Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 INTEL CORE i3 4330, temiz, fazlalıktan satılık Satın Al 10 Şubat 2018 02:06 1 1 INTEL CORE i3 4330, temiz, fazlalıktan satılık Merhaba,Intel i3 4330 işlemcim satılıktır.Fiyatı 380 liradır.Bu bilgisayarı ayda 1saat kadar kullanıyorum. Elden çıkartmaya karar verdim.Fanıyla birlikte verilecektir. Fanı temiz ve sağlamdır.10.06.2014 Vatan faturalıdır. (Intel işlemcilerin garantisi kaç yıl hatırlamıyorum)Tamamen ihtiyaç fazlalığından satılıktır.Elden alışveriş veya önce havale sonra ödemeli kargo şeklinde alışveriş yapıyorum. GET istenirse komisyonu eklenerek açılabilir.Hayırlı alışverişler.PM ile iletişime geçin lütfen, yoruma kapalıdır. Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 380 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün INTEL CORE i3 4330, temiz, fazlalıktan satılık CBW-383Z4 Docsis 3.0 Kablonet / Uydunet Modem Logitech Ultrathin Keyboard --- iPAD İÇİN VAZGEÇİLMEZ --- iPad 2-3-4 içindir 250+250=450 TL *** Apple Magic Mouse (1) ve Apple Wireless TR Keyboard *** (İkisi beraber 450 TL)
quote:Orijinalden alıntı: bado556 400 tl ye ne veriyorsunuz ürün olarak anlayamadımda detay verirmisiniz ? Merhaba, PM ile iletişime geçin lütfen, yoruma kapalıdır. Detaylar ilanda yazılıdır: "Intel i3 4330 işlemcim satılıktır. Fanıyla birlikte verilecektir." ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün INTEL CORE i3 4330, temiz, fazlalıktan satılık CBW-383Z4 Docsis 3.0 Kablonet / Uydunet Modem Logitech Ultrathin Keyboard --- iPAD İÇİN VAZGEÇİLMEZ --- iPad 2-3-4 içindir 250+250=450 TL *** Apple Magic Mouse (1) ve Apple Wireless TR Keyboard *** (İkisi beraber 450 TL)