Bildirim
İntel Core 2 Q8200 Overclock yapmak istiyorum nasıl yapabilirim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bilen Arkadaş Yok Mu?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Birde ben Biosu restelemeden önce anakarttan BİOS SETUP UTİLİTY di Sıfırladıktan Sonra CMOS SETUP UTİLİTY oldu Anakartın Sitesindende Güncelledim Olmadı Bilen Arkadaş Varsa Yardımcı Olabilir mi?
son dediğinizden birşey anlamadım fakat işlemci overclok olayına gelirsek sizin işlemci 333fsb x7 çarpan ile 2.3ghz dir.quote:
Orijinalden alıntı: ByFactorial
Birde ben Biosu restelemeden önce anakarttan BİOS SETUP UTİLİTY di Sıfırladıktan Sonra CMOS SETUP UTİLİTY oldu Anakartın Sitesindende Güncelledim Olmadı Bilen Arkadaş Varsa Yardımcı Olabilir mi?
anakartınızda overclok için uygun bir anakart değil. ancak p35 p45 x38 x48 anakart lazımki 400fsb x7 ile 2.8ghz olurdu.
Önerim hiç bulaşmayın bu şekilde kullanacaksanız kullanın sistemi. -
Son Dediğim CMOS Reset Yapmıştım Klasik Eski Biosa Döndü Güncellemelerini Falan Yaptım Olmadı Eskiden Kategori Yukarı Satırda İdi Onu Nasıl Yapabilirim
Zaten Biosumda Çarpanı Arttırınca Olmuyor Voltajda değiştiremiyorum
clear mos sadece ayarları sıfırlar. eski sürüme falan dönmez.overclok sendeki anakartla olmaz yani o şekilde kullan gitsin -
Eski Sürüme Nasıl Döndürebilirim?
ecsnin programı vardı galiba bios değiştirmek için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba. Q8200 + Gtx 1060 performansı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X