Şimdi Ara

INTEL'ciyim AMD almalı mıyım? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vay be e 8400 ve ddr 2 kullananın render programları kullanmamasını gerektiğini de ilk defa duyuyorum o zaman 2000 -2005 arasında bizim kullandığımız işlemcilerde nasıl render aldık acaba ? Bir arkadaş söylemişti gelecekten bir kapsül içinde i5 fx 8*** serisi gönderdiler diye sanırım haklıymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

vay be e 8400 ve ddr 2 kullananın render programları kullanmamasını gerektiğini de ilk defa duyuyorum o zaman 2000 -2005 arasında bizim kullandığımız işlemcilerde nasıl render aldık acaba ? Bir arkadaş söylemişti gelecekten bir kapsül içinde i5 fx 8*** serisi gönderdiler diye sanırım haklıymış

tabi adam q6xxx ,q9xxx serisi varken gitmiş e8400 ile render yapıyor.
    sırf yazmak için yazıyorsun
    ayrıca orada sadece bana cevap yazmak için işine gelen şekilde anlamışsssın bir daha okumanı tavsiye ederim
    ''gelecekten bir kapsül içinde i5 fx 8*** serisi gönderdiler '' diyen arkadaşında seni yemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 24 Aralık 2012; 11:12:31 >

• q6600 serisi hariç o da belli bir süre fiyat olarak ucuzdu ucuz dediysem profosyonel olarak iş yapanlar için değmeyecek fiyattı bu arkadaş ne için almış bir konuyu bakalım.Okumadan kaba etinden sallayıp kendini rezil etmek diye buna denir.Diğer bir durum olarak e8*** serisi çıktığında render programları iki çerkidek ve üstü optimizasyonda iyi değillerdi ve programların multithread için optimizasyonu 1 yıl sonra geldi .Bu arada e8*** serisi kullanıp overclock ile beraber render programı kullanan intel Q serisi kadar performans alıyordu.Bunu sen ve senin gibi bilgi eksikliği ile doğru yazdığını zannedenler için yazıyorum sizi kaale alıp muhattap olmak için değil gerçekten ihtiyacı olup kılı kırk yararak işlemci ve sistem seçenler için yazıyorum.

Mesajlarınızda ki bilgi eksikliğine bakarsak tavsiyem biraz yabancı dil öğrenip yurtdışındaki teorik ve pratik bilgileri bakarak kendinizi yanlış bilgilerden kurtararak insanlara yardımcı olan bilgileri öğrenmeniz.

Mesajındaki eki gördüm : 16 yaşındaki çocuğu karşıma muhattap almış yazıyormuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 24 Aralık 2012; 11:15:56 >

• hiç intelden şaşmadım memnunum
  • Açık soyliyim okumadım ama amdden intele geçen biri olarak kesin intel diyorum. İntel al kafam rahat etsin. İ52500k bi msi Z77a g43 kullanıyorum 2500k yi 4.6 ghz e kadar çıkardım. Bide benim 2500 k çok takoz bi işlemci. Dahada olurda benim ramler xmp destekli değil xmp destekli ram alıp üstünü deniyicem. Herneyse anakart olarak asrock z77 pro3 veya asrock z77 extreme4 tavsiye ederim. Özellikle extreme4 u. Asus p8z77v pro ya kafa tutuyor 300 liralık fiyatıyla. 3570k ile on numara işini gorur. Amd alınmaz ekran kartlarına laf etmem hele 350 liralık 7850 nin performansı göz ardı edilemez. Ekran kartını amd alabilirsin para sıkıntın yoksa. Ama işlemci intel....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çıkmış hiçbir amd, i5 3570kya yaklaşamayacağı için 3570 al, gelecekte i7 ivylere falan da güncellersin çok çok uzun süre takılırsın. gidip amdye ucuz diye para verip oc yaparak i5 3570kya yaklaştırmaya çalışırsan zaten o aradaki fark elektrik parası olarak sana dönecek. bulmuşun 22 nm, aşırı az tdpli işlemci aban.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

q6600 serisi hariç o da belli bir süre fiyat olarak ucuzdu ucuz dediysem profosyonel olarak iş yapanlar için değmeyecek fiyattı bu arkadaş ne için almış bir konuyu bakalım.Okumadan kaba etinden sallayıp kendini rezil etmek diye buna denir.Diğer bir durum olarak e8*** serisi çıktığında render programları iki çerkidek ve üstü optimizasyonda iyi değillerdi ve programların multithread için optimizasyonu 1 yıl sonra geldi .Bu arada e8*** serisi kullanıp overclock ile beraber render programı kullanan intel Q serisi kadar performans alıyordu.Bunu sen ve senin gibi bilgi eksikliği ile doğru yazdığını zannedenler için yazıyorum sizi kaale alıp muhattap olmak için değil gerçekten ihtiyacı olup kılı kırk yararak işlemci ve sistem seçenler için yazıyorum.

