Şimdi Ara

İntel® Core™2 Duo Processor E6750 (takaslandı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz FSB Core™2 Duo Processor
    İşlemci tertemiz Sisteme takıldığından beri hiç çıkarılmamış.Evde internet amacı ile kullanılmıştır.Elimdeki işlemci Normal orta yaşlı bir aileden elime geçti.Sadece internet amaçlı kullanılmış. Şu an benım anakarta takılı.LGA775 DualCore Core2 Quad işlemcilerle takas vardır artısı eksisi konuşulur .Windows 7 Puanı 6.1.Önceki E8500 işlemcinin puanı 6.8

Fiyat:TakaslanmıştırTAKASTA KENDİ İŞLEMCİSİ ALTIN SANANLAR UZAK DURSUN, ÖLÜCÜLER MESAJ DAHİ ATMAMALARI RİCA OLUNUR VEYA EN YAKIN MEZARLIĞA GİTSİNLER

İnceleme Linki
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpa07 -- 25 Şubat 2012; 14:20:57 >

• 1.328V dikkatimi çekti gerçi 65nm işlemcide normal o voltaj e6600 modeli var elimde 1.248 voltajda o işlemcinin aynı seviyesinde çalışıyor :=)
  • bu islemci bende de var ve cok iyi taniyroum.. stok fan ile sikintisiz full yukte ne reset ne bsod ne bise 3.2ghz kullanabiliyorum..

3.5ghz de cikiyor ama bise yapmicaksin islemciyi yormican yordugun an tak gidiyor ahahah :D (stok fan ile)

kingston 667mhz ile overclockla beraber 895mhz de kullanabildim :D cok guzel bi islemcidir..

hayirli satislar...
  • Güvenilir bir satıcı yakın zamanda kendisinden e8500 işlemci aldım. Hayırlı satışlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbg_ant2

Güvenilir bir satıcı yakın zamanda kendisinden e8500 işlemci aldım. Hayırlı satışlar..

Eyvallah teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.