Şimdi Ara

İntel Core 2 Quad q8300 Donma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende İntel core 2 Quad q8300 işlemci var. Oyun oynarken önce kasmayan oyun kasmaya başlıyor ve daha sonra "dannnnnnnn" diye bir ses sürekli olarak geliyor ve pc açık kalıyor daha sonra power tuşuna basılı tutarak kapatmak zorunda kalıyorum ve cs go veya bf3 oynarken bu durum olduğunda aşırı derecede canım sıkılıyor. Işlemcide stok fan takılı ben işlemciden dolayı olabilir diye düşünüyorum. Sizce sorun ne kaynaklı olabilir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran kartınız nedir?
  • Demage kullanıcısına yanıt
    Nvidia GeForce 9600 gt

• AliVurgun kullanıcısına yanıt
    Ekran kartınız oyunlara göre eski kalıyor.
    Kardeş işlemci sıcaklık Değerlerini aida 64 programı ile ölçtüm yükte 82 derece 85 olduğunda da pc kilitleniyor. Ayrıca ekran kartında sorun olsa sadece oyundan atar diye düşünüyorum, zaten ekran kartını değiştireceğim bu sene içinde ama lga 775 soğutma da almam Lazım. Sence bu durumda işlemci aoğutmasında mı sorun ? 2. El ekran Kartı veya işlemci soğutma satan tanıdığın var mı? Eğer varsa sistemi yazabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AliVurgun -- 11 Ocak 2015; 23:17:33 >
  • AliVurgun kullanıcısına yanıt
    İşlemci sıcaklık değerleride normal gözükmüyor kasa hava giriş çıkış fanlarınız var mı?Var ise temizleme yapın + soğutucu alırsan oc yapıp verimi yükseltebilirsin.

Termal macununu değiştir, zalman stg2 macun kullanmanı öneririm, 5-10 derece sıcaklığın düşer üstünede yeni bir soğutucu alırsın 70 tl cıvarına...
    Çıkış fanı mevcut, ama kasayı çok Detaylı olarak temizledim ama 2-3 derecelik bir etkisi oldu ama o da yetmiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.