Mesajlarınızda ki bilgi eksikliğine bakarsak tavsiyem biraz yabancı dil öğrenip yurtdışındaki teorik ve pratik bilgileri bakarak kendinizi yanlış bilgilerden kurtararak insanlara yardımcı olan bilgileri öğrenmeniz.

Mesajındaki eki gördüm : 16 yaşındaki çocuğu karşıma muhattap almış yazıyormuşum

sen boş bir insansın farkındasın değil mi ?
    neyse çok vaktimi aldın sana laf anlatmaya çalışmayacağım
    bilgini ilerletmek istersen cebine koyarsın paranı gelirsin öğretirim
    yaşım 35 IT yöneticisiyim senin gibi gerçek hayatta iş yaparken karşımda eli titreyecek ve birşey bilmediği halde bildiğini zanneden insanlara laf anlatmak gereksiz.
    dediğim gibi cebine para koyarsan birisi vasıtasıyla mesajla ulaş sana özel ders ayarlarım seni biraz geliştiririz.
    şimdilik seni blokluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 24 Aralık 2012; 12:25:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cobi

o zaman bende şöyle diyeyim kaç yıl önce hd 5770 alırken ikincisi alıp crossfire yaparım diyordum ilk çıktığında hd 5770 ile hd 5870 arasında fiyat olarak
    uçurum vardı sonra daha onu kullanırken fiyatlar düştü hd 5870 alınabilir hale geldi hd 5770 crossfire'ın anlamı kalmadı.
    sonra hd 6870 aldım bir ara dedim crossfire yaparım o zamanda gtx 580 uçuk fiyatlardaydı sonra gtx 580 ucuzladı hd 6870 crossfire yapmanın anlamı kalmadı.
    AMD nin yol haritasına göre konuşursak bu yeni nesilde %15 civarı güç artışı ve verimlilik sağlandı.sonraki nesilde de aynı oranda bir artış hesaplanıyor.
    mevcut fx işlemcilerin bazı yerlerde i5 leri geçmeyi bıraktım i3 lere geçildikleri yerler var bu da demektir ki i5 2500 K ,i5 3570K,i72600K,i7 3770K gibi işlemciler varken daha
    AMD bunları geçemezken mevcut platformda ; 4.5 ghz'e çıkabilen i7 2600K ,i7 3770K gibi bir işlemciyi geçebilen bir AMD işlemci çıkması uzun sürebilir.

hop diyelim burada 4.5 Ghz'ye 8320 de 8350 de stok fan ile sorunsuz çıkılır... stok halde de oc li halde de rednerde geçilmez dediğin işlemciler itina ile de geçilir. su sğoutması ile 5.0 kullananlar var 8350 yi. 990fx cipset ile.

INTEL'ciyim AMD almalı mıyım?

veriler aşağıdaki konuda testi yapan arkaşaların gönderdiği değerler 8350 sadece benim yaptığım testlerde elde edilenler.

http://forum.donanimhaber.com/m_68398744/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68398744

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnTEC -- 24 Aralık 2012; 12:57:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OnTEC

quote:

o zaman bende şöyle diyeyim kaç yıl önce hd 5770 alırken ikincisi alıp crossfire yaparım diyordum ilk çıktığında hd 5770 ile hd 5870 arasında fiyat olarak
    uçurum vardı sonra daha onu kullanırken fiyatlar düştü hd 5870 alınabilir hale geldi hd 5770 crossfire'ın anlamı kalmadı.
    sonra hd 6870 aldım bir ara dedim crossfire yaparım o zamanda gtx 580 uçuk fiyatlardaydı sonra gtx 580 ucuzladı hd 6870 crossfire yapmanın anlamı kalmadı.
    AMD nin yol haritasına göre konuşursak bu yeni nesilde %15 civarı güç artışı ve verimlilik sağlandı.sonraki nesilde de aynı oranda bir artış hesaplanıyor.
    mevcut fx işlemcilerin bazı yerlerde i5 leri geçmeyi bıraktım i3 lere geçildikleri yerler var bu da demektir ki i5 2500 K ,i5 3570K,i72600K,i7 3770K gibi işlemciler varken daha
    AMD bunları geçemezken mevcut platformda ; 4.5 ghz'e çıkabilen i7 2600K ,i7 3770K gibi bir işlemciyi geçebilen bir AMD işlemci çıkması uzun sürebilir.

