayılabilecek o teknolojisi...

Bir bilgisayar USB bellek boyutlarında bir tasarıma sığar mı? Google’a bakılırsa evet, sığar. Chrome ailesinin yeni üyesi Chromebit, tüm televizyon ve monitörleri Chrome işletim sistemiyle çalışan bilgisayara dönüştürüyor.

Boyutuyla adının hakkını veren mini bilgisayar, USB bellek görünümüyle dikkat çekiyor. Ancak Chromebit’i televizyona taktığımızda müzik veya fotoğraf dosyalarından çok daha fazlasıyla karşılaşıyoruz. Bir klavye ve faremiz de varsa HDMI bağlantısı bulunan her ekranı bilgisayara dönüştürmek mümkün.

Chromebit’in teknik özelliklerine gelecek olursak; 4 çekirdekli Rockchip 3288 ARCM Cortex-A17 işlemciden güç alan bilgisayar, ARM Mali 760 grafik işlemci, 2 GB RAM, 16 GB hafıza, USB 2.0 girişi, Wi-Fi 802.11 ve Bluetooth 4.0 bağlantı özelliklerine sahip. Bu mütevazı özellikler için yurt dışında talep edilen fiyat ise yalnızca 100 dolar yani yaklaşık 250 TL. Google ve Asus ortak yapımı olan Chromebit, yaz aylarında piyasadaki yerini alacak.

http://gizmodo.com/googles-chromebit-turns-any-tv-into-a-chrome-pc-for-und-1694793903

• İşletim sistemi nedir? Androidse gg...
  • Benim cihaz az önce geldi, detaylı incelemeyi akşam saat: 22.00'dan sonra yapıp görüşlerimi buradan paylaşırım.
     İntel Bay Trail-T Quad Core işlemcili mini cihazlar.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.