Şimdi Ara

İntel core 2 duo e8400 3.69ghz hangi işlemciye denk gelir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İ3 işlemci ile aynı performansı verir mi sizce yada böyle birşey mümkün olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ßy Emre ß kullanıcısına yanıt
    e8400'ün i3'ün veya modern herhangi bir işlemcinin performansına yaklaşması mümkün değil. İlk nesil i3'leri bile geçebileceğini sanmam. O işlemci artık bir tarihi eser.
  • Faustus F kullanıcısına yanıt
    peki dostum 400gb hdd 4 gb ddr2 ram birde gt950 ekran kartli kasayi 300 liraya almistim simdi bu kasayi satip ustube para ekleyip yeni nesil i3 veya i5 laptop almak mantikli mi suanki durumda veya bu kasayi ssd takviyesi yaparak bir nebze daha hizlandirabilir miyim

• Vallahi karar senin, bilgisayardan tam olarak ne beklediğine ve ne kadar bütçe ayırdığına bağlı. SSD büyük fark yaratır ama mucize beklememek lazım. Al derim, ileride bilgisayarı yükseltirsen çıkarıp ona takarsın zaten. Bu arada ikinci el ucuza işlemci bulursan işlemcini de o şekilde yükseltebilirsin.
  • Faustus F kullanıcısına yanıt
    hocam bu sisteme e8600 alsam cokta bir fark yaratmayacak diye zannediyorum simdi ssd alip yarin oburgun ssdli laptop alirsam buba verdigim para elimde kalir i3 e geceyim desem komple sistem degisecek anakart islemci ram vs yani anlayacaginiz bende cikmazdayim :)

• 8500 vardı bi zamanlar. ilk nesil i3 den çok daha iyi performans veriyordu. Bilgilendireyim dedim 2 sini de yan yana kopyalama ve oyunda denedım.Bariz fark var. sonraki nesiller için bişey diyemem.
  • FEARTR kullanıcısına yanıt
    Peki bu işlemci kendi ile mukayese edildiği zaman orjinalinde 3 ghz ile çalışan işlemci oc ile 3.69 oluyorsa yüzde kaç performans artışı sağlar?

• ßy Emre ß kullanıcısına yanıt
    overclock yaptım bende. 3.8 lere çıktım yanlış hatırlamıyorsam. fps olarak 2-3 fark etti. İşlemciyi yorduğuna değmez bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.