hop diyelim burada 4.5 Ghz'ye 8320 de 8350 de stok fan ile sorunsuz çıkılır... stok halde de oc li halde de rednerde geçilmez dediğin işlemciler itina ile de geçilir.

INTEL'ciyim AMD almalı mıyım?

tamam hop diyelim de hocam konudaki arkadaş render alıyorum felan dememiş ki zaten bende 3d felan o işlerden çok anlamam
    ben kendi açımdan oyun vb işlerde sunucu tarafında genel olarak intel daha iyi dedim bazı kişiler ısrarla amd'nin 3d render gücünden felan bahsedilip duruyor.
    sanallaştırma teknolojisi olsun , server tarafındaki stabilite olsun ev kullanıcısı için oyun performansı olsun benim kriterlerim bunlar.
    farcry3 oynarken düşük performans gösteren veya bf3 de i3 gibi işlemciler ile ancak başedebilen bir işlemci benim ilgi alanımda değil.
    ha siz alırsınız uygun fiyata oc da yaparsınız render'ınızı alırsınız o ayrı konu.
    yani ısrarla render üzerinden gitmeye gerek yok sizin için render önemlidir benim için oyun vs vs bu liste uzar gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 24 Aralık 2012; 13:04:58 >

• quote:

tamam hop diyelim de hocam konudaki arkadaş render alıyorum felan dememiş ki zaten bende 3d felan o işlerden çok anlamam
    ben kendi açımdan oyun vb işlerde sunucu tarafında genel olarak intel daha iyi dedim bazı kişiler ısrarla amd'nin 3d render gücünden felan bahsedilip duruyor.
    sanallaştırma teknolojisi olsun , server tarafındaki stabilite olsun ev kullanıcısı için oyun performansı olsun benim kriterlerim bunlar.

söylediğiniz işlemlerde Türkiyede Opteron neredeyse olmadığından durumu bilemiyoruz ama zaten server toplayacaksak paşa paşa intel modüler server alır otururum. yada abartı render için xeon 24 lük work station yada mac pro alırım ( fiyatına göre ;) )
    oyun derseniz aslında tüm testlere bakınca oyunların kendileri ile alakalı tuturasız neticeler yani birinde bakıyorsun 6100 çok iyi birinde i3 hepsini geçiyor bir bakıyorsun i5 i7 nin 2500 Tl lik işlemcisi ile aynı performansta..

netice olarak bakarsak i5 lik bütçesi varsa 8350 çok kuvetli bir alternatif i5 in doğasu gereği ht yapmadığından özellikle win8 ile daha da artacak 6 ve 8 core optimize oyunların çoğalması ile ile ileriye dönük olarak i5i iyi bir alternatif görmüyorum evet günün şartlarında oyunda i5 önde ama salt cpu işi yapınca 3770 le denk düşen bir işlemcinin performansının daha uzun vadede efektif kalacağını düşünüyorum.

diğer arkadaşların abuk önerileri ne cevap olarak

arkadaş intel ya da Amd al çok bir fark olmayacak ama mutlaka yanında 2 ekmek al 6 lı yumurta al eve gidince aç kalma kırar yersin, eve doğal gaz bağlat sıcak olur ama sıcak yerdeysen klima daha verimli ( 900 watt) gelirken ayran al olmadı kola da al ( kola uzun vadede daha dayanıklı ), paran varsa porche al ama yoksa hacı murata bin hacı murat daha az yakar ehir içinde hız limitleri aynı :P

• quote:

Orijinalden alıntı: senol2985

quote:

yaşım 35 IT yöneticisiyim senin gibi gerçek hayatta iş yaparken karşımda eli titreyecek ve birşey bilmediği halde bildiğini zanneden insanlara laf anlatmak gereksiz.
    dediğim gibi cebine para koyarsan birisi vasıtasıyla mesajla ulaş sana özel ders ayarlarım seni biraz geliştiririz.

Bobi Sen bişeyler ögretecek kadar ilerlemişşen Vay o Ülkenin haline

şenol ,böle yazma,hoş değil.

benim için ne kadan güzel espirili laflar buluyordun halbusem.İlk işlemciyi bulan benmişim gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 24 Aralık 2012; 13:13:33 >

• quote:

quote:

söylediğiniz işlemlerde Türkiyede Opteron neredeyse olmadığından durumu bilemiyoruz ama zaten server toplayacaksak paşa paşa intel modüler server alır otururum. yada abartı render için xeon 24 lük work station yada mac pro alırım ( fiyatına göre ;) )
    oyun derseniz aslında tüm testlere bakınca oyunların kendileri ile alakalı tuturasız neticeler yani birinde bakıyorsun 6100 çok iyi birinde i3 hepsini geçiyor bir bakıyorsun i5 i7 nin 2500 Tl lik işlemcisi ile aynı performansta..

netice olarak bakarsak i5 lik bütçesi varsa 8350 çok kuvetli bir alternatif i5 in doğasu gereği ht yapmadığından özellikle win8 ile daha da artacak 6 ve 8 core optimize oyunların çoğalması ile ile ileriye dönük olarak i5i iyi bir alternatif görmüyorum evet günün şartlarında oyunda i5 önde ama salt cpu işi yapınca 3770 le denk düşen bir işlemcinin performansının daha uzun vadede efektif kalacağını düşünüyorum.

diğer arkadaşların abuk önerileri ne cevap olarak

arkadaş intel ya da Amd al çok bir fark olmayacak ama mutlaka yanında 2 ekmek al 6 lı yumurta al eve gidince aç kalma kırar yersin, eve doğal gaz bağlat sıcak olur ama sıcak yerdeysen klima daha verimli ( 900 watt) gelirken ayran al olmadı kola da al ( kola uzun vadede daha dayanıklı ), paran varsa porche al ama yoksa hacı murata bin hacı murat daha az yakar ehir içinde hız limitleri aynı :P

tamam işte sizdeki farklı bakış açısı saygı duyarım
    ama bazı kişiler sizin gibi değil art niyetli amaçları üzüm yemek değil.
    ondan bu konu buraya geldi yoksa herkesin ihtiyacı farklı olabilir ben şahsi görüşümü söyledim böyle bir hakkım var değilmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 24 Aralık 2012; 13:16:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

quote:

Orijinalden alıntı: senol2985

quote:

Bobi Sen bişeyler ögretecek kadar ilerlemişşen Vay o Ülkenin haline

şenol ,böle yazma,hoş değil.

benim için ne kadan güzel espirili laflar buluyordun halbusem.İlk işlemciyi bulan benmişim gibi.

boşver yazssın arkadaşı az çok bildiğim için şaşırmadım dün müslümanlıktan yahudilikten bahseden biri bugün hakeret ve aşağılama mesajı
    yazıyor ne olduğunu gösteriyor işte.

• quote:

ondan bu konu buraya geldi yoksa herkesin ihtiyacı farklı olabilir ben şahsi görüşümü söyledim böyle bir hakkım var değilmi ?

benim uyarım i7 2600ü geçemez 4.5 oc olmaz lafı içindi bilmiyor olabilirsiniz bilmek zorunda da değilsiniz, sadece bu eksik bilgiyi birisi görürü gerçek sanır ordada ondan sonra o eksik bilgiye kendi eksik bilgilerini katar sağda solda atar tutar diye :)

yoksa tabiki ben olaya farklı bir yerden siz farklı bir yerden bakarsınız bunda sıkıntı yok, yoksa ne bana ne de size satış pirimi veren yok amd ya da intel satıldı diye :)
  • quote:

quote:

benim uyarım i7 2600ü geçemez 4.5 oc olmaz lafı içindi bilmiyor olabilirsiniz bilmek zorunda da değilsiniz, sadece bu eksik bilgiyi birisi görürü gerçek sanır ordada ondan sonra o eksik bilgiye kendi eksik bilgilerini katar sağda solda atar tutar diye :)

yoksa tabiki ben olaya farklı bir yerden siz farklı bir yerden bakarsınız bunda sıkıntı yok, yoksa ne bana ne de size satış pirimi veren yok amd ya da intel satıldı diye :)

tamam işte eksikleri düzeltmek konuyu doğru yöne götürmek yanlış değil herkes kerşeyi bilemez tabiki
    benim lafım size değil zaten özellikle art niyetli olan birkaç kişi var malum teknik olarak değil de sokak ağızıyla iddia'laşıp üste çıkmaya
    çalışıyorlar.

• quote:

quote:

quote:

tamam işte eksikleri düzeltmek konuyu doğru yöne götürmek yanlış değil herkes kerşeyi bilemez tabiki
    benim lafım size değil zaten özellikle art niyetli olan birkaç kişi var malum teknik olarak değil de sokak ağızıyla iddia'laşıp üste çıkmaya
    çalışıyorlar.

genel sıkıntı o zaten bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyoruz, sonra bu fikir yanlış çıkıncı ha bn bir araştırayım demek yerine ohoo heryerde testler var baksana demeyi tercih ediyoruz.

testler nasıl ve ne şartlar altında yapılıyor bilmiyor o test sonucunda ortaya nasıl bir sonuç çıkıyor bilmiyor görmek istediği neyse onu görüp kalkıp laf çakıyor insanlar komik duruma düştüğünde ise saldırıyor ( lafım meclisten dışarı kimseyi kast etmiyorum ama forum genelinde böyle bir kitle var)

aynı testte i3 i7 den yüksek performans veriyor amd i5 ile yan yana geliyor ya da 300 tl lik işlemci 2500 tl lik işlemci ile aynı sonucu veriyor orda adam oturup düşünmüyor ki ya bu testten ne sonuç çıkar diye. bu testin anlamı arkadaş bu oyun i3 yada i5 optimized code içeriyor ondan alt sınıf işlemci en üst seviyedeki işlemciyi geçebiliyor ya da zaten oyun cpu da maksimum performansta çalışıyor i5 ile i7 de cpu %50 performans kullanarak o hıza çıkıyor var olan ekran kartı ile alabileceği maksimum fps o zaten.

ya da intel de kullanılan anakartın ekran kartı ile iletişim hızı amd için kullanılan anakartın iletişim hızından yüksek ekran kartını daha verimli kullanıyor. yada oyun sadece tek cpu da çalışıyor adamın umurunda değil.

geliyor cinebench tek cpu skorunu yazıyor altına yazıyor amd yi i3 ezdi diye ama cinebench nedir ne iş yapar neyi simüle eder simüle ettiği cinema 4d programında hangi gerzek 8 cpu yada 4+4ht varken tek cpu üzerinden render alır bunu mukayese edecek ne bilgisi ne de öngörüsü var.

kısacası bende 33 yaşındayım kardeş dilimizin ve sabrımızın yettiği yere kadar bilgi ve deneyimlerimizin yettiğince birşeyleri anlatmaya çalışıyoruz ister insanlar anlar mukayese eder kendi ihtiyçlarına göre sistem toplar ya da hiç fikri olmadan aa render de amd ii der autocad için amd ye tavsiye eder sağa sola sonra amd şöyle kötü böyle kötü diye atar tutar ya da oyunda i3 iyi diye i3 alır 6 ay sonra çıkan oyunu alır oyun motoru değişir sonra i3 e söver inteli yerin dibine sokar..

• quote:

quote:

quote:

quote:

çalışıyorlar.

genel sıkıntı o zaten bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyoruz, sonra bu fikir yanlış çıkıncı ha bn bir araştırayım demek yerine ohoo heryerde testler var baksana demeyi tercih ediyoruz.

testler nasıl ve ne şartlar altında yapılıyor bilmiyor o test sonucunda ortaya nasıl bir sonuç çıkıyor bilmiyor görmek istediği neyse onu görüp kalkıp laf çakıyor insanlar komik duruma düştüğünde ise saldırıyor ( lafım meclisten dışarı kimseyi kast etmiyorum ama forum genelinde böyle bir kitle var)

aynı testte i3 i7 den yüksek performans veriyor amd i5 ile yan yana geliyor ya da 300 tl lik işlemci 2500 tl lik işlemci ile aynı sonucu veriyor orda adam oturup düşünmüyor ki ya bu testten ne sonuç çıkar diye. bu testin anlamı arkadaş bu oyun i3 yada i5 optimized code içeriyor ondan alt sınıf işlemci en üst seviyedeki işlemciyi geçebiliyor ya da zaten oyun cpu da maksimum performansta çalışıyor i5 ile i7 de cpu %50 performans kullanarak o hıza çıkıyor var olan ekran kartı ile alabileceği maksimum fps o zaten.

ya da intel de kullanılan anakartın ekran kartı ile iletişim hızı amd için kullanılan anakartın iletişim hızından yüksek ekran kartını daha verimli kullanıyor. yada oyun sadece tek cpu da çalışıyor adamın umurunda değil.

geliyor cinebench tek cpu skorunu yazıyor altına yazıyor amd yi i3 ezdi diye ama cinebench nedir ne iş yapar neyi simüle eder simüle ettiği cinema 4d programında hangi gerzek 8 cpu yada 4+4ht varken tek cpu üzerinden render alır bunu mukayese edecek ne bilgisi ne de öngörüsü var.

kısacası bende 33 yaşındayım kardeş dilimizin ve sabrımızın yettiği yere kadar bilgi ve deneyimlerimizin yettiğince birşeyleri anlatmaya çalışıyoruz ister insanlar anlar mukayese eder kendi ihtiyçlarına göre sistem toplar ya da hiç fikri olmadan aa render de amd ii der autocad için amd ye tavsiye eder sağa sola sonra amd şöyle kötü böyle kötü diye atar tutar ya da oyunda i3 iyi diye i3 alır 6 ay sonra çıkan oyunu alır oyun motoru değişir sonra i3 e söver inteli yerin dibine sokar..

Gelde anlat işte adam IT 'nin yöneticisymiş yaş 35 miş .İstersen Bill gates ile microsoft şiketini geliştir ,pazarla .Yaptığın iş ile ilgili yanlış bilip doğrusunu öğrendiğinde sağa sola saldıracağına ilk önce acaba yanlış mı biliyorum diye sor.Kalkmış bana ahkam kesiyor elim ayağım titrermiş diyor.Sen kimsin ki senin karşında elim ayağım titresin.Kendisini paşa koltuğunda görüyor herhalde.

Bakmıyor ki testlere ne forumdaki kullanıcı testlerine ne da yabancı donanım sitelerinde yapılan kullanıcı ve site yönetimi testlerine.Oturup sadece grafiklere baksa hangi işlemci nasıl performans veriyor görecek ona göre tavsiye verecek ama yok A işlemcisini ben kullanıyorum o zaman güzel diyor,ben A işlemcisini kullanmayı seviyorum hiç bir sorun çıkartmadı ama şu durumlarda sorun çıkartabilir demek yerine hayır illa da en yüce işlemci bu diyor

Ben ne yazmışım adam ne yazmış bakın bir şu adamın eskiye dönük mesajlarına da ne yazıyor engin IT yönetici olup donanım bilgisiyle ve linux OS u şiketlere firewall vb işler için pazarlayan adama.
    Yalış bulamyınca Türkçe Dil Anlatım bozukluklarına kadar yazı anlamına çarpıtan adama.Sonra da gelip lak lak ediyorlar karşımda titrersin ben yaşım şu ,yöneticiyim asarım keserim öğretirim.

Sonrada hop sudan çıkmış balık.Yazık yemin ederim ,şurada harcadığım ve tartıştığım zamana .

Ek: Blok atmıştım alıntılarda mesajını gördüm,

Müslümanlıkla yahudilikle ilgili mesajlarım vardır muhtemelen varsa da konuyla alakası ne ?alakası var ise benim dinler hakkında konuşmam seni ne ilgilendiriyor ?Fanatik misin,yoksa bir sorun mu var ?Şu konuyu da din ile alakalı yoruma çevirdin ya pes artık.

Mesajı alıntı yaptım kullanıcı arkadaşım yazımın bazı kısımlarının kime gittiğini biliyorsun lütfen üstüne alınma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 24 Aralık 2012; 16:16:04 >

• performans + stabilite = intel
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepenergy

performans + stabilite = intel

bu önergeye şerh koyuyorum
    amd performanslı mı değil ? stabil mi değil ? böyle bir iddia varsa ıspat ?
  • İntelin yaptığı işlemciyi AMD de yapıyor birbirlerinden farkı yok.Oyunlarda hepsinin performansı aynı fark 0. İşlemci karşılaştırmalarına bakıyorsun insanın hayatta kullanmayacağı zımbırtılar üzerinden puan veriyolar.Hqngisi bütçene uygunsa seni zorlamıyorsa onu al bugün aldığın bi işlemci seni en az 4 yıl götür,sıkıntı yaşamazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.