Ne demek bu Intel® Core™2 Extreme Core2 Duo dan ne farkı var.Bunun işlemciler nasıl ben quad core olarak biliyodum core2 duo dan bi de bu varmış açıklarsanız sevinirim
ingilizce-türkçe sözlükte yazar
extreme = ?
penti 4 penti 4 extreme penti D = çift çekirdekli core duo core2duo core2duo extreme quad core biliyosun zaten dört çekirdekli
böyle gidiyor
gittikçe performans artıyor işte..o kadar
Anladım sağol.
peki extreme neden yazılıyor? ne getirio ek olarak?
arkadaşlar bildiğim kadarıyla extreme kelimesinin anlamı işlemci çarpanının kitli olmadığını gösteriyor...
quote:
Orjinalden alıntı: OErdem
arkadaşlar bildiğim kadarıyla extreme kelimesinin anlamı işlemci çarpanının kitli olmadığını gösteriyor...
evet başka fark yok birde bilginiz olsun Q6600 extreme serisinden değil ....
Q ile başlayanlar dört çekirdek fakar aklınızda bulunsun bunlar aynı pentiumD de olduğu gibi fiziksel değil .yani 2008 de çıkacak fiziksel gerçek 4 çekirdekler çıkacak
ayrıca e6700 kullanıyorum hiç de performansını alamıyorum nedendir sözde core2 duo ben mi hissetmiyorum hiç de kanıp 6800 e para dökmeyin iyiki ben almamışım daha da batardım dibine.
Core2 Duo 6600 fazlasıyla yeter
extreem daha yüksek saat hızı anlamında değil miydi
quote:
Orjinalden alıntı: madmaxibo
ingilizce-türkçe sözlükte yazar
extreme = ?
penti 4 penti 4 extreme penti D = çift çekirdekli core duo core2duo core2duo extreme quad core biliyosun zaten dört çekirdekli
böyle gidiyor
gittikçe performans artıyor işte..o kadar
eğer öyleyse neden extreme daha pahalı??
extreme kelimesinin anlamı uç seviyede demektir.Core 2 serisinden olan bu kartın sonuna extreme denilme sebebide serinin en uç ve yüksek performansına sahip olmasıdır. Ayrıca iyi de para demektir
fiyatlarıda çok pahalı quad core'a yakın